madmaskiner-omtalt

Smeg gaskomfur – Gode gaskomfurer med eller uden ekstra blus

Smeg gaskomfur

Har du fornøjelsen af at skulle vælge et nyt komfur til dit køkken, vil du sikkert blive overrasket over, at der er mange ting til at tage stilling til ved blot et enkelt nyt instrument i køkkenet.

Det kan være ting som kvalitet, varmekilde, kapacitet og design.

Smeg tilbyder mange gaskomfurer

Hvis du enten er i tvivl eller allerede har besluttet, at du vil have et gaskomfur, har den italienske producent Smeg rigtig mange modeller at vælge imellem.

Med et gaskomfur fra Smeg er du sikker på en høj kvalitet. Virksomheden er ligeledes kendt for et utrolig godt design, som hæver niveauet for traditionelle hårde hvidevarer.

Smeg gaskomfur i fem varianter

Der er her udvalgt hele fem forskellige modeller, som hver især adskiller sig i både design og funktionalitet. Fælles er dog en grundlæggende forståelse for de almene behov i et køkken og du vil derfor kunne føle dig godt rustet med hvilken som helst model af de fem.

 

Læs også:


Smeg C6GMX8 Gaskomfur

Smeg C6GMX8 Gaskomfur Med dette Smeg gaskomfur får du kvalitet i klassisk udformning.

Det er enkelt i designet og passer derfor godt ind i stort set alle køkkener.

Nem justering af gasblus

Med fire gasblus, der alle har elektrisk tænding, kan du være sikker på at få hurtig gang i gryderne. For at tænde skal du blot dreje knappen samtidig med at du trykker den ind. Temperaturen kan herefter justeres på den trinløse drejeknap.

Flammesikring forhindrer gasudslip

De fire gasblus er lidt forskellige i forhold til hvordan de fordeler varmen og der er således plads til både store og små gryder. For at skabe ekstra sikkerhed om dette Smeg gaskomfur er der flammesikring på alle gasblus. Derved  afbrydes gassen automatisk, hvis flammen på blusset går ud, så der ikke siver gas ud i køkkenet.

Brugervenlig ovn

Ovnen kan rumme 68 liter, hvilket svarer til et stort almindeligt ovnrum. Du kan vælge mellem flere forskellige funktioner som eksempelvis grill, grill med blæser, varmluft, over- og undervarme og optøning. Der er teleskopudtræk på pladerne, hvilket betyder, at du kan skubbe en bradepande helt ud, mens den stadig bæres af udtrækket, så du kan koncentrere dig helt om maden uden at skulle holde samtidig.

Enkel rengøring

På dette Smeg gaskomfur er der Vapor Clean damprens, som gør det nemt at rengøre ovnen. Selve kogeøen kan rengøres ved at skille gasblussene ad og rengøre delene i hånden eller med klud og piberenser.

Se hele anmeldelsen af Smeg C6GMX8 gaskomfur her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Smeg CO68GMP9 gaskomfur

Smeg CO68GMP9 gaskomfur Går du efter et særligt design og et komfur, som gerne må skille sig lidt ud fra andre, er dette Smeg gaskomfur måske lige noget for dig?

Unikt design, der oser af hjem og hygge

I en lækker blød og cremet farve kan dette komfur understrege en enorm hyggelig og hjemlig atmosfære i ethvert køkken. Og med knapper af messing udstråler det samtidig høj kvalitet og designbevidsthed. En tredje ting, som er særlig, er det ovale vindue ind til ovnen. Formen giver komfuret et skønt retro-look og sammen med farven understreges en rar og behagelig stemning.

Let at betjene og rengøre gasblus

I forhold til funktionaliteten på dette Smeg gaskomfur er der også her meget at komme efter. De fire gasblus er lette at tænde og justere med et enkelt drej og tryk på knappen. Og med flammesikring kan du være sikker på, at der ikke slipper gas ud, hvis flammen er gået ud. Delene på gasblusset kan i øvrigt skilles ad, når de skal gøres rene.

Ovn med praktiske funktioner

Ovnen rummer 68 liter og tilbyder mange funktioner såsom varmluft, grill, over- og under-varme og optøning. Der er anvendt to lag hærdet glas i ovnlågen, så den holder godt på varmen, når ovnen er i brug. Når det er tid til at gøre ovnen ren, kan man anvende Vapor Clean damprens, som gør det nemt at fjerne fedt og snavs.

Se hele anmeldelsen af Smeg CO68MP9 gaskomfur her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Smeg SX91VMS-5 gaskomfur

Smeg SX91VMS-5 gaskomfur Skal du lave mad til mange eller har du ofte brug for ekstra ovnkapacitet, kan dette Smeg gaskomfur være lige noget for dig. Her får du masser at kapacitet i et lækkert design – så gør det jo ikke så meget, at det fylder noget mere.

Bag mere på én gang

Hele 109 liter kan denne ovn rumme, så du får nu mulighed for at lave mere end en enkelt steg på én gang eller både kød og kartofler på samme tid. Ovnrummet er også fantastisk, hvis du godt kan lide at bage. Så er der nemlig masser af plads til dobbeltportioner eller flere pizzaer på én gang.

Sikkert system

Ovnen er udstyret med almindelige funktioner som over-/under-varme, grill, varmluft og optøning. Derudover er ovnlågen isoleret med dobbelt lag hærdet glas, så varmen holdes bedst muligt inde. Et aktivt kølesystem sørger endvidere for at afkøle lågen, så man ikke brænder sig, når ovnen er tændt.

Flere muligheder med fem kogeplader

Kogeøen består af hele 5 gasblus, som alle er lette at betjene. Du trykker blot knappen ind og drejer – så er der gang i blusset. Med gas er det ekstra hurtigt at varme op og skulle flammen gå ud, afbrydes gassen automatisk. Et af de fem gasblus er desuden særligt stort og egner sig derfor godt til store gryder eller wok.

Vær opmærksom på, at dette Smeg gaskomfur har ekstra kapacitet og derfor også måler mere end sædvanligt: (h) 89 x (b) 90 x (d) 60 centimeter.

Se hele anmeldelsen af Smeg SX91VMS-5 gaskomfur her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Smeg A1-7 gaskomfur

Smeg A1-7 gaskomfur Er du træt af begrænsningerne på et almindeligt komfur og drømmer du om at arbejde under mere professionelle forhold i dit eget køkken, er dette Smeg gaskomfur muligvis din løsning.

Her får du hele seks kogeplader i ét komfur og et stramt og utrolig smukt design, som vil give et løft til langt de fleste køkkener.

Mere frihed med seks kogeplader

Med seks gasblus kan du hurtigt sætte gang en stor middag med mange ingredienser. Alle blus er nemme at betjene – det eneste, du skal gøre, er blot at trykke knappen ind og dreje. Når det er tid til at gøre komfuret rent, kan du skille alle blus ad og vaske aftagelige dele op i hånden mens de dele, der sidder fast, kan vaskes af med en fugtig klud eller en piberenser.

Stor og stabil ovn

Også ovnen byder på ekstra kapacitet og kan rumme helt op til 80 liter. Dette giver dig mulighed for at lave både kød og kartofler på én gang og med hele tre lag hærdet glas i lågen, er du sikker på, at ovnen holder godt på varmen. Du kan vælge mellem funktionerne: over-/under-varme, blæser, grill, varmluft og optøning.

Sikkerhed i brug

I forhold til sikkerhed på dette Smeg gaskomfur er der både aktivt kølesystem, som afkøler ovnlågen, så man ikke brænder fingrene, samt automatisk flammesikring, som betyder at gassen går ud, hvis flammen forsvinder. Vær opmærksom på, at målene er lidt større end normalt: (h) 89,5 x (b) 90 x (d) 60.

Se hele anmeldelsen af Smeg A1-7 gaskomfur her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Smeg CC9GAS gaskomfur

Smeg CC9GAS gaskomfur Hvis du vil have et helt specielt komfur, som ikke bare er funktion og design i god kvalitet men som virkelig skiller sig ud fra andre, kan du med god grund vælge dette Smeg gaskomfur.

Her får du et lille kunststykke i sig selv og samtidig hele 6 gasblus og en ekstra stor ovn.

Antik og moderne på én gang

Farven er sort og får fint modspil af hvide detaljer i runde og ret specielle former. Det virker på en gang lidt antikt men også moderne. Det er dog ikke til at tage fejl af funktionaliteten, som med hele seks gasblus skaber gode muligheder i et køkken. Alle blus er enormt nemme at betjene og med automatisk flammesikring undgår du, at der slipper mere gas ud, hvis en flamme pludselig går ud.

Sæt flere ting i ovnen

Med en ovnkapacitet på hele 80 liter er der også her rig mulighed for at folde sig kreativt ud. Der er plads til flere brød eller pizzaer på en gang, ligesom du også kan tilberede både kød og tilbehør. I forhold til tilberedning kan du vælge mellem forskellige indstillinger som eksempelvis grill, blæser, varmluft, over- og under-varme samt optøning – og flere kombinationer af disse.

Rengøring

Når det er tid til at gøre komfuret grundigt rent, kan du skille blussene ad og rengøre de dele, der kan gå af, i hånden. Resten må tørres af med en fugtig klud. Til de helt små dele kan man med fordel anvende en piberenser.

Se hele anmeldelsen af Smeg CC9GAS gaskomfur her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvilket skal du vælge?

Efter at have gennemgået fem forskellige modeller af Smeg gaskomfur er der alligevel mange fællestræk at nævne: let betjening af gasblus, som også kan skilles ad. Ovn med mange funktioner og flere lag hærdet glas i lågen. Sidst men ikke et mindst et stilsikkert design, som her ses i meget forskellige udtryk.

Almindeligt behov eller plads til mere?

I sidste ende vil et valg mellem disse Smeg gaskomfur kunne stå på, om du ønsker fire eller flere blus, almindelig eller stor ovn og endeligt hvilket design, der passer ind i dit køkken?

Har du selv en stor familie eller laver du ofte mad til mange, kan det være en god investering med et enkelt eller to blus mere end normalt. Og i forhold til ovnstørrelse vil du meget hurtigt blive helt afhængig af den ekstra plads, som giver muligheder for at lave mere på én gang. Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at et komfur med ekstra kapacitet fylder lidt mere end de almindelige.

Design for en hver smag

Designet af de fem Smeg gaskomfur spænder lige fra det helt stramme og minimalistiske udtryk til et meget finurligt design, der blander sort med en detaljerigdom, som kun sjældent ses i denne type af varer. Der er ingen tvivl om, at her er der noget at hente for enhver smag.

Historien om Smeg

Smeg blev grundlagt i Norditalien for over 65 år siden og har siden da fortsat sin udvikling, innovation og produktion indenfor hårde hvidevarer og elektriske køkkenredskaber.

Smeg er kendt for en høj kvalitet og med flere kendte designerer knyttet til udviklingen, er Smeg også blevet et ikonisk køkkenelement, som pryder i mange stilbevidste hjem i hele verden.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.