madmaskiner-omtalt

Bjørn Teddy røremaskine – Danske luksusmodeller

Der er ingen tvivl om, at når du først har fået en røremaskine, vil du aldrig undvære igen!
Tunge opgaver som æltning og piskning, der virkelig trætter i armene, er fortid, for en god røremaskine klarer det hele uden besvær.

Går du efter en røremaskine af virkelig god kvalitet, er det lille danske firma Wodschow & Co. leveringsdygtig i et par modeller, som er i en virkelig høj kvalitet. Helt tilbage fra 1915 har firmaet koncentreret sig om at lave røremaskiner til både professionelt og privat brug.

Alt i alt ligger der således 100 års erfaring bag de maskiner, som de i dag kan tilbyde både det danske samt det internationale marked. Herunder kan du læse mere om to varianter af de meget anerkendte røremaskiner fra Wodschow og Co.

 

Læs også:


Bjørn Teddy Varimixer røremaskine

Bjørn Teddy Varimixer røremaskine_6 Hvis du ønsker en solid maskine med masser af kraft, er denne røremaskine et godt valg for dig
Med en kampvægt på hele 15,7 kilo kan du føle dig helt sikker på, at din nye røremaskine bliver stående, når den arbejder med selv en tung og sej dej.

Nem at betjene

Med en multi-funktionel knap på hver side af maskinen er denne røremaskine nem at betjene og skålen er ligeledes let at montere.

Skålen er skabt i rustfrit stål og kan rumme op til 5 liter, hvilket er rigeligt til at klare langt de fleste opgaver.

Lydsvag motor

Motoren har en effekt på 500 watt og den er lydsvag, så du ikke vækker hele familien, når maskinen lørdag morgen rører dejen til lækre morgenboller.

Selvom de 500 W måske ikke lyder af meget, så kan den klare mere end de andre røremaskiner der er på markedet. Det skyldes at maskinen er bygget op på en helt anden måde og dermed overfører den kræfterne meget bedre end alle de andre maskiner.

Du kan selv justere hastigheden, så du får præcis den kraft, der passer til opgaven. Det anbefales dog, at du ikke skruer mere op end nødvendigt, da du ellers risikerer at overbelaste motoren.

Ekstra udstyr til mange formål

Med til Bjørn Teddy Varimixer røremaskine følger en dejkrog, et almindeligt piskeris, et fladt piskeris, skål i rustfrit stål, en stænkskærm i plastik samt en påfyldningsbakke i rustfrit stål.

Kun plastskærmen kan gå i opvaskemaskinen og det anbefales at vaske resten op i hånden. Selve røremaskinen kan tørres af med en fugtig klud.

Alt i alt er dette en maskine med mange muligheder, der vil dække utrolig mange behov i køkkenet.

Læs hele anmeldelsen af Bjørn Teddy Varimixer røremaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 7.453,00 0,00 7.453,00 Læs mere

Bjørn Teddy røremaskine med hjælpetræk

Bjørn Teddy røremaskine med hjælpetræk Vil du gerne have lidt flere funktioner på den klassiske model, kan du også få Bjørn Teddy røremaskine med hjælpetræk
Derved får du mulighed for at kunne montere en kødhakker eller grøntsagssnitter på din røremaskine.

3-i-1

Fordelen ved at samle flere funktioner i én er blandt andet, at du får flere muligheder på mindre plads.

Røremaskinen bliver en multimaskine, som du kan bruge til snart alle former for madlavning. Og vælger du at have den stående fremme, er det mere praktisk at have det hele samlet i én maskine fremfor at have flere forskellige i brug og til opbevaring.

Fuld effekt i alle funktioner

Med Bjørn Teddy røremaskine får du samme kraftfulde effekt i de ekstra funktioner, som det er tilfældet med røre-funktionen. Motoren har en effekt på 500 watt og skålen kan rumme op til 5 liter. Dette er normalt rigeligt til at klare de fleste opgaver.

Stabil røremaskine

Hvad man dog lige skal huske på, er at denne røremaskine er en tung sag på 15,7 kilo, og den kan derfor være svær at flytte meget rundt på. Til gengæld står den godt fast, hvilket er en stor fordel, både når der skal røres, piskes, hakkes og snittes.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 7.891,00 0,00 7.891,00 Læs mere

 

Når al ting bliver lettere

Som nævnt i indledningen bliver selv en tung dej nem at slå op, når bare du kan ælte den automatisk på røremaskinen. Og du vil hurtigt opdage, at flere processer pludseligt glider nemmere, når du arbejder sammen med Bjørn Teddy røremaskine på sidelinjen.

Vælger du modellen med hjælpetræk, får du yderligere mulighed for selv at hakke fars og hurtigt snitte grønsager hertil. Sådan kan et helt måltid hurtigt komme på bordet med hjælp fra din nye køkkenmaskine!

Bjørn Teddy røremaskine er den bedste

Der er vist ingen tvivl om at Bjørn Teddy røremaskinerne er de bedste der er på markedet i øjeblikket. Det er blevet bevist igennem utallige tests. De larmer mindre, samtidig med at der ikke er nogen opgave de ikke kan klare.

Hent inspiration til mere

Når du er kommet godt i gang med at bruge din røremaskine og har lært den nogenlunde at kende, kan du let kaste dig over nye udfordringer. Du vil nemt kunne udvide din horisont og evne i køkkenet, hvis du henter inspiration i forskellige kogebøger eller blandt dygtige bloggere på nettet.

Hver funktion er et kapital for sig og du kan stille og roligt udfordre dig selv i forhold til at lave nye ting. Det vil helt sikkert overraske både dig selv og andre, hvor meget man kan lave med lidt hjælp fra en god røremaskine. Rigtig god fornøjelse.

 

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.