madmaskiner-omtalt

Røremaskine test – Se hvilken der er bedst i test

røremaskine test

En god røremaskine er svær at undvære i et køkken
Selvom vi godt kan lide at lave mad, er det langt fra lige så sikkert, at vi har lyst til at bruge tiden på at ælte bolledej, piske flødeskum eller røre frikadellefars.

Overvej dine behov

Er det ved at være tid til at udskifte din nuværende røremaskine eller har du slet ikke nogen endnu, er det en god idé at gøre sig nogle enkle overvejelser, inden du styrter ud og køber den første maskine på markedet. Der er nemlig mange modeller at vælge imellem og hver især har fordele og ulemper.

Prisen kan naturligvis også have noget at sige og i sidste ende er der mange behov, som slutteligt skal holdes op imod hinanden.

Røremaskine test

Vi vil her gennemgå de tre maskiner og fremhæve de fordele og muligheder, der er, og selvfølgelig også nævne eventuelle mangler.

Herefter vil de tre røremaskiner blive vurderet i forhold til hinanden, så vi til slut kan udpege hvilken røremaskine, der er bedst i test og hvilken, der er bedst til prisen.

 

Læs også:


Kenwood Major Titanium KMM020 røremaskine

Kenwood Major Titanium KMM020_8 Den første i vores røremaskine test er fra Kenwood
Hvis du går efter et stabilt stykke værktøj, der nemt kan klare tunge opgaver i større portioner, kan Kenwood Major Titanium KMM020 røremaskine være en god mulighed for dig.

Det engelske mærke har over 60 års erfaring med at fremstille køkkenmaskiner og de er kendte for at levere en god kvalitet.

Masser af kraft og kapacitet

Med en skål, der kan rumme hele 6,7 liter, er der rigelig plads til at slå et stort brød op. Eller røre en fars, der kan give frikadeller til den helt store familie eller børnefest.

Kombineret med en kraftig motor, der har en effekt på 1500 watt, kan denne røremaskine give dig fuld valuta for pengene.

Motoren gør, at en tung dej nemt kan æltes, og den er samtidig lydsvag, så du ikke vækker hele huset, når maskinen arbejder.

Kan også bruges som blender

Kenwood Major Titanium KMM020 røremaskine er ikke kun en røremaskine. Der er også mulighed for at tilslutte en blender og med den kraftige motor vil du således nemt kunne knuse isterninger eller løse andre grove opgaver.

Med til maskinen følger en dejkrog, et almindeligt piskeris, et fladt piskeris med gummibelægning, en blenderkande, røre-skålen i rustfrit stål samt et stænklåg i plastik til skålen.

Rengøring

Det anbefales at tørre maskinen af med en fugtig klud, når den skal gøres ren. Blenderkanden kan gå i opvaskemaskinen, men de andre ting skal vaskes op i hånden.

Læs hele anmeldelsen af Kenwood KMM020 røremaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

OBH Nordica 6682 Hercules røremaskine

OBH Nordica 6682 Hercules køkkenmaskine_9 Den næste i denne røremaskine test er fra det velkendte og nordiske mærke OBH
Den nordiske producent af køkkenudstyr, OBH Nordica, er normalt garant for god kvalitet og med denne OBH Nordica 6682 Hercules røremaskine, er der ingen undtagelse gjort.

Trinløs indstilling af hastighed

Her får du en kraftfuld maskine med en motor, der har en effekt på 1200 watt – og dermed rigeligt til at klare både små og store opgaver- hvad enten det er en bolledej, der skal æltes, eller en stor portion fløde, der skal piskes.

Der er mulighed for at indstille hastigheden på siden af røremaskinen og du kan sætte den præcis, som du ønsker i denne trinløse indstilling. Det anbefales dog, at man ikke sætter den højere end behovet er, da dette vil slide på motoren.

Den medfølgende skål kan rumme op til 5,5 liter, hvilket også dækker langt de fleste behov i et almindeligt køkken.

Unikt udtryk

OBH Nordica 6682 Hercules røremaskine er skabt i et materiale, som får maskinen til at skille sig lidt ud fra mange andre røremaskiner på markedet.

Maskinen er lavet i aluminium og har en varm glød, mens røre-skålen er skabt af rustfrit stål, hvilket giver en flot kontrast.

Tilbehør

Med til denne røremaskine følger en dejkrog, et almindeligt piskeris, et fladt piskeris, skålen og rustfrit stål samt et stænklåg i plastik.

For at skåne materialet skal al metal vaskes op i hånden, mens andre aftagelige dele kan tåle en tur i opvaskemaskinen.

Læs hele anmeldelsen af OBH Nordica 6682 Hercules røremaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Bjørn Teddy Varimixer røremaskine

Bjørn Teddy Varimixer røremaskine_6

Er du til dansk kvalitet i højeste klasse, vil en røremaskine fra det danske firma Wodschow sandsynligvis kunne vække din interesse Her har vi det danske svar på de efterhånden meget kendte og populære KitchenAid maskiner.

Et solidt stykke køkkenværktøj, som du kan stole på i mange år frem.

Robust røremaskine

Med en Bjørn Teddy Varimixer røremaskine får du masser af kraft og robusthed, som kun en viking kan stikke!

Maskinen har en motor med en styrke på 500 watt og vejer i sin fulde figur hele 15,7 kilo. Du er dermed sikker på, at din røremaskine står helt fast, når du arbejder.

Multifunktionel knap på begge sider

Du kan også roligt sætte din lid til, at den også vil udføre de opgaver, du beder den om. På begge sider af røremaskinen sidder en multifunktionel betjeningsknap, hvorfra du styrer alle nødvendige funktioner.

Hvad end det gælder en stor portion kartoffelmos eller en tung gærdej, vil du nemt kunne sætte Bjørn Teddy Varimixer på sagen.

Ekstra udstyr

Skålen kan rumme op til 5 liter, hvilket er nok til at dække langt de fleste behov.

Derudover medfølger også en dejkrog, et almindeligt piskeris, et fladt piskeris, en stænkskærm i plastik samt en påfyldningsbakke i rustfrit stål, som modsat de andre dele kan tåle at blive vasket op i opvaskemaskinen.

Selve maskinen og ledningen skal helst tørres af med en fugtig klud alt efter behov.

Læs hele anmeldelsen af Bjørn Teddy Varimixer røremaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 7.453,00 0,00 7.453,00 Læs mere

 

Bedst i test

Det er nu på tide at sammenligne de tre forskellige røremaskiner, som vi her har præsenteret. Men inden da skal det slås fast, at de tre maskiner alle er gode og vil kunne skabe meget glæde i de fleste køkkener i mange år frem.

Kenwood’s røremaskine vinder

Røremaskinen fra Kenwood havde en ekstra stor skål og en motor, der var lidt kraftigere end de to andre modeller.

Vi har derfor valgt at pege på Kenwood Major Titanium KMM 020 som værende ’Bedst i Test” i denne røremaskine test.

Er du til en lidt mindre model og synes du særlig godt om det unikke udtryk i OBH Nordica 6682 Hercules, vil denne røremaskine også være et godt køb, da prisen er yderst fornuftig. Derfor får denne røremaskine titlen som ’Bedst til prisen’.

Den danske model med navnet Bjørn Teddy Varimixer røremaskine ligger absolut også i toppen og faktisk ville denne maskine vinde vores røremaskine test, hvis det ikke var på grund af prisen, som er væsentlig højere end de andre. Er pris ikke et vigtigt parameter, er det denne røremaskine, du skal gå efter.

Sæt nu dine behov i centrum

Med disse tre forskellige røremaskiner håber vi at have hjulpet dig bedre på vej, hvis du skal investere i en ny røremaskine indenfor overskuelig fremtid. Der sker selvfølgelig hele tiden noget på markedet og det er derfor værd at holde øje og følge med.

Du kan læse meget om mange forskellige maskiner på nettet og som nævnt indledningsvist, er det i høj grad din egen situation og netop dine behov, som er afgørende for, hvilken røremaskine, der vil være bedst for dig.

Stor maskine giver mange muligheder

Med de større røremaskiner, som vi har præsenteret i denne røremaskine test, er der også flere muligheder, som du eventuelt skal tage stilling til.

Det, at du kan kombinere med en blender, giver dig pludselig mulighed for at lave lækre juices, smoothies og sunde supper på en meget nem og enkel måde. Og med så megen kapacitet til at røre, vil du også kunne overskue et lave en stor portion frikadeller, som efterfølgende kan fryses og så har du pludselig mad klar til flere gange på en enkelt arbejdstime.

Hvis dette er noget, der lyder lokkende, er du sikkert på rette vej med en stor røremaskine. Men uanset hvad du vælger, ønsker vi dig derfor held og lykke i jagten på din nye røremaskine. Vi håber, at du må få stor glæde af maskinen og de mange muligheder, som ligger heri, i mange år frem og at vores røremaskine test har hjulpet dig på rette vej.

Hvad har du brug for?

I første omgang kan du starte med at overveje, hvad din nye røremaskine skal kunne?

Er det blot en røremaskine og i så fald, hvor store portioner skal den kunne klare? Og nu du er i gang, har du så måske i virkelighed brug for mere end en røremaskine?

Hvilken røremaskine skal jeg vælge?

For at hjælpe dig godt på vej i din udvælgelse af den rette røremaskine, har vi lavet denne røremaskine test, hvor vi har testet de mest populære modeller på markedet og herefter udvalgt de tre bedste modeller.

Det betyder først og fremmest, at det er større maskiner, som også kan meget mere end en lille røremaskine. De kan nemlig alle arbejde med store portioner og dernæst har de også mulighed for at omdanne sig til en blender, der kan arbejde med stort set alt – også isterninger.

 

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.