madmaskiner-omtalt

Bagemaskine test – hvorfor, hvilke & hvordan?

Bagemaskine test

Vi bager meget i Danmark– mere end i noget andet land.
Selvom vi her i Danmark kan få billigt brød hos den lokale bager og i stort set alle supermarkeder, kan vi godt lide at bage vores brød selv. Ikke nødvendigvis fordi man sparer penge, men mere fordi at det er hyggeligt, anderledes – og så smager hjemmebagt bare altid bedst.

Men en bagemaskine… hvorfor er det noget du skal have? Eller skal du ikke have en bagemaskine?

Forvirret? Tro mig – det var vi også. Vi har heldigvis sat os ind i sagerne, så vi på bedst mulig vis, kan hjælpe dig i gang med en bagemaskine. Og vigtigste af alt: at du vælger den bagemaskine, som passer til dig, dit køkken og dit forbrug.

Vi har derfor sat os for at lave en bagemaskine test, med 2 forskellige bagemaskiner, så du kan se udvalget – og på den måde vælge den, som passer bedst til dig.

 

Læs også:


Morphy Richards Premium Plus Bagemaskine

Morphy Richards Premium Plus Bagemaskine_5 En flot og smart bagemaskine fra Morphy Richards
Bagemaskinen fra Morphy Richards, går under navnet ’Premium Plus’.

Det er noget af et navn, og det er nu heller ikke for sjov, at den har fået det navn. Morphy Richards Premium Plus bagemaskine har nemlig hele 19 programmer, så man kan bage stort set alle typer af brød.

Ligeledes tager normal ’bolledej’ ikke mere end 70 minutter at lave – vel og mærke, uden at du skal kigge til det, ælte det lidt mere, osv – det gør maskinen naturligvis for dig.

Nogle af de gode funktioner Morphy Richards har, er at den har en op til 12 timers udsættelses funktion. Det betyder ganske kort, at det ikke længere er en drøm, at vågne op til nybagt brød-duft i hele boligen.

Du laver blot dejen – så starter den, fx klokken 07 om morgenen, så dejen er klar til når du vågner. Smart, ikke?

Bagemaskinen har en ganske almindelig kapacitet. Dog kan man også vælge at lave sit dej i 3 forskellige størrelser, så man fx undgår madspil. Der kan laves dej i hhv. 450, 680 eller 900 grams portioner. Skal du lave et, 3, eller 5 franskbrød? Du bestemmer!

Som om det ikke skulle være nok, så har den også endnu flere fordele. Vidst du, at du også kan vælge, hvordan du vil have skorpen? Vil du have skorpen sprød? Så vælg det. Vil du have skorpen lys og sprød? Så vælg det. Vil du have skorpen mørk og ’glat’? Så vælg det.

Begynder eller erfaren? Morphy Richards bagemaskine er svaret.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

OBH BAGEMASKINE, STÅL

OBH BAGEMASKINE, STÅL

OBH Bagemaskine laver friskbagt brød døgnet rundt

Fuldautomatisk bagemaskine fra OBH, gør det muligt og let, at vågne op til duften af friskbagt brød. Frisk brød til morgenbordet uden at gå til bageren er bare dejligt. Maskinen ælter, hæver og bager brødet, mens du kan bruge tiden på alt muligt andet. Måske sove lidt længere om morgenen.

Non stick form

Bagemaskinen er udstyret med en udtagelig nonstick bageform med håndtag, som gør det nemt at tage det færdigbagte brød ud af bageformen, og så er den nem at rengøre.

Størrelsen betyder intet

Om det er større eller mindre brød gør ingen forskel for OBH bagemaskine. Det er meget nemt at bage i maskinen, da den er udstyret med to indstillinger (750g og 900g). Du kan også følge med i bageprocessen under hele forløbet igennem glasset på toppen af bagemaskinen.

Hvordan virker det

Bagemaskinen er udstyret med hele 12 bageprogammer inklusiv fuldkorn og quick-bake. Husk at rengøre maskinen inden du tager den i brug.

Find en opskrift til dit yndlingsbrød, og kom ingredienserne i non-stickformen. Indstil maskinen til det ønskede program, og indstil eventuelt tiden, hvis du vil starte maskinen om aftenen, med færdigt brød næste morgen.

Forprogrammering

Du kan forprogrammere maskinen 13 timer forud. Husk at trække en time fra, hvis du indstiller maskinen til hold-varm funktion i 60 minutter. Lunt friskbagt brød med din egen bagemaskine er bare uundværligt, når du først har prøvet det.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 730,00 0,00 730,00 Læs mere

WILFA BM-50 BAGEMASKINE

WILFA BM-50 BAGEMASKINE

Wilfa BM-50 bagemaskine giver dig en frisk morgen med nybagt brød

Wilfa BM-50 bagemaskine gør drømme til virkelighed. En bagemaskine er en hver families drøm. Tænk at have hjemmelavet friskbagt lunt brød at stå op til uden at skulle til bageren. Det er ingen underdrivelse at sige, at det ikke bliver ret meget bedre eller nemmere, når man først har fået bagemaskinen ind i hjemmet.

Kort fortalt

Hvordan virker det så? Køb maskinen, modtag den efter få dage, pak ud og rengør den, læs vejledning, kom ingredienser i, og tryk på startknappen. Maskinen begynder at ælte ingredienserne til en dej med de to æltere i maskinen, og derefter hæver brødet, inden det bages.

Klarer alle brødtyper med bravour

Alt efter brødtype, er bagemaskinen færdig efter et par timer. Wilfa BM-50 bagemaskine har alle de indstillinger eller bageprogrammer du har brug for. Det betyder at du kan bage mørkt og lyst brød – med lys eller mørk skorpe.

Brød med ekstra fibre, kerner og grovmel er intet problem for denne bagemaskine. Hvis du skal tilsætte for eksempel nødder, kerner eller rosiner i brødet, kan du gøre det undervejs i ælteprocessen.

Brødstørrelser og programmer

Wilfa BM-50 bagemaskine bager minimum 500 gram og op til 1500 gram, og den har 13 indstillinger eller programmer du kan vælge. De første fem programmer er forud indstilling til timerfunktion. Hvid du vælger at aktivere holde-varm funktion skal du huske at trække en time fra i din forud indstilling, da den kører i 60 minutter.

Rengøring

Husk at rengøre maskinen efter brug. Det er ret nemt og ligetil med varm vand og sæbe. Og så er bagemaskinen klar til næste brød. Måske allerede i morgen.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 986,00 0,00 986,00 Læs mere

Hvorfor skal man købe en bagemaskine?

Et rigtigt godt spørgsmål, som vi vil forsøge at svare på hurtigt i denne bagemaskine test.

Hvis du ikke kan se fidusen i at have en bagemaskine, så kan det også godt være, at du slet ikke skal have en bagemaskine.

Fidusen ved at have en bagemaskine, er jo, at den sparer dig rigtig meget tid. Og her kunne kritikerne så vælge at spørge: ’hvis du ikke vil bruge tid på det, hvorfor køber du det så ikke bare hos bageren?’. Det er et godt spørgsmål, for man skal lave rigtig meget brød, før man har sparet sin bagemaskine hjem. Det er der ingen tvivl om.

Men der er heller ingen tvivl om, at det er hyggeligt at bage selv – også selvom man har en bagemaskine, og at det bare smager bedre med hjemmebag.

.. og så er det altså de færreste mennesker, som har 3-4 timer til at bage nogle pølsehorn eller andet brød, i hverdagen – med job og eventuelt børn. Med en bagemaskine, kan man bage lidt oftere. Der er ingen der siger, at man skal bruge en bagemaskine hver gang, man vil have brød.

En bagemaskine er god at have, som et supplement. Det er der slet ingen tvivl om. Læs vores bagemaskine test og bliv meget klogere på hvad en bagemaskine kan hjælpe dig med.

Har du ikke haft en bagemaskine før, kan det være svært at vælge den rette maskine i første forsøg, derfor har vi lavet denne bagemaskine test, så du, nemt og hurtigt, kan få et overblik over de bedste bagemaskiner på markedet i dag, samtidig med at du finder den billigste pris pris på netop den bagemaskine du har udset dig.

En bagemaskine kan virkelig lette din hverdag, hvils du holder af hjemmebag. Det er jo ikke nogen hemmelighed at hjemmebag bare smager bedre end det man køber i butikkerne, og det gælder både med den ene og den anden slags. Der er et gammelt udtryk der lyder således “selvgjort er velgjort”. Det er et udtryk man passende kan bruge om hjemmebag.

Med en bagemaskine kan du gøre processen meget mere enkel og nem for dig, samtidig med at du kan udnytte din tid mere effektivt, da maskinen passer sig selv, så du kan bruge din tid på andre ting. Tid er jo bestemt ikke noget vi har nok af her i Danmark, og derfor er en maskine der kan spare en for tid, for det meste meget velkommen i vores hjem.

 

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.