madmaskiner-omtalt

Slush ice maskine – Iskolde fornøjelser til børn og voksne

Slush ice-maskine

Sol, sommer og slush ice er tre ting, der hænger uundgåeligt sammen. Men en slush ice maskine kan selvfølgelig også bruges i andre sammenhæng end lige i den lokale bod på stranden.

Brug den, når der skal holdes havefest, børnefødselsdag eller studentergilde. Det er altid et festligt indslag.

Nostalgia Electrics er et amerikansk firma, som har en mission om at genskabe gode minder fra fortiden og bringe dem ind i nutiden. Alle deres produkter er specielt designet i nostalgiske retro designs, der helt sikkert vil vække opsigt til enhver fest.

 

Se også:


Nostalgia Electrics Simeo Retro Slush Ice Maskine XL

Nostalgia Electrics Simeo Retro Slush Ice Maker XL_1 Lav både slush ice og kolde drinks til hele vennekredsen på ganske kort tid.

Slush ice eller is til drinks

Kom godt i gang med at lave lækre og smagfulde slush ice til alle dine venner og familie med denne flotte og effektive slush ice maskine. Det er super let og tager ingen tid.

Desuden er der både mulighed for at lave klassisk slush ice, isvand og andre kolde drikke.

Maskinen kommer i et smart retro design og findes i to forskellige farver; rød eller perlemor.

Sådan gør du

Tag låget af toppen på maskinen og kom en stor håndfuld isterninger i beholderen. Luk låget igen. Tag rørepinden op af kanden og fyld saft, sirup eller sodavand i den. Stil derefter kanden ind under udtaget på maskinen igen. Start maskinen.

Du har nu to muligheder. Indstil på niveau 1 og lav en fin og lækker slush ice. Indstil på niveau 2 for at hakke en lidt grovere is, der er godt egnet til isvand, juice eller drinks.

Nem rengøring

Det tager ikke mange øjeblikke at gøre rent og rydde op efter en god fest med denne maskine. Alle aftagelige dele kan tåle at blive vasket op i opvaskemaskinen. Følg brugsanvisningen og rengør resten af maskinen næsten lige så let.

Selvom det kun er is, der kommer igennem maskinen, er det vigtigt at holde en høj standard af hygiejne, så dine gæster ikke bliver syge.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Nostalgia Electrics Retro Red Slush Ice Maskine

Nostalgia Electrics Retro Red Slush Ice Maker_1 Fed slushicemaskine i retro design, der minder om de professionelle maskiner.

Take a walk down memory lane

Går du og sukker efter den ægte vare, er dette nok det bedste bud i denne samling af slush ice maskiner. Retro Red Slush Ice Maker kan lave ægte slush ice med saft, sirup eller sodavand. Perfekt når der skal holdes børnefødselsdag.

Brug den også til at lave diverse drinks såsom strawberry daiquiri, May Day og Tropical Cooler til det mere voksne selskab.

Ventetiden værd

Denne slush ice maskine er lidt langsommere til at lave slush ice end de øvrige maskiner i denne test, men til gengæld bliver resultatet også betydeligt bedre, og minder mere om dem, du kan købe i tivoli.

Det er let at lave slush ice på denne maskine. Alt, hvad du skal bruge er nogle isterninger, salt og noget saft, sirup eller sodavand. Salten er til at opveje, således at smagen bliver helt perfekt. Det tager ca. 25 min. at lave en omgang slush ice, så det kan være en idé at sætte maskinen i gang i god tid.

Sådan gør du

Kom isterninger og salt i den inderste tromle. Sæt låget på og start maskinen. Hæld derefter saft, sirup eller sodavand ned igennem det praktisk påfyldningshul i låget, således at det ender på ydersiden af den inderste tromle. Lad maskinen køre indtil du har opnået den ønskede konsistens. Tilsæt evt. lidt flere isterninger under vejs, hvis den er for tynd.

Maskinen er udstyret med en praktisk hane i bunden, hvorfra du kan tappe de lækre, færdiglavede drinks eller slush ice. Gør det evt. ekstra festligt ved at tilsætte lidt alkohol, hvis det er til en voksenfest.

Let rengøring

Efter brug kan maskinen let skilles ad. Alle aftagelige dele vaskes hurtigt op i hånden eller smides i opvaskemaskinen. Maskinen kan evt. tørres over med en fugtig klud ved behov.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Nostalgia Electrics Granita Fun Retro Slush – Crushed Ice Maskine

Nostalgia Electrics Granita Fun Retro Slush - Crushed Ice Maker_1 Små forfriskende kræmmerhuse til en varm sommerdag.

Kræmmerhus med is

Du har helt sikkert set nogle gamle amerikanske film, hvor hovedpersonerne går rundt i et tivoli om aftenen og spiser denne form for slushice; små kræmmerhuse fyldt med bitte små knuste isterninger, der overhældt med sukkersød, farvet sirup.

Easy peasy

Granita Fun Retro Slush er super nem at bruge. Alt, hvad det kræver er, at du har nogle isterninger og noget saft eller sirup på lager.

Tag låget af toppen på maskinen og kom en håndfuld isterninger i beholderen. Sæt et kræmmerhus i holderen – det er selvfølgelig også muligt at bruge et glas eller en kop – og tænd for maskinen. Lad den fylde kræmmerhuset eller glasset op med mikroskopiske isklumper. Giv isen farve og smag med lidt saft eller sirup.

Isen spises med en ske eller ved at spise direkte af den.

Keep it clean

Slushicemaskinen er ganske let at rengøre da det kun er den rene is, der kommer igennem maskinens system. Det er derfor ingen sag at holde skidt og bakterier for døren.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Sirup med smag

Slush ice lavet med sirup er altid bedre end alle andre former for slush ice, da det ikke bliver så tyndtflydende.

Ønsker du at lave slush ice med sirup har du to muligheder; at købe den eller at lave den selv – en proces, der er yderst simpel og væsentligt billigere end at købe den færdiglavede version.

Jordbærsirup fra Guatemala

Slushice er utroligt populært at sælge på gaden i Guatemala, og alle boderne har deres egen hjemmelavede jordbærsirup.

Ingredienser:

 • 2 dl friske eller frosne jordbær
 • 2 dl rørsukker
 • 1 dl vand

Kom alle ingredienser i en gryde og lad det koge i ca. 1 minut. Hold øje med at massen ikke bliver for tyk. Is blandingen og stil den på køl natten over.

Det er selvfølgelig også muligt at bruge andre frugter og bær i den samme opskrift. Det er også muligt at tilsætte lidt frugtfarve, hvis siruppen er for kedelig at se på.

En fest med slushice drinks

Det er ingen sag at køre festen op på et endnu højere niveau med lækre drinks lavet på en slushice maskine.

Mange begår den fejl at de hælder alkoholen direkte i slushice maskinen allerede, når maskinen er i gang med at lave slushicen. Dette er helt forkert, hvis du gerne vil lave en god slushice drink, der hverken er for flydende eller for stærk. Alkoholen skal først tilsættes til sidst – enten direkte i maskinen eller når slushicen er hældt op i et glas.

Når dette er på det rene kan du egentligt bare lave dine drinks næstens som du plejer til enhver anden fest. Er du lidt i vildrede over, hvad du skal byde dine gæster, kommer her et par forslag.

 

Hindbær

 • ½ glas slush ice med hindbær
 • 1 cl Cointreau
 • ½ glas appelsinjuice

Blåbær

 • ½ glas slush ice med blåbær
 • 1 cl vodka
 • ½ glas dl champagne

Jordbær

 • ½ glas slush ice med hindbær
 • 1 cl jordbærlikør
 • 1 cl vodka
 • 2 cl limesaft

Kaffe

 • ½ glas slush ice uden smag
 • 1 cl vodka
 • 1 cl kahlua
 • 2 cl nøddelikør
 • 2 cl sødmælk

Mango

 • ½ glas slush ice med mango
 • 1 cl Cointreau
 • 1 cl tequila
 • 2 cl limesaft

 

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.