madmaskiner-omtalt

Bosch køkkenmaskine – 4 køkkenmaskiner der er pengene værd!

Bosch Køkkenmaskine

Er du også endelig nået til det punkt, hvor der er tid at få sig en ny køkkenmaskine, men bare ikke lige ved, hvilken model det skal være?

Nedenfor har vi samlet et udvalg af køkkenmaskiner fra den tyske storproducent, Bosch.

En producent, der vinder mere og mere anerkendelse på det internationale marked for sine yderst effektive og langtidsholdbare maskiner.

Det gælder både maskiner til køkkenet, som maskiner til haven. Står der Bosch på, er det nærmest garanti for at det er et kvalitetsprodukt du kigger på.

 

 

Læs også:


Bosch MUM4825 køkkenmaskine

Effektiv lille køkkenmaskine, der kan klare lidt af hvert.

Anderledes lille maskine

Bosch MUM4825 ser lidt anderledes ud end de fleste, men er ikke mindre effektiv af den grund.

Røreskålen er i metal og har en kapacitet kl 3,9 liter, hvilket er lidt under gennemsnitsstørrelsen, men stadig en fin størrelse, der kan tilfredsstille de flestes behov.

Det simple design gør det utroligt nem at anvende maskinen, og skulle du være i tvivl om det mindste, medfølger der en DVD med vejledning og et par opskrifter.

Supermand i forklædning

Denne køkkenmaskine ser måske ikke ud af meget, men den kan faktisk en del. Motoren er på 600 watt, hvilket er ganske passende til denne størrelse maskine. Hastigheden kan indstilles på fire niveauer.

Foruden de gængse egenskaber ved en røremaskine – blande, røre og ælte – kan denne maskine også hjælpe dig til en sundere livsstil – i hvertfald en lille smule. Der medfølger nemlig også et råkostjern, således at du kan rive, snitte og hakke grøntsager, frugter, nødder, ost og andre råvarer.

Til røremaskinen medfølger således et almindeligt ballonpiskeris, et fladt piskeris og en dejkrog. Røreskålen er i plast og der medfølger en stænkskærm. Til råkostjernet følger to vendbare skiver og en hulskive.

Udvid dine muligheder

Det er muligt at tilkøbe bl.a. universalmixer, kødhakker og pastamaskine.

 

Se hele anmeldelsen af Bosch MUM4825 køkkenmaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Bosch MUM48R1 køkkenmaskine

Stilfuld køkkenmedhjælper klædt i rødt.

Den pæne søster

Denne søstermodel til ovenstående køkkenmaskine har fået en ekstra fin makeover. Selve maskinen er designet i en flot rød farve, hvilket gør, at den tager sig lidt anderledes ud end de fleste køkkenmaskiner.

Skålen har en kapacitet på 3,9 liter og er udformet i rustfrit stål, hvilket bestemt bidrager til et mere sofistikeret look. Maskinens størrelse gør den nem at håndtere. Lad maskinen stå fremme på køkkenbordet eller pak den væk i et skab.

Intelligent og hjælpsom

For at gøre det ekstra let for dig at tilsætte diverse ingredienser under bagning er denne model programmeret til altid at parkere røredelen i en af siderne, så du bedre kan komme til.

Motoren er på 600 watt, hvilket er meget passende for en maskine af denne størrelse. Den kan således sagtens klare at ælte en tung dej med op til 1 kg mel. Det hele handler om at få indstillet hastigheden korrekt, så glider alt sammen meget lettere. Motoren bliver ikke overbelastet og vil holde i flere år.

Hastigheden kan indstilles på fire niveauer.

…og nu til selve arbejdet

Ligesom ovenstående model kan denne maskine lidt mere end bare at røre i dej og lave kogte kartofler og andre rodfrugter om til mos. Der medfølger nemlig også et råkostjern med to rive/snitte skiver og en hulskive, således at du kan lave lækker salat eller hakke grøntsager til diverse supper og andre retter.

Til røremaskinen medfølger også et almindeligt ballonpiskeris, et fladt piskeris og en dejkrog når der skal skal slås nye folder på den gastronomiske bane.

 

Se hele anmeldelsen af Bosch MUM48R1 køkkenmaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Bosch MUMXL40G køkkenmaskine

Multifunktionel køkkenmaskine med mange gode egenskaber.

Ingen grænser for fantasien

Bosch MUMX140G er meget alsidig i brug da den både kan mikse, blande, røre, snitte og hakke.

Røredelen består en en røreskål i rustfrit stål og en kapacitet på 5,4 liter. Hertil følger et ballonpiskeris, et fladt piskeris og en dejkrog.

Råkostjernet kommer med fire hakke- og snitteskiver, til at lave sunde salater, hakke grøntsager til suppen, rive ost til lasagnen eller lave pynt af frugter og nødder til kagen. Det er nemt at anvende råkostjernet og de hakkede råvarer samles direkte ned i røreskålen.

Blend lækre smoothies med blenderen. Lav cremede supper eller lav en hurtig, luftig pandekagedej.

Den stærkeste i flokken

Denne maskine er den stærkeste Bosch køkkenmaskine. Men en motor på 1600 watt er der nærmest ikke den ting denne model ikke kan klare.

For at give et eksempel kan denne maskine røre op til 4 kg let dej eller ælte en tung dej med op til 2 kg mel. Dog er det selvfølgelig stadig en god idé at justere hastigheden således at motoren ikke overbelastes unødigt.

Pladsbesparende og let

Det smarte ved en køkkenmaskine er, at du kan kombinere flere maskiner i én. Således kan du evt. sparre lidt plads i dine køkkenskabe. Desuden har du nærmest alle ting lige ved hånden og det er let at skifte mellem de forskellige remedier, når der skal trylles i køkkenet.

 

Se hele anmeldelsen af Bosch MUMXL40G køkkenmaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Bosch MUM54W41 køkkenmaskine

Alsidig køkkenmaskine med store muskler.

En maskine, mange muligheder

Dette er en Bosch køkkenmaskine med mange egenskaber, der virkelig giver dig mulighed for at udvide dine gastronomiske kundskaber.

For at starte med det helt basale – rørefunktionen – har denne model en skål med en kapacitet på 3,9 liter. Skålen er lavet i rustfrit stål. Der medfølger et ballonpiskeris, et fladt piskeris og en dejkrog.

Med råkostjernet kan du hakke og snitte diverse frugter, grøntsager, nødder, ost osv. til salater, pynt til kager og andre lækkerier. Der medfølger fire forskellige snitteskiver.

Blenderen åbner en ny verden er frisklavede smoothies, drinks og cremede supper.

Den sidste medfølgende effekt er et citruspresser, der giver dig mulighed for at lave friskpressede juice til dig og din familie.

Den stærke storebror

Bosch MUM54W41 er noget stærkere end de to ovenstående modeller i og med den har en motor på 900 watt. Dette er dog også nødvendigt, med alle de ting, den kan. Maskinen kan holde til at ælte en tung dej med op til 2 kg mel. Hastigheden kan indstilles på hele syv forskellige niveauer. Desuden er der en pulsfunktion til blenderen.

Følg instruktionerne i brugsanvisningen mhp. ikke at overbelaste motoren ved brug af de forskellige remedier.

Hold styr på tropperne

Der medfølger en del ekstraudstyr til denne røremaskine, og for at holde lidt bedre samling på det, har Bosch været så venligt at lave en praktisk taske til hovedparten af de løse dele, så der ikke er noget der bliver væk.

 

Se hele anmeldelsen af Bosch MUM54W41 køkkenmaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Lidt at starte op på

Det er altid godt at starte med en relativ let opskrift, som du kender godt og måske har lavet mange gange før. Har du ikke lige nogen i tankerne, kan er nedenstående opskrifter måske være noget for dig.

Banan muffins med chokolade

Dette er en meget populær opskrift blandt de yngre generationer og kan med fordel bruges, hvis en af ungerne skal have kage med i skole, eller der skal holdes fødselsdag.

 • 3 æg
 • 200 g rørsukker
 • 3 bananer
 • 1 spsk citronsaft
 • 225 g hvedemel
 • 2 tsk bagepulver
 • 150 g mørk chokolade

Pisk æggene hvide og skummende med sukkeret på højeste hastighed. Blend bananerne med citronsaften og vend dem i æggene med en dejskraber. Hak chokoladen og vend den i æggemassen. Bland hvedemel og bagepulver. Sigt det i æggemassen og vend det hele godt sammen til en jævn og luftig masse.

Tænd ovnen på 180 grader. Kom dejen i muffinforme og bag kagerne i 15-20 min. Lad dem derefter afkøle på en bagerist.

Topping og pynt

 • 70 g smør
 • 200 g mørk chokolade
 • 1-2 spsk fløde
 • 100 g nødder

Smelt chokolade og smør over vandbad. Tage af varmen og lad det køle lidt inden fløden tilsættes. Pisk det godt sammen og lad det køle helt af. Pisk det igen inde det smørres på kagerne. Hak 100 g nødder efter eget valg og pynt kagerne med dem.

Jordbærshake

De søde kager kan med rette serveres med en lækker, frisk jordbærmilkshake.

 • Frossen ananas
 • Friske jordbær
 • Frisk mynte
 • ½ liter mælk eller kærnemælk
 • 6 isterninger

Blend det hele sammen til en let og luftig drink. Pynt evt. med lidt revet chokolade på toppen, et stykke frisk frugt på siden af glasset, en lille paraply og et sugerør.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.