madmaskiner-omtalt

Philips juicer – Sundhed på glas med Philips juicer

Philips juicer_1

Hvad end det er sommer eller vinter, er det vigtigt at få kroppen fyldt godt op med vitaminer og sunde næringsstoffer.

Det kan dog være svært at gnave sig igennem de seks stykker frugt og grønt, som er anbefalet er sundhedsstyrelsen og derfor er det et super godt alternativ at presse det hele til en lækker og læskende juice.

Lav din egen juice derhjemme

De friskpressede juices har derfor også for længst vundet stor begejstring blandt forbrugerne og mange laver dem selv derhjemme hver dag.

Til dette formål er det eneste, man har brug for, en god juicer – og dem er der mange af – og så selvfølgelig noget frugt og grønt.

Fem forskellige Philips juicer

I den følgende beskrivelse vurderes hele fem forskellige modeller af Philips juicer. Overordnet tjener de, de samme formål, men mindre detaljer gør, at de hver især er særlige.

Med beskrivelsen vil du forhåbentlig føle dig godt klædt på til at vælge hvilken Philips juicer, der passer bedst til dig.

 

Læs også:


Philips HR1869 saftpresser

Den anden model i beskrivelsen af Philips juicer er ligeledes en kraftfuld sag, som nemt presser både bløde og hårde grønsager og frugter.

Presser nemt hele frugter

Hele 900 watt kan denne motor prale af og det er derfor ingen sag at arbejde med hårde grønsager. Man skal blot huske at indstille maskinen på ét af de hastighedsniveauer, alt efter om det er hårde eller bløde ingredienser, som kommes i.

Med et XXL- påfyldningsrør slipper man desuden for at skære ingredienserne i små stykker og kan proppe hele frugter ned i maskinen.

Stor kapacitet

Denne Philips juicer kan producerer ikke mindre end 2,5 liter saft, inden frugtkødsbeholderen skal tømmes. Man kan presse juicen ned i den medfølgende kande eller i et glas, hvis man for eksempel kun laver juice til sig selv.

Form og funktion i høj klasse

Også rengøringen er nem, for alle aftagelige dele kan vaskes op i opvaskemaskinen. Så skal man blot tørre maskinen af med en fugtig klud.

Med et lækkert design i stål og sort, er der ingen tvivl om, at man også med denne anden Philips juicer får en gennemtænkt maskine i forhold til både form og funktion.

Læs hele anmeldelsen af Philips HR1869 saftpresser her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 929,00 0,00 929,00 Læs mere

 

Philips HR1863/00 saftpresser

philips-hr186300-saftpresser Den tredje Philips juicer i denne beskrivelse kan tilbyde samme funktionalitet som de andre modeller men dog i en lidt mindre kraftfuld udgave.

Slip for forarbejdet

Motoren har en effekt på 700 watt, hvilket er fint til at presse både frugt og grønt og med et XL- påfyldningsrør, slipper du også her for at spilde tid med at skære frugterne ud i mindre stykker.

Frisk juice til hele familien på én gang

Man kan presse op til 2 liter juice på en gang med denne Philips juicer, hvilket jo er rigeligt til at forsyne en hel familie ved morgenbordet. Alle rester fra frugt og grønt opsamles i en beholder, som tømmes efter brug.

Rengøring på ét minut

Med den nyeste Quick-Clean teknologi og en si, som sørger for at frugten ikke sætter sig så let fast, er denne Philips juicer også nem at gøre ren.

Alle aftagelige dele kan tåle at komme en tur i opvaskemaskinen og resten skal blot tørres af med en fugtig klud.

Med et flot design kan du vælge at have Philips juicer stående fremme i køkkenet eller pakke den væk, da den er både hurtig og nem at samle.

Læs hele anmeldelsen af Philips HR1863/00 saftpresser her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Coop.dk 749,00 0,00 749,00 Læs mere

 

Philips HR1855/30 Saftpresser

Med den fjerde Philips juicer får du en god og stabil maskine, som er nem at anvende og som dækker de mest almindelige behov.

Et let og luftigt design

Farven er hvid og låget er gennemsigtigt, hvilket giver modellen et let og luftigt udtryk. Samtidig er det nemt at følge med i processen, hvis du vil overvåge transformeringen fra hel frugt til flydende, frisk juice.

Får mest ud af ingredienserne

Motoren i denne Philips juicer har en effekt på 700 watt og maskinen klarer derfor både frugt og grønt uden problemer. Man kan presse op til to liter juice på én gang og den er derfor også meget effektiv.

Et såkaldt mesh-filter sørger for, at maskinen får mest muligt ud af de ingredienser, du putter i, således at du altså får mest juice for pengene.

Stort påfyldningsrør

Påfyldningsrøret er 7,5 centimeter bredt og det er derfor muligt at putte hele frugter og store stykker grønt i maskinen. Dette sparer noget arbejde i forhold til at skulle skære alle ingredienser ud i små stykker inden presning.

Quick Clean teknologi

Også denne Philips juicer er nem at gøre ren i kraft af en særlig Quick Clean teknologi og alle aftagelige dele kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Der følger en juicekande på 0,8 liter med til denne maskine.

Læs hele anmeldelsen af Philips HR1855/30 saftpresser her
find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Philips HR1871 saftpresser

Philips HR1871 Den første Philips juicer i beskrivelsen er også den største model indenfor HR18 modellerne.

Har du derfor planer om at presse juice til mange på én gang, er den bestemt værd at overveje.

Effektiv motor

Skålen kan rumme 2,5 liter og motoren har en effekt på 800 watt. Du kan derfor presse både frugt og grønt og med to hastighedsindstillinger tages der hensyn til, om ingredienserne er hårde eller bløde.

Hvad der gør det rigtig dejligt nemt at bruge denne Philips juicer, er det ekstra store påfyldningsrør. Dette gør det muligt at putte hele stykker frugt i maskinen og du slipper derfor for at skulle bruge tid på at skære ingredienserne ud i små stykker.

Alle rester fra juicen opsamles i affaldsbeholderen, som kan rumme 1,6 liter.

Nytænkning gør rengøring nemt

Med denne Philips juicer får du også det helt nye Easy Clean system, som gør det utrolig nemt at gøre maskinen helt ren efter brug. Dette skyldes til dels også en nyudviklet si og frugtkødsholder.

Den lille udløbstud på maskinen kan vippes op, når den ikke er i brug, så man undgår at rest-juice løber ud på bordet.

Gode materialer i flot design

Med et moderne design i rustfrit stål er du sikker på, at både stil og funktionalitet er i top med denne Philips juicer. Med til maskinen følger desuden en saftkande på 1,5 liter.

Læs hele anmeldelsen af Philips HR1871 saftpresser her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Philips HR1882/31 slowjuicer

Philips HR 1882-31 Den femte og sidste Philips juicer i denne beskrivelse skiller sig væsentligt ud fra de andre fire modeller, da den presser frugten særlig langsomt.

Det er en såkaldt slow juicer, som presser juicen med en anden metode end de almindelig saftpressere.

Dette gør til gengæld, at man bibeholder mange flere vitaminer, vigtige næringsstoffer og enzymer i den færdige, friskpressede juice. Hvad der ligeledes kan øge sundhedsværdien, er at denne maskine er fri for BPA.

Skift mellem to sier

Du kan presse uden stop i 30 minutter på denne Philips juicer og med hertil følger både en kande på 1,5 liter og 2 forskellige sier, som kan skiftes efter behov. Den ene er til grove grønsager og frugt og den anden er til de mere fine frugter.

Udnytter ingredienserne optimalt

Motoren i denne Philips juicer har en effekt på 200 watt, hvilket er noget mindre end andre men nok til at klare langt de fleste frugter og grønsager. Derudover sikrer den mere langsomme metode også, at man får mest muligt juice ud af ingredienserne.

Sæt maskindelene i opvaskemaskinen

Maskinen er nem at gøre ren, for alle aftagelige dele kan komme i opvaskemaskinen. Designet er enkelt og moderne og med et såkaldt silver-look vil denne Philips juicer passer godt ind i de fleste køkkener.

Læs hele anmeldelsen af Philips HR1882/31 slow juicer her
find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Tag stilling til de små detaljer

Med de fem forskellige Philips juicer beskrevet i det ovenstående, står det klart  at man uanset valg af disse modeller får en god maskine, som forhåbentlig kan give juice i mange år frem.

Samtidig afslører beskrivelsen små forskelle i modellerne – som eksempelvis i styrke, farve og hastighed – og det er derfor en god idé at overveje de personlige behov, inden man investerer i en Philips juicer.

Inspiration

Når man har været så heldig at få fingene i en Philips juicer, gælder det bare om at komme i gang og prøve den af! Der er uanede muligheder for, hvordan man kan kombinere ingredienser og følger man lidt med blandt byens udbud og eksempelvis madbloggere vil der hele tiden vise sig nye ingredienser, som kan bruges i juice eller helt nye kombinationer, som giver særlige smagsoplevelser.

Heldigvis er der også rig lejlighed til at servere en god juice. Det giver sig selv, at juice er skønt på morgenbordet og giver en sund start på dagen. Derudover er det ligeledes et godt mellemmåltid eller et alternativ til enhver anden ’forfriskning’ efter en lang arbejdsdag.

Brug det derfor også som erstatning for både slik og alkohol. Uanset hvornår og hvordan vil en friskpresset juice have en opkvikkende effekt og give en følelse af sundhed i kroppen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.