madmaskiner-omtalt

Kødhakker test – Find din kødhakker her

Kødhakker test

En kødhakker bruges til at hakke kød – det siger sig selv.
Men hvorfor skal man have en kødhakker, hvilken kødhakker skal man have, og hvordan virker en kødhakker?

Det er nogle af de spørgsmål, som vi forsøger at svare på i denne kødhakker test.

Ligeledes har vi fundet 3 meget forskellige kødhakkere, som vi har lavet nogle korte anmeldelser af. På den måde kan du danne dig et overblik over, hvilke kødhakkere der findes på markedet, samt hvilken kødhakker som passer bedst til dig og dit forbrug.

OBS: først har vi anmeldt 3 produkter, hvorefter vi længere nede i artiklen, har skrevet mere information om kødhakkere generelt.

Læs også:


Kenwood MG700 Kødhakker

Kenwood MG700 Kødhakker_5 Vi starter ud med en dyr kødhakker, som har rigtig mange funktioner. Se på billedet – det er altså en kødhakker der vil noget.
Med hele 2000 Watt, som kan hakke op til 3 kg kød på et minut, er dette en solid og stor kødhakker, som mest henvender sig til industrielle køkkener, eller blot dit køkken, hvis du hakker meget kød – eller bare godt kan lide, at have en stor kødhakker.

Udover at kunne hakke kød, kan den naturligvis også hakke fjerkræ, fisk, grøntsager og endda frugt. Om man skal kalde det en kødhakker, kan diskuteres – måske skulle det hedde en multihakker?

Ekstra tilbehør

Der medfølger naturligvis en kniv i allerhøjeste kvalitet, samt 3 hulskiver i karbonstål. Ligeledes er det inklusive et ’pølsehorn’, samt ’kebbemaker’. Der medfølger også en plaststoppepind med opbevaringsmulighed, som er meget hygiejnisk.

Hvis du går efter en maskine der kan lidt af hver og som skal kunne holde i rigtig mange år, er denne maskine et rigtigt godt bud.

Den får vores anbefaling.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Bosch MFW66020 kødhakker

Bosch MFW66020 kødhakker_4 Hvis I er en familie der køber kød hjem i store mængder, som for eksempel en hel eller en halv gris eller ko, er en fritstående kødhakker lige præcis hvad I ikke kan undvære hjemme hos jer.
Med en MFW66020 kødhakker fra Bosch kan i selv hakke de små rester af kød om til hakkekød, så intet går til spilde.

Med 3 hulskiver, pølsehorn og kebbemaker kan du fremstille perfekt, frisk hakket kød med den tykkelse du synes bedst om.

Bosch har lanceret denne afsindigt flotte kødhakker i stilrent design, som kan fremstille 3 kilogram hakkekød i minuttet, så det tager ingen tid at få friskhakket lækkert kød til frikadellerne eller den hjemmelavede burger.

MFW66020 har en kraftfuld motor og bakfunktion hvis der skulle være stop i kværnen, samt en stor påfyldningsplade med stopper. Det er en rigtig lækker maskine, som gør det let som en leg, at lave sit eget friskhakkede kød til aftensmaden.

Det er ikke kun nemt, det giver også en flot og jævn masse, som smager bedre end kødet nede fra slagteren, eller fra dagligvarebutikkerne.

Det er også billigere i længden med en kødhakker, da du får brugt det overskudskød du før har smidt ud, samt at du fremstiller det af den mængde kød du i forvejen har betalt for. Men du behøver ikke kun at hakke kød i maskinen, for man kan uden problemer også hakke frugt og grøntsager på den og maden smager jo bare bedre når man selv har fremstillet det hele.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Kenwood MG450 kødhakker

Kenwood MG450_1 Simpel, men kraftfuld kødhakker fra Kenwood.

1400 watt motor

Med Kenwood MG450 er det ingen sag at få hakket en ordentlig mængde kød på én gang. Denne model er nemlig udstyret med en yderst kraftfuld motor på 1400 watt, der kan tygge sig igennem nærmest hvad som helst!

Ifølge producenten kan dette vidunder hakke ikke mindre end 1,5 kg kød på blot 1 min.

Brug den medfølgende skubber til at få proppet alt kødet ned i kødhakkeren under hakning.

Flere muligheder

Der medfølger tre hulskiver til fin, medium og grov hakning. Alle skiverne er udformet i karbonstål.

Desuden medfølger et pølsehorn, en kebbemaker (til en mellemøstlig fars med fyld) og en bakke til at stille foran kødhakkeren til at opsamle det friskhakkede kød.

Reverseringsfunktion for nem rengøring

Kenwood MG450 er ganske let at rengøre. Ved at bruge reverseringsfunktionen kan du få motoren til at køre den modsatte vej og derved tømme kødhakkeren. Efter tømning, kan du let skille kødhakkeren ad og derefter vaske den op i hånden.

Efter rengøring pakkes kødhakkeren let sammen igen og ledningen kan rulles op under maskinen. Alle ekstra dele kan opbevares i skubberen.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvorfor skal man købe en kødhakker?

Et rigtigt godt spørgsmål, som vi vil forsøge at svare på i vores kødhakker test.

Naturligvis skal man købe en kødhakker, hvis man har meget med kød at gøre og synes det er sjovt at lave mad. Men hvis man ikke synes det er sjovt at lave mad og ikke vil komme til at bruge kødhakkeren mere end et par gange om året, så er det måske ikke sådan en man skal købe.

Hvis du selv mener at du vil få behov for en kødhakker, jamen – køb en. Men tænk dig om en ekstra gang, inden du køber den.

Vi er ikke ude på at proppe en kødhakker ned over nakken på dig – vi vil blot guide dig på bedst mulig vis ved hjælp af denne kødhakker test.

Fordele ved at købe en kødhakker

Der er naturligvis både fordele og ulemper ved at købe en kødhakker.

Men ulemperne, kan man ofte selv tænke sig til, så det behøver vi sådan set ikke at komme nærmere inde på. Ulemperne skrev vi også om i forrige afsnit, ’Hvorfor skal man købe en kødhakker?’, så det er ikke nødvendigt at gå i detaljer med her.

Der er nogle fordele. Lad os ridse dem op:

  • Det er nemt. Faktisk er det slet ikke nødvendigt at have en kødhakker, for at hakke kød. Det kan man faktisk selv gøre. Men der er ingen tvivl om, at det er 100x nemmere at hakke kød med en kødhakker, samtidig med at det da også er sjovere.
  • Det er billigt. Priserne på sådanne maskiner er meget forskellige – nogle koster 500 kroner, mens andre koster flere tusinde kroner. Skal du blot bruge en billig kødhakker, så er der mange muligheder for at finde sådan en.

Vi kunne nemt nævne mange flere fordele, men vi regner med at du har forstået budskabet.

Held og lykke med dit projekt. Tag et ekstra kig på de 3 kødhakkere vi har anmeldt i vores kødhakker test – de er ret gode, skulle vi hilse at sige.

 

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.