madmaskiner-omtalt

KitchenAid Artisan 7580ECA køkkenmaskine

Nyere og stærkere udgave af den kendte køkkenmaskine fra det populære mærke amerikanske KitchenAid.
Overvejer du at købe en KitchenAid køkkenmaskine, bør du overveje denne udgave. Denne nye udgave har fået en gevaldig opgradering i forhold til sin forgænger. Motoren er blevet stærkere og skålen kan rumme mere.

Stærk motor:

Den nyudviklede lydsvage DC-motor har en effekt på 500 watt svarende til en ydeevne på 1,3 hestekræfter. Derfor er den også i stand til at trække en større portion end sin forgænger. Dog er det selvfølgelig stadig vigtigt at hastigheden tilpasses den valgte arbejdsopgave, således at motoren ikke overbelastes.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Flot design

KitchenAid 7580ECA er udviklet og testet af professionelle fagfolk inden for den gastronomiske verden, hvor kun det bedste er godt nok. Derfor er den også utrolig nem at anvende. Den er en flot maskine at se på, og den fortjener helt sikkert også en permanent plads på køkkenbordet.

Skålen, der er lavet i rustfrit stål, kan rumme op til 6,9 liter, hvilket faktisk er på niveau med de fleste andre nyere køkkenmaskiner på markedet. Men trods den store skål, er det stadig muligt at røre små mængder, da alle røredelene ligeledes har fået en opdatering, således at du når helt ned i bunden og ud til kanterne.

Rengøring og vedligeholdelse

Alle aftagelige dele bør vaskes op i hånden, da slibemidlet i opvasketabs kan ødelægge og ridse dem. Selve køkkenmaskinen og ledningen kan tørres over med en fugtig klud.

Udvid samlingen

Det er muligt at købe ekstraudstyr, således at maskinen bliver mere alsidig i brug. Det er også muligt at bruge dem fra den forrige model.

Du kan også læse vores KitchenAid køkkenmaskine guide her

Specifikationer

  • Effekt: 500 watt/1,3 HK
  • Mål: H 417 x L 338 x B 371 mm
  • Vægt: 12,6 kg
  • Dejkrog
  • Fladt piskeris
  • Piskeris
  • Skål i rustfrit stål (6,9 liter)
  • Stænkskærm i plastik til skålen

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af KitchenAid Artisan 7580ECA køkkenmaskine

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.