madmaskiner-omtalt

Gaskomfur med gasovn – Se udvalget her

Gaskomfur med gasovn_1

Går du og drømmer om at få et nyt gaskomfur med gasovn, men kan ikke helt beslutte dig for, hvilket et, der passer bedst til dig?

Det bliver efterhånden ikke solgt mange gaskomfurer med gasovn mere, så udvalget er ikke helt så stort som det engang har været.

Vi har dog alligevel, i dette indlæg, fået samlet modeller fra de mest kendte mærker i Danmark.

Måske de kan hjælpe dig på vej til at træffe den rette beslutning, eller om ikke andet, give dig lidt inspiration.

Du kan benytte vores prissammenligning til at finde den bedste pris.

 

 

Læs også:

Gram GKG 3600-90 B gaskomfur med gasovn

Var det noget med en ovn med selvrens og grillfunktion?

Høj sikkerhed

Alle gasblus er selvfølgelig udstyret med flammesikring som loven foreskriver det. Sikringen sørger for automatisk at slukke for gassen, hvis flammen går ud. Du skal derfor ikke være bange for at der er noget, der springer i luften.

En anden sikkerhedsforanstaltning ligger i selve designet. Ovnlågen er nemlig lavet med tre lag glas, hvor det yderste ikke bliver varmere, end du kan røre ved det uden at brænde fingrene. Ovnlågen er også sikret mod små pilfingre med en børnesikring.

Udvidet ovnfunktion

De fleste gasovne, har ikke nogle særlige funktioner ud over at kunne lave virkelig lækre og saftige retter med gas. Denne ovn har dog også grillfunktion, hvilket betyder at det bliver muligt at lave skorpen på lasagnen eller pizzaen ekstra sprød.

En vigtig detalje for den travle husmor

Er du én af dem, der ikke gider at bruge alt din tid på rengøring, så er denne ovn helt sikkert med til at lette din hverdag bare en lille smule. Der er nemlig installeret Steam Clean damprens i ovnen, hvormed du hurtigt og let kan løsne fedt og snavs næsten helt uden at røre en finger.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Gorenje G611E17WKA gaskomfur med gasovn

Energibesparende, brugervenlig og nem at rengøre.

Optimerede udnyttelse af energi

Gorenje har forbedret og udviklet deres gasblus med op til 69% højere effekt. Det bliver således hurtigere at lave mad og desuden også mere økonomisk, da gassen udnyttes bedre.

Ovnen er designet med inspiration fra traditionelle træfyrede ovne med en afrundede form. Denne form sikrer at varmen kommer rundt og bliver jævnt fordelt i hele ovnen, hvilket sikrer at alle retter bliver jævnt tilberedt.

Ovnlågen er varmeisoleret med to lag glas, således at der ikke opstår en for stor varme-kulde barriere, der tager alt varmen fra ovnrummet.

God sikkerhed

Designet er i klassisk sort og hvid, og yderst brugervenligt. Alene dette gør at du straks vil føle dig sikker ved at bruge dette komfur.

Ydersiden af ovnlågen er godt isoleret, således at du ikke brænder dig, hvis du skulle komme i berøring med den mens selve ovnen er varm.

Gasblussene fungerer alle med elektrisk tænding. Dvs. ingen brug af lighter eller tændstikker ved optænding. Flammesikringen sikrer at gassen afbrydes, hvis flammen mod forventning går ud.

Nem rengøring

Rengøring er ikke det sjoveste, men med AquaClean damprens bliver det da lige lidt nemmere at overskue. Sæt et fad med vand midt i ovnen og tænd den på højeste temperatur i ca. 20-30 min. Herefter skulle fedt og snavs gerne have løsnet sig, således at det bare kan fjernes med en fugtig klud. Damprens er en sikker og miljøvenlig rengøringsmetode.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Smeg 9GVXI9 gaskomfur med gasovn

Smeg 9GVXI9 gaskomfur med gasovn Rummeligt gaskomfur til kvalitetsbevidste kokke.

Now we’r talking!

Smeg er kendt for deres flotte og stilrene designs med sans for detaljer og en altid perfekt finish. Dette elegante gaskomfur er bestemt ingen undtagelse.

Komfuret er gennemgående udformet i rustfrit stål og med et meget professionelt design. Ovnlågen er sammensat af to lag hærdet glas, der isolerer godt.

Plads til lidt mere

Vær opmærksom på at dette Smeg komfur er lidt større end standard modellerne både i højde og i dybde.

Kogesektionen er udstyret med 6 blus med støbejernsrist. Ovnrummet er på 115 liter, hvilket er noget større end gennemsnittet. Varmen cirkuleres jævnt rundt med ventilator. Det er muligt at bruge grill funktion i ovnen.

Der er derfor god mulighed for at tilberede flere retter på en gang – både på kogesektionen og i ovnen.

Kan bruges uden bekymring

Både ovnen og lågen er forsynet med et kølesystem, der både sikrer at du ikke kommer til at brænde dig ved berøring udefra, samt passer på de elektriske komponenter i ovnen, således at de ikke overophedes.

Alle gasblus er selvfølgelig flammesikret, således at der automatisk slukkes for gassen, hvis flammen går ud.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Smeg C92GPX8 gaskomfur med gasovn

Den ultimative model til dig, der bare ikke kan få nok!

Et must have for enhver husmor

Smeg C92GPX8 må nærmest betegnes som enhver husmors drøm. Ikke alene fordi det er et utrolig flot komfur i rustfrit stål og med et klinisk professionelt look. Men også fordi det ligger op til, og giver mulighed for, at lave mange retter på en gang.

Dette er en udvidet model. Vær derfor opmærksom på at målene er lidt anderledes end ved en standard model.

To ovne og ekstra blus

Dette komfur er udstyret med to ovne, hvilket virkelig giver mulighed for at slå sig løs i køkkenet.

I den store ovn på 72 liter er der god plads til alle hovedretterne. Ovnen har timer med slukfunktion og hele 10 forskellige funktioner inkl. pyrolyse.

Den lille ovn på 27 liter har fire forskellige funktioner og er det oplagte valg til mindre retter, genopvarmning af mad og brød.

Kogesektionen er med seks blus, så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang med kødgryderne. Med så mange blus kan du sagtens lade noget stå og simre mens du bruger de øvrige blus til hurtige retter.

Gør det nemt for dig

Når der er travlt i køkkenet – og for den sags skyld også på andre område – er det ofte ikke rengøringen der bliver højest prioriteret. Smeg har derfor gjort det lidt lettere for dig, da den store ovn har pyrolyse selvrens.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Installation af gaskomfurer

Selvom det er dejligt at få et nyt komfur, bør du lige være opmærksom på nedenstående.

Gaskomfurer kun må installeres af en autoriseret installatør, som er godkendt af gasforsyningsselskabet eller af et autoriseret servicecenter.

De fleste firmaer, hvor der handles med gaskomfurer har som regel en serviceaftale med en installatør, som du kan gøre brug af i forbindelse med køb af gaskomfur.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.