madmaskiner-omtalt

OBH køkkenmaskine – Få hjælp i hverdagen med en god køkkenmaskine

OBH køkkenmaskine

Mange af os befinder os lang tid i køkkenet. Har man familie eller er man glad for at lave mad, kan det hurtigt løbe op på en time hver eneste dag.

For nogle er det sjovt og for andre er det en nødvendighed. De fleste har dog nogle opgaver, som de godt kan være foruden.

OBH køkkenmaskine test

Er du en af dem, der bruger lang tid i dit køkken og gerne vil spare tid og kraft på at røre, ælte og piske kan du med fordel overveje at få hjælp fra en god køkkenmaskine.

Vi vil her præsentere tre forskellige modeller, som indgår i vores OBH køkkenmaskine test. Først vil hver enkelt model blive anmeldt og derefter bliver de sammenlignet for at udpege en vinder.

 

Læs også:


OBH Zeus køkkenmaskine

OBH Zeus køkkenmaskine_9 Vil du have ekstra plads i skålen, så du kan lave større portioner, og en kraftfuld motor, som kan klare tunge opgaver, kan du trygt vælge denne første model i vores OBH køkkenmaskine test.

Ekstra plads i skålen

Med plads til hele 6,7 liter i skålen er dette én af de større modeller på markedet.

Du får dermed mulighed for at lave store portioner, også uden at det vælter ud over kanterne, når der skal røres.

Skålen er skabt i rustfrit stål, så den både er slidstærk og flot at se på.

Trinløs hastighedsindstilling

Motoren i denne OBH køkkenmaskine har en effekt på 150 Watt, hvilket betyder, at den nemt kan klare selv en tung gærdej og en stor portion kartoffelmos.

Hastigheden indstilles på siden af maskinen, hvor der sidder en stor knap med trinløs regulering. Ligegyldig hvor tungt indholdet er, drejer maskinen rundt med den ønskede hastighed.

Indstil udstyret efter behov

Der er mange muligheder med denne OBH Zeus køkkenmaskine og der følger både piskeris, dejkrog, rørespade samt stænklåg med til maskinen.

Det er muligt at indstille højden på tilbehøret, alt efter om de skal arbejde med store eller små portioner.

Minimalistisk maskine

Designet er enkelt og minimalistisk i stilen. Den flotte hvide cremefarve giver den et retro-look og vil helt sikkert passe godt i mange typer af køkkener.

Se hele anmeldelsen af OBH Zeus køkkenmaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

OBH Nordica 6682 Hercules køkkenmaskine

OBH Nordica 6682 Hercules køkkenmaskine_9  Hvis du går efter et unikt og elegant look på din køkkenmaskine og samtidig søger en kraftfuld maskine, kan denne anden model i OBH køkkenmaskine test være værd at overveje.

Moderne kobber-look

Køkkenmaskinen er skabt i aluminium og har et kobber look, som er top moderne i øjeblikket.

Skålen er skabt i slidstærkt rustfrit stål og kan rumme 5,5 liter. Dette er nok plads til at ælte både en almindelig dej eller røre en portion frikadellefars til hele familien.

Indstil selv hastigheden

Motoren i denne OBH Nordica køkkenmaskine har en effekt på 1200 Watt og den har derfor masser af kraft til at fat i både store og små opgaver.

Du vælger selv hastigheden på siden af maskinen, hvor der sidder en drejeknap med trinløs indstilling. Det er dog værd at bemærke, at man helst ikke skal bruge mere hastighed end nødvendigt, da dette vil slide på motoren.

Udstyr giver mange muligheder

Med til køkkenmaskinen hører et almindeligt piskeris, et fladt piskeris samt en dejkrog.

Det er nemt at skifte tilbehøret på maskinen og der er også mulighed for at købe ekstraudstyr, hvis du vil have endnu flere muligheder med din køkkenmaskine.

Der følger også et stænklåg med, som med fordel kan anvendes for at reducere risikoen for, at indholdet i skålen sprøjter ud på bord og vægge.

Se hele anmeldelsen af OBH Nordica 6682 Hercules køkkenmaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

OBH 6684 Hercules køkkenmaskine

OBH 6684 Hercules køkkenmaskine Med denne tredje model i vores OBH køkkenmaskine test får du en stabil køkkenmaskine, som er nem at betjene og som liver flot op i køkkenet med sin røde farve.

Masser af muligheder

Skålen kan rumme 5,5 liter, hvilket giver dig gode muligheder for at lave både farsretter, mos, flødeskum til lagkagen, brøddej og meget andet.

Der medfølger også både piskeris, dejkrog og rørespade, så du skal ikke føle dig begrænset af udstyret!

Alt tilbehør er nemt at skifte og der er automatisk løft af mixerhovedet.

Indstil selv udstyr og hastighed

Motoren i denne OBH 6684 Hercules køkkenmaskine har en effekt på 1200 Watt, så du kan føle dig sikker på, at den nok skal klare både tunge opgaver og hurtige hastigheder.

Du indstiller selv, hvor hurtigt den skal køre, på siden af maskinen via en drejeknap med trinløs hastighedsindstilling.

Du kan også selv indstille højden på det udstyr, du bruger, for eksempel piskeriset. Dette er en stor fordel i hold til at kunne nå helt ned i bunden af skålen ved mindre portioner, der skal piskes eller røres.

Slidstærke materialer

Maskinen er skabt i aluminium, som er kendt for at holde længe og farven er rød, så du eventuelt  kan skabe kontrast til sort/hvide farver i dit køkken.

Skålen er fremstillet af rustfrit stål, hvilket også er særdeles holdbart.

Se hele anmeldelsen af OBH 6684 Hercules køkkenmaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Vinderen af OBH køkkenmaskine test

Efter at have gennemgået de tre køkkenmaskiner, er det blevet tid til at pege på en vinder. Først og fremmest skal det dog fremhæves, at alle tre maskiner er af høj kvalitet og du vil med al sandsynlig få dækket dine køkkenbehov med hver og én af de tre modeller.

Bedst i test

En forskel er dog væsentlig at have med i betragtning, når du skal vælge en ny køkkenmaskine: nemlig størrelsen på skålen.

Med plads til hele 6,7 liter giver den første model mulighed for at lave mere på en gang. Ligeledes er motoren her også kraftigere med en effekt på 1500 Watt. Laver du mad til mange, vil dette derfor være en ting, som kan få stor betydning for din brug af køkkenmaskinen.

Af disse årsager er det derfor OBH Zeus køkkenmaskine, som her får titlen som værende ’Bedst i test’.

Bedst til prisen

Hvis du ikke har brug for en ekstra stor skål, kan du men fordel også overveje den anden model. Her får du virkelig god kvalitet til en fornuftig pris og med et design, som skiller sig ud fra andre i det meget moderne kobber-look.

Der er ingen tvivl om at OBH Nordica 6682 Hercules køkkenmaskine er god valuta for pengene og derfor tildeles den titlen som værende ’Bedst til prisen’.

Køkkenmaskine klarer mange opgaver

Som nævnt i indledningen er der mange almindelige opgaver i køkkenet, som en køkkenmaskine kan klare. Den skal naturligvis sættes i gang, men herefter kan du bruge tiden på noget andet og sparer ofte en masse anstrengelse ved ikke at skulle røre, piske og andre hårde opgaver.

Den kan selvfølgelig også erstatte maskiner som f.eks en håndmixer eller en stavblender, dog skal du huske på at disse maskiner er noget mindre end en køkkenmaskine, og derfor kan det være praktisk med dem, hvis det skal gå hurtigt og opgaven ikke er så stor.

Her følger lidt inspiration til nogle af de opgaver, hvor du kan bruge alle modeller fra ovenstående OBH køkkenmaskine test.

Fars og mos

En klassiker i det danske folkekøkken er frikadeller og har du små børn, står der sikkert ofte frikadeller på menuen. Derfor kan det være en stor hjælp i hverdagen at slippe for at røre farsen. Put kød, salt, æg og mel (og evt. løg) i skålen og monter rørespaden på køkkenmaskinen.

Indstil ikke hastigheden al for højt men nok til at den rører jævnt rundt. Nu kan du gå i gang med noget andet, alt i mens din nye køkkenmaskine sørger for en god konsistens i farsen. Og nu vi er ved klassikere, er det også værd at nævne kartoffelmos eller andre former for grønsagsmos. Her kan du også bruge rørespaden til at sikre en god og jævn konsistens i mosen.

Brød

Hvis du godt kan lide at bage, er det svært at undvære en køkkenmaskine.

Med den kan man nemlig røre selv en tung gærdej lige så længe, som du har lyst. Æltetiden kan være hemmeligheden på at få den helt perfekte sprøde skorpe på dit brød, som samtidig skal være blødt indeni.

Husk at montere dejkrogen og find en god middelhastighed. I nogle opskrifter står der endda, hvor længe dejen skal æltes men ellers kan du godt give den ti minutter, hvis du vil være sikker på et godt resultat.

Kage

Du kan naturligvis også røre kagedej på samme måde, som du røre brøddej. Her skal du blot i stedet bruge rørespaden.

Køkkenmaskinen er dog også god til at piske eksempelvis æggehvider, som ofte anvendes i kager eller desserter ligesom den også pisker godt flødeskum. Et tip til at få de helt rigtige stive æggehvider er at starte på en lav hastighed og efterhånden skrue mere og mere op for hastigheden. Afslut på fuld styrke.

Husk at bruge stænkskærmen, hvis en sådan følger med. På den måde undgår du at få fløde og lignende på væggene.

Det skal nævnes i forbindelse med bagning, at en bagemaskine være utrolig praktisk.

Spar tid – hver dag

Med denne inspiration til hjælp i hverdagen og ovenstående OBH køkkenmaskine test, håber vi at have hjulpet dig godt på vej til at kunne træffe et valg, som vil gøre det lettere for at dig at overkomme hverdagens opgaver.

Det er som sagt mange timer, der kan spares, hvis man tæller dage, uger og måneder sammen. Mange oplever efterhånden at blive helt afhængige af deres køkkenmaskine og finder hele tiden flere nye måder at bruge den på.

Rigtig god fornøjelse

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.