madmaskiner-omtalt

Philips HR 1882/31 slow juicer

Philips HR 1882-31

Få alle vitaminer med i din juice!
Med denne slow juicer fra Philips er der nye metoder til at give den bedste, og i hvert tilfælde sundeste, juice.

Med en langsom presningsmetode kan man være sikker på, at de vigtige næringsstoffer og enzymer i både frugt og grønt ikke går til spilde og ender i sien i stedet for i din juice.

Hurtig presning dræber næringsstoffer

Problemet med mange andre juicer er, at den enormt hurtige proces, hvorved ingredienserne presses og kastes rundt i centrifugen, faktisk ødelægger de sunde stoffer. Der opstår oxidering, hvilket dræber næringsstoffer og derfor bliver resultatet ikke helt så godt, som det kunne blive.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Sund juice med Philips slow juicer

Med en mere skånsom presning bevares de vitaminer og enzymer og du kan derved drikker din friskpressede juice med endnu bedre samvittighed.

Med denne Philips juicer kan du presse, uden stop, i helt op til en halv time og samtidig sikrer metoden, at du får mest muligt ud af de ingredienser, du bruger.

Et andet sundhedstegn ved netop denne model er at den er fri for BPA, som er en særlig plastikart, der menes at have sundhedsskadelig virkning.

Skift sierne efter behov

Motoren har en effekt på 200 watt og selvom andre modeller på markedet har mere, klarer denne maskine også nemt både frugt og grønt.

Med til maskinen følger to sier, som kan skiftes efter behov. Den ene er til brug ved fine ingredienser og den anden anvendes ved mere grove. Der er ingen ekstra indstilling, det er nok at skifte sien. Der følger også en kande med , som kan rumme 1,5 liter friskpresset juice.

Nem rengøring

Der er drypstop, så man undgår at rest-juicen flyder ud på bordet og maskinen selv er i det hele taget nem  at holde ren. Alle aftagelige dele kan gå i opvaskemaskinen og resten skal bare tørres af med en fugtig klud.

Designet er enkelt og farverne er klassiske sølv og sort, så man nemt kan have den stående fremme på køkkenbordet uanset øvrige stilarter i hjemmet.

Specifikationer

  • Model: HR1882/31
  • Type: Slow juicer
  • Effekt: 200 Watt
  • Beholder til opsamling af frugtkød: Ja
  • Drypstop: Ja
  • Hastighed: 1
  • Rengøring: dele tåler opvaskemaskine
  • Farve: silver

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Philips HR 1882/31 slow juicer

 

Billeder

Video

Der findes ingen video af Philips HR 1882/31 slow juicer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.