madmaskiner-omtalt

Kitchenaid røremaskine – Stabil røremaskine med stil

Kitchenaid røremaskine_1

Savner du hjælp til de helt almindelige, lidt kedelige opgaver i et køkken såsom at piske og ælte, kan en god røremaskine være din redning.

Det kræver lidt bord- eller skabsplads, men så er du til gengæld også sikret en stabil arbejdskraft, som gerne ælter en tung gærdej i ti minutter eller pisker en hel liter fløde, mens du selv kan tage godt imod dine gæster.

Originalt design

Med en røremaskine fra KitchenAid bliver det endnu sjovere at skabe plads til den nye medhjælper i køkkenet. For med et ægte KitchenAid design får du et originalt stykke designhistorie ind i hjemmet, som udstråler både kvalitet og modernitet.

KitchenAid røremaskine test

Der er flere forskellige modeller at vælge imellem og for at hjælpe dig lidt på vej, har vi her samlet tre maskiner i en Kitchenaid røremaskine test. De tre røremaskiner vil hver især blive beskrevet og derefter sammenlignet med det formål at pege på den, der er ’Bedst i test’ og ’Bedst til prisen’

 

Læs også:


KitchenAid Artisan 7580ECA røremaskine

KitchenAid Artisan 7580ECA_5 Med den første model får du ekstra kraft og kapacitet i samme lækre form, som KitchenAid er kendt for.

Stærk motor med minimal støj

KitchenAid Artisan 7580ECA køkkenmaskine er en opgradering af tidligere modeller, som ikke har helt så stærk en motor og plads i skålen som denne nyeste model.

Med en motor på hele 500 Watt er der masser af kraft i maskinen, som arbejder lydsvagt og dermed undgår at forstyrre og genere alt for meget.

Undgår unødig slitage

På siden af røremaskinen kan man indstille styrken og hastigheden og motoren vil altid tilpasse hastigheden efter opgave, således at der ikke slides mere på motoren end højest nødvendigt.

Stor skål i rustfrit stål

Røre-skålen kan rumme hele 6,9 og kan derfor fint måle sig med andre førende modeller på markedet.

Samtidig er alt tilbehør lige fra piskeris til dejkrog tilpasset den nye og større skål, således at de alle kan nå ned i bunden af skålen, hvis de kun skal arbejde med en mindre mængde.

Skålen er lavet i rustfrit stål, som er både praktisk, elegant og utrolig holdbart.

Rengøring

Med til maskinen hører et almindeligt piskeris, et fladt piskeris, en dejkrog samt et stænklåg af plast.

Det anbefales at vaske alt op i hånden, så man undgår ridser og skader fra slibemidlet i opvasketabs.

Se hele anmeldelsen af KitchenAid 7580ECA røremaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

KitchenAid Artisan 150EOB røremaskine

KitchenAid Artisan 150EOB_6 Går du efter den helt klassiske KitchenAid røremaskine, skal du vælge denne anden model i vores KitchenAid røremaskine test.

Op til 30 års holdbarhed

Med en motor på 325 Watt klarer denne røremaskine mange opgaver. Du kan nemt ælte en dej, fars og piske større portioner. Så længe man husker at indstille maskinen korrekt, kan den holde i helt op til 30 år.

Indstil tilpas hastighed

Med en korrekt indstilling menes der her, at man ikke skal indstille motoren til at arbejde hurtigere, end der er behov for. Gør man det, vil det slide unødigt på motoren, som måske ikke vil kunne holde så længe som ventet.

Tre forskellige kroge

Der er ti indstillinger i alt på maskinen, så der er rig mulighed for at slå sig løs med både flødeskum og tyk kartoffelmos.

Til at kunne klare de forskellige opgaver bedst muligt, følger der både et almindeligt piskeris, et fladt piskeris samt en dejkrog med til røremaskinen.

Slidstærk skål med plastskærm

Skålen er skabt i rustfrit stål, som er et ekstremt slidstærk materiale, og den kan rumme op til 4,8 liter. Dette er nok til både en stor portion dej, fars eller lignende. Brug eventuelt den medfølgende plastskærm, når der røres. Plastskærmen forhindrer fløden, melet eller lignende i at sprøjte ud af skålen og mindsker derfor snavs og oprydning.

Det anbefales, at vaske alle enkeltdele op i hånden, så slibemiddel fra opvasketabs ikke ødelægger delene. Selve maskinen og ledningen kan tørres af med en fugtig klud.

Se hele anmeldelsen af KitchenAid 150EOB røremaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

KitchenAid 5K45SSEWH røremaskine

KitchenAid 5K45SSEWH mixer Den tredje og sidste model er også den med mindst motor.

Derudover er funktionaliteten dog stort set den samme og denne model kommer i en flot hvid farve, som vil passe godt ind i stort set alle køkkentyper.

Klarer fint 2,5 kilo kagedej

Motoren på denne KitchenAid5K45SSEWH mixer har en effekt på 275 Watt. Det er set stærkere, men det er ikke desto mindre nok til at kunne klare eksempelvis knap et kilo hvidemel, 12 æggehvider eller 2,5 kilo kagedej.

Dermed skulle mange almindelig behov være dækket ind og har man en gang mellem brug for at lave mere, kan man dele mængden op i to.

Ti indstillinger og tre kroge gir mange variationer

På siden af røremaskinen er der mulighed for at indstille, hvor kraftigt motoren skal køre. Her er der hele ti punkter at vælge imellem.

Skålen kan rumme op til 4,3 liter og giver altså plads til de eksempler, som er nævnt ovenfor.

Det er en meget robust og flot skål, skabt udelukkende i rustfrit stål.

Med til denne røremaskine følger også et almindeligt piskeris, et fladt piskeris samt en dejkrog.

Let at betjene

Skålen kan nemt tages af og på ved et simpelt drej og ligeledes skrues de forskellige kroge let af og på i et koblingsled.

Selvom delene kan gå i opvaskemaskinen, tilrådes det at vaske dem op i hånden. Derved undgår man nemlig, at slibemidlet fra opvasketabs ødelægger eller ridser delene.

Se hele anmeldelsen af KitchenAid 5K45SSEWH røremaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Vinder af KitchenAid røremaskine test

Det er tre dejlige røremaskiner, som her er blevet præsenteret i denne KitchenAid røremaskine test. De vil bestemt alle pynte i et køkken og rent funktionsmæssigt er der også tale om stabile kræfter og kreative muligheder.

’Bedst i test’

Med en markant opdatering af en populær og eftertragtet model, er den første maskine i denne KitchenAid røremaskine test dog en sikker vinder af titlen som værende ’Bedst i test’. Der er flere kræfter i motoren og ikke mindst er røre-skålen væsentligt større og giver derfor mulighed for at lave større portioner.

’Bedst til prisen’

Hvis man normalt ikke har brug for at lave større portioner og kan klare sig med en skål på under 4 liter, vil man få stor værdi for pengene i den anden model i vores KitchenAid røremaskine test.

Med KitchenAid Artisan 150EOB kan man stadig både røre, piske og nyde det lækre design – alt sammen til en noget billigere pris end den nyere model. Derfor vinder den anden model titlen som værende ’Bedst til prisen’.

KitchenAid på kunstmuseum

Uanset hvilken af de tre røremaskiner, du vælger, vil du som nævnt få et stykke amerikansk designhistorie med dig hjem. KitchenAid’s røremaskiner blev nemlig redesignet af den amerikanske designer Egmont Arens i 1937 og står i dag på Modern Museum og Art i både New York og San Fransisco.

Slut med en kedelig køkkentjans

Vælger du at investere i en røremaskine, kan du roligt vinke farvel til nogle af de typisk ret kedeligt opgaver i et køkken. Mange danskere holder af at lave mad og oplever det nærmest som afstressende at lave mad, men det er ikke altid de tungeste eller lidt monotome opgaver, som får folk til at trække i forklædet.

Få fingrene fri af farsen

At røre en fars bliver for eksempel ekstra nemt med en KitchenAid røremaskine, da du selv slipper for at skulle have fingre i både kød, løg og æggemasse. Det eneste, du skal gøre, er at sørge for at alle ting kommer i røreskålen, hvorefter du sætter din KitchenAid røremaskine i gang med at arbejde.

Du slipper derfor også for at tage din håndmixer i brug, da røremaskinen klarer det hele.

Husk at anvende den rigtige krog, det flade piskeris, til at røre fars. Også andre ting som kartoffel- eller grønsagsmos kan med fordel røres på en røremaskine og du vil i stedet kunne bruge din tid og dine kræfter på de lidt sjovere ting i køkkenet.

Slå bare et stort brød op

Særligt i forhold til bagning er en røremaskine også en stor hjælp.

I Danmark går vi meget op i at bage et ordentlig brød og det er efterhånden vel kendt, at én af de vigtigste ingredienser er en tilpas æltet dej. Ønsker man en sprød skorpe på sit brød, kan æltetider op til 10-15 minutter være helt normalt. Og da kan det være en noget anstrengende opgave for både arme og overkrop.

Med en KitchenAid røremaskine er det derimod nemt at slå et stort brød op. Du skal blot tilsætte ingredienserne i skålen og sørge for, at dejkrogen er monteret på maskinen. Herefter kan dejen æltes, så længe du ønsker det.

Lidt har også ret

En god røremaskine er dog ikke kun anvendelig i forhold til mad til tunge opgaver eller store brødblandinger.

En lille smule fløde til kakaoen eller et par æggehvider til kagedejen kan også nemt piskes. Husk igen at påføre den korrekte krog – piskeriset. Og følger der en plastskærm med til røremaskinen, kan det også anbefales at bruge den, da du således helt slipper for stænk af fløde på vægge og borde.

Rengøring

For alle de modeller, som er blevet beskrevet i denne KitchenAid røremaskine test, gælder det, at enkeltdelene har bedst af at blive vasket op i hånden.

Selvom både skålen af rustfrit stål og krogene vil kunne tåle en tur i opvaskemaskinen, er der risiko for at slibemidlet ridser eller helt ødelægger delene. Brug derfor hellere en smule opvaskemiddel og vand.

Selve maskinen og ledningen kan tørres af med en fugtig klud efter behov.

Flere muligheder for farve, styrke og prisklasse

Med en KitchenAid røremaskine i køkkenet er der altså både grobund for at frasortere de grove opgaver og samtidig give køkkenet et ekstra tvist af kvalitet og design. Med de forskellige modeller, som blev vist i denne KitchenAid røremaskine test, er der både flere valgmuligheder i forhold til farve med også i forhold til styrke og pris.

Vælger du at investere i en KitchenAid røremaskine, ønsker vi dig held og lykke med de nye muligheder og vi håber, at du vil få stor glæde af din nye køkkenmedhjælper langt ud i fremtiden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.