madmaskiner-omtalt

KitchenAid kaffemaskine – 2 kaffemaskiner fra KitchenAid i særklasse!

KitchenAid-kaffemaskine

For nogle mennesker er kaffe den eneste ting, der kan få dem op om morgenen, og andre kan ikke komme igennem dagen, hvis ikke de får en kop eller to til at holde den kørende. Uanset nyder de fleste at få en lille kop i ny og næ.

KitchenAid giver dig god mulighed for både at lave store og små mængder velsmagende kaffe til alle lejligheder.

Vi har fundet 2 KitchenAid kaffemaskiner i topklasse!

Hvilket betyder at det er 2 maskiner i en god og holdbar kvalitet, der laver en velbrygget og lækker kaffe.

 

Læs også:


KitchenAid Artisan kolbekaffemaskine

KitchenAid Artisan kolbekaffemaskine

Holder du meget af en god kop velbrygget kaffe, så vil du nok ikke lade dig nøje med en halvtrist en af slagsen.

Skal du være sikker på at få serveret en god og smagfuld kop kaffe hver gang, så kunne det meget vel være, at denne kolbekaffemaskine fra Kitchen Aid lige er sagen for dig.

Hvad er særligt for netop denne kaffemaskine?

Der findes et utal af kaffemaskiner på markedet, derfor er det sin sag at vælge, hvilken en man skal have.

Vælger du netop denne kaffemaskine fra Kitchen Aid, så får du en maskine, der har et unikt design, og som brygger en skøn og afbalanceret kaffe.

Fakta om Kitchen Aid Artisan kolbekaffemaskine

Kaffemaskinen kan rumme en liter, hvilket svarer til ca. otte kopper kaffe. Den har en effekt på 1440 W, og den er lavet af sort plastic og rustfrit stål.

Den er bygget op af en stor rund kolbe øverst og selve kaffekanden af klart glas nederst. Delene holdes godt og stabilt sammen af magneter, der sikrer maskinens stabilitet.

Sådan fungerer kaffemaskinen

Princippet i kaffemaskinen er, at den brygger kaffen ved hjælp af damp, der siger op i kolben og derefter render igennem kaffebønnerne og ned i kanden. Dens vakuum-bryggemetode sikrer, at hele den gode kaffearoma bibeholdes og ender nede i kaffekanden.

Det medfølgende kaffefilter af stof er medvirkende til, at den gode smag holdes, og så er det tilmed en bæredygtig løsning. Kaffemaskinen fra Artisan sikrer dig den velsmagende kaffeoplevelse hver gang.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 999,00 0,00 999,00 Læs mere

KitchenAid 802EAC Pour Over Coffee Brewer

KitchenAid 802EAC-1 Skal du servere kaffe til flere, er dette nok nærmere maskinen for dig.

We love KitchenAid

Med udgangspunkt i designet, må denne maskine siges at være en fryd for øjet. Lækre, bløde og afrundede former og en perfekt pasform på ethvert køkkenbord – what’s not to love?!

Modellen findes selvfølgelig i mange forskellige farver – det er jo en KitchenAid kaffemaskine. Rød, sort, cremet og sølvgrå – selve filterholderen er dog gennemgående i et blankt rustfrit stål design.

Kanden er i glas og kan rumme op til 1,18 liter, eller hvad der svarer til 8 kopper. Det er nødvendigt at anvende engangsfilter.

ECBC godkendt kaffemaskine

Denne KitchenAid kaffemaskine er én af de få kaffemaskiner, der er sluppet igennem nåleøjet hos European Coffee Brewing Centre (ECBC) og har fået deres stempel. Dette er din garanti for at denne maskine brygger noget virkelig godt kaffe.

Maskinen har fået en lignende anerkendelse fra Specialty Coffee Association of America (SCAA).

…og det er virkelig en god kaffe!

KitchenAid 802EAC er udstyret med et anerkendt pour over bryggesystem, der sikrer en optimal udnyttelse af kaffens aromastoffer under brygning. Maskinen er udstyret med to varmelegemer. Et til at varme vandet til brygning. Afstanden fra studsen med det varme vand og ned til kaffen er meget kort, hvilket sikrer et minimalt varmetab. Det varme vand hældes direkte over bønnerne (pour over).

Et andet varmelegeme holder den færdiglavede kaffe varm i op til 30 minutter.

Det er muligt at justere styrken på kaffen til mild og stærk.

Det tekniske gejl

Når man køber en ny og dyr KitchenAid kaffemaskine, forventes det også at den kan visse ting. Denne maskine har installeret drypstop og autosluk.

Via det lille digitale display på siden af maskinen er det muligt at programmere den til at lave kaffen lige når du ønsker det inden for en 24 timers grænse – således kan du altid stå op til duften

af friskbrygget kaffe.

En god reminder

Det kan være svært at huske, hvornår kaffemaskinen sidst blev afkalket. Heldigvis er denne maskine udstyret med en indikator, der lyser, når det er tid til afkalkning. Dog er det ikke kun afkalkning, der er vigtig for at bevare den gode smag. Kaffefilteret og kanden bør også vaskes grundigt af fra tid til anden, så den nye kaffesmag ikke spoleres af gamle kafferester.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Bliv din egen hjemmebarista

KitchenAid har et væld af produkter til at lave kaffe med, så legen stopper ikke kun ved de to ovenstående modeller.

Almindelige kaffemaskiner: Der findes almindelige kaffemaskiner i flere afskygninger – både med glaskander, men også med termokander, således at kaffen holder sig varm i længere tid.

Nespresso: Er du en rigtig kaffeelsker kan vi anbefales at kigge nærmere på deres Nespresso modellerne, hvor kaffen brygges med nespresso kapsler. Der medfølger mælkeskummer til nogle af modellerne.

Espresso: Har du mod på at gå all in på baristadrømmen, har KitchenAid også designet en flot serie af espressomaskiner kaldet Pro Line. Har kan du lave ægte espresso fra bunden af. Modellerne er udstyret med en indbygget professionel mælkeskummer, der fungerer med vanddamp.

Kaffemøller: Frisk kaffe smager bedst. KitchenAid har derfor også deres egen serie af kaffemøller, således at kaffen kan laves så frisk som muligt. Der findes både separate kaffemøller, samt modeller, der passer til din KitchenAid køkkenmaskine.

Reservedele: Til sidst skal nævnes at det er muligt at købe diverse reservedele og tilbehør til de forskellige maskiner, således at de kan holde endnu længere.

Kaffebaren er åben

Har du nogensinde overvejet at prøve lidt mere end blot en almindelig sort kop kaffe? Hvad med en cappuccino eller en caffe latte? Det er faktisk ret let.

Cappuccino med sukkertop

En rigtig lækkerbisken til en god dessert kunne være en cappuccino og den behøver altså ikke at komme fra den lokale kaffebar. Du kan sagtens lave den selv.

Ingredienser:

  • 3,5 dl stærk kaffe eller espresso
  • 1 dl mælkeskum
  • 1-2 tsk. rørsukker

Start med at komme den frisklavede, stærke kaffe i koppen og hæld derefter mælkeskummet oveni. Drys 1-2 teskefulde rørsukker ovenpå skummet. Jo længere tid det tage for sukkeret at synke gennem skummet og med i kaffen, des bedre. Herved opnår du en super sød og smagfuld mælkeskum og kaffe.

Caffe latte

Bestemt også en af de populære drenge i klassen, når der langes specielle kaffedrikke over disken på landets kaffebarer. Caffe latte er en mild kaffedrik og et godt sted at starte, hvis du ikke plejer at drikke kaffe til dagligt.

Ingredienser:

  • ¼ liter mælk
  • 1 dl stærk kaffe eller espresso
  • 1-2 tsk. rørsukker

Varm mælken og skum den let op direkte i et stort latteglas. Brug gerne sødmælk. Hæld derefter kaffen oven i og lad den fordele sig af sig selv. Tilsæt til sidst lidt rørsukker og rør lidt rundt.

Iskaffe

I sommermånederne er det altid rart med en kølig drink, så hvorfor ikke prøve med en kold omgang kaffe?

Ingredienser:

  • ¼ liter mælk
  • 1 dl stærk kaffe eller espresso
  • 1 tsk. flydende stevia sødemiddel

Blend isterninger, mælk, kaffe og stevia. Brug gerne skummet- eller minimælk. Hæld herefter hele herligheden i et stort latteglas. Server med et sugerør.

Variation af smag og udseende

De to ovenstående kaffedrikke kan sagtens peppes lidt op. Det er ganske simpelt.

Du kan vælge at pynte med hvide-, lyse- eller mørk chokoladespåner, og er du en hærdet barista, kan du evt. tegne et mønster med flydende chokolade – bare den, du også bruger på isdessert. Det er også muligt at lave flotte mønstre med kanel eller kakaopulver – du kan sågar købe specielt egnede skabeloner til dette.

Ønsker du en lidt anderledes smag, kan du med fordel tilsætte lidt kaffesirup. Kaffesirup findes i mange varianter med bl.a. hasselnød, vanilje og karamel.

Iskaffen kan med fordel tilsættes lidt Baileys og Kahlua – så bliver det hele meget sjovere. Alternativt kan du også lave en kop med halv friskbrygget og halv Baileys on the rocks.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.