madmaskiner-omtalt

Pastamaskine test – Med prissamenligninger

En pastamaskine kan ikke bruges til særlig mange ting. Den kan bruges til en ting: at lave pasta.
Pasta er noget vi alle kan lide, det er der ingen tvivl om. En pastamaskine kan som sagt, ikke meget andet end at lave pasta, men der er naturligvis forskellige måder at lave det på.

Vi giver dig et overblik over hvilke pastamaskiner der er gode, og som er værd at investere i for dig, i denne pastamaskine test.

Vi er 100% neutrale. De maskiner vi har valgt, har vi valgt på baggrund af erfaringer og anmeldelser.

Læs vores pastamaskine test og se om der ikke også er en pastamaskine der passer til netop dig.

 

Læs også:


Philips HR2355/07 Pastamaker – Pasta på 15 minutter

Philips HR2355-07 Pastamaker_01

Philips HR2355/07 PastaMaker er en pastamaskine, som på ganske kort tid laver nem og frisk pasta til aftensmaden eller frokosten. Hele processen tager ikke mere end 15 minutter, og kræver ikke mere end de nødvendige ingredienser og et tryk på en knap. Det er nemt, og giver brugeren mulighed for at lave helt frisk pasta uden at skulle bruge en hel dag i køkkenet. Pastamaskinen er udstyret med forskellige programmer, og når der trykkes på startknappen, vil maskinen automatisk gå i gang med at blande, ælte og ekstruderer. Under ekstruderingen kan pastamaskinen generere hele 1600 lb tryk. Det betyder med andre ord, at pastaen får en perfekt struktur og smag.

Nem rengøring

Når der normaltvis laves pasta kræves der som oftest en grundig omgang rengøring bagefter. Men, rengøringen er med Philips HR2355/07 PastaMaker ikke lige så besværlig som ellers, da den har et specialdesignet rengøringsværktøj. Dette værktøj passer til formpladerne, og kan rengøre disse ved et enkelt tryk på en knap. Den efterfølgende rengøring er derfor så let som ingenting, og giver brugeren mulighed for at bruge tiden på at forberede en lækker sauce til pastaen.

Flot og smart design

Maskinen fylder ikke mere, end at den kan stå fremme på køkkenbordet eller pakkes ned i den nærmeste køkkenskuffe. Derudover er den udstyret og designet med en opbevaringsskuffe, hvori brugeren kan opbevare både formplader og rengøringsværktøj. Det er derfor en let og kompakt maskine, som ikke tager pladsen fra andet udstyr, man end må have stående i køkkenet.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Pastamaskine fra Jamie Oliver

Pastamaskine fra Jamie Oliver Pasta er uden tvivl en meget udbredt del af mad i det daglige køkken, det er nemme retter og det smager fantastisk og ikke nok med det, børnene de elsker det.
Det er så her at man kan gøre det sjovere, både for børnene og for en selv, at lave pastaen selv.

Det har Jamie Oliver tænkt på for jer. For han har ikke bare tænkt tanken. Han har udrettet dette super lækre mesterværk, nemlig pastamaskinen.

Det er enkelt, det er nemt og det er jo lige præcis sådan vi gerne vil have det i vores travle hverdag, det giver en anden tid sammen med børnene, som man ellers ikke har sammen med dem.

Børnene vil komme pavestolt i institutioner og skoler og fortælle den helt unikke oplevelse, at være med til at fremstille sine egne pastaer og ikke bare have hældt dem fra posen op i gryden med vand. Nu ved de hvordan man gør og det er et stort minde i barnets liv, at have disse succesoplevelser med sine forældre.

Pastamaskinen fra Jamie Oliver er en rigtig praktisk dagligdags maskine. Og den skal ikke vaskes af. Faktisk må den slet ikke vaskes med vand.
Ganske enkelt rengør man maskinen mens man laver pasta på den.

Når maskinen er i brug renser man skraberne med et stykke køkkenrulle, selve overfladen tørres af med en blød og tør klud og rullerne skal rengøres med en børste. Man må ikke stikke knive eller klude ind mellem rullerne da det ødelægger maskinen.

Når maskinen ikke er i brug, anbefales det at man opbevarer både maskine og tilbehør i den tilhørende æske.
Både for at beskytte maskinen, men også af hygiejnegrunde, for at den ikke skal samle støv. Støvet kan være svært at få bugt med og så sætter støvet sig i pastaerne.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Marcato Atlas 150 manuel pastamaskine

Marcato Atlas 150 manuel pastamaskine Marcato Atlas 150 manuel er en pastamaskine, i særklasse
Den koster ikke ret meget, sammenlignet med hvor meget den giver dig. Den kan lave pasta og ikke meget andet. Men det kan den, det er den til gengæld rigtig god til.

Maskinen er ikke ret stor. Den har ydermål på 200 mm x 200 mm x 155 mm.

Pastamaskinen leveres naturligvis med Fettucini 6,5 mm og en Tagliolini 1,5 mm.

Trods en pris på under 600 kroner, får du en pastamaskine i allerhøjeste kvalitet. Maskinen er lavet i aluminium og ganske almindeligt metal. Den har en vægt på blot 2,6 kg.

Maskinen holder rigtig godt, fordi den blandt andet er manuel. Den er manuel, hvilket betyder, at der ikke er så meget der kan gå i stykker. Den virker bare.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Pastamaskine Hvid/Grå 200W

Pastamaskine Hvid/Grå 200W Det har aldrig været lettere at lave pasta end på denne smarte pastamaskine.

Nogen er til de traditionelle pastamaskiner med håndsving og andre er til elektriske pastamaskiner. Dette er en elektrisk drevet pastamaskine, og den må siges at være noget lettere at bruge end de traditionelle – dog knap så romantisk.

Betydelig lettelse af arbejdsbyrden

Denne pastamaskine i sandhed en praktisk lille hjælper i det travle køkken. Det er er blevet mere og mere moderne at lave alt fra bunden igen, men den slags tager tid – tid man ikke har i en travl hverdag.

Heldigvis er det nærmest ingen sag at lave lækker pasta på denne maskine. Fyld blot ingredienserne i maskinen, så går resten nærmest af sig selv. Maskinen blander nemlig selv dejen sammen.

Når dejen er æltet sammen har du fire valgmuligheder; spaghetti, makaroni, fettuccine eller linguine pasta. Tag et hurtigt valg, så har du en frisk portion pasta inden for 10 minutter.

En ekstra detalje ved denne maskine er, at den også kan bruges til at lave pølser med.

Rengøring er intet problem

Maskinen er meget let at skille ad, så rengøringen er heller ikke noget, der kommer til at tage lang tid. De aftagelige dele kan komme direkte i opvaskemaskinen, mens selve maskindelen kan tørres over med en fugtig klud ved behov.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvilken pastamaskine skal du vælge?

I denne pastamaskine test har vi fokus på de 3 ovenstående pastamaskiner.

Når du skal vælge din pastamaskine, er der flere ting du skal tage højde for. Det er alt sammen noget du kan blive klogere på, når du læser vores pastamaskine test.

Vi har testet de mest solgt pastamaskine modeller, og fundet de 3 bedste frem til dig, så du hurtigt kan få dig et overblik over de pastamaskiner der er på markedet i dag.

For at gøre det endnu nemmere for dig. har vi i denne pastamaskine test kåret en “Testvinder” og en “Bedst til prisen” samtidig med at vi har sammenlignet priserne hos mere end 10 forhandlere, så du er sikker på at finde pastamaskinen til den bedste pris.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.