madmaskiner-omtalt

Minifryser – Stor kapacitet på ingen plads!

Minifryser_3

Minifrysere er smarte i en lejlighed eller det lille hjem, hvor der ikke er plads til en stor kummefryser.

Derudover er der fint plads til frysevarer til en mindre husholdning og samtidig er det overskueligt at danne sig et overblik over, hvilke frostvarer man har, uden at stå og grave løs i flere timer og få forfrysninger i fingrene.

Der findes mange forskellige frysere fra forskellige producenter, så det kan være svært at finde den rette. Men bare rolig, det kan vi hjælpe dig med. Vi har samlet en række minifrysere fra forskellige producenter, så du kan finde lige præcis den type minifryser, der passer til dit behov.

 

Læs også:


Candy CFU 050 E minifryser

Candy CFU 050 E (FRYS)_1 Minifryser fra Candy i hvidt design

Minifryser i energiklasse A+ til det lille hjem

Mangler du lidt ekstra fryseplads, men har du ikke plads til en kæmpe kummefryser? Så er denne minifryser fra producenten Candy et rigtig godt bud.

Fryseren har en kapacitet på 34 liter, så der er plads til både lækre fryseretter og isen til fredag aften.

Minifryseren er i energiklasse A+ og derfor meget energibesparende.

Passer perfekt ind i det lille køkken

Minifryseren måler 510 mm i højden og 440 mm i bredden, så den passer ind i et lille køkken, hvor pladsen er en smule trængt. Fryseren er hvid og passer derfor til enhver stilart. Fryseren kan stå frit eller placeres under køkkenbordet.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Scandomestic SFS 108A+ minifryser

Scandomestic SFS 108A+_1 Scandomestic minifryser i energiklasse A+

En god fryser til prisen

Med en Scandomestic SFS 108A+ får du virkelig noget for pengene.

Med en frysekapacitet på 66 liter, en højde på 848 mm og en bredde på 504 mm er denne fryser ideel til en mindre husholdning.

Fryseren er rummelig og indeholder tre fryserum, hvoraf der er skuffer til to af dem og en klaplåge til det tredje rum. På den måde bliver det også lettere for dig at holde orden i dine frysevarer.

Lav energiforbrug og lydniveau

Modellen er absolut konkurrencedygtig på markedet for minifrysere. Fryseren er i energiklasse A+ og bruger derfor kun 165 kWh om året.

Derudover er fryserens lydniveau på 39 decibel, som er i den lave ende af skalaen for lydniveau på fryseprodukter.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Scandomestic SFS110A++ minifryser

Scandomestic SFS110A++_1 Energibesparende minifryser fra producenten Scandomestic

Perfekt til den lille familie

Bor du i en minder husstand og er på udkig efter en minifryser er denne model fra Scandomestic et kvalificeret bud.

Fryseren har en frysekapacitet på 77 liter og måler 850 mm i højden og 550 mm i bredden.

Fryseren er inddelt i tre fryserum, hvoraf der er skuffer til de to og en klaplåge til den tredje. Ruminddelingen gør det lettere og mere overskueligt for dig at holde orden i dine frysevarer.

Sparer på energien

Fryseren er i energiklasse A++ og dermed en af de mest energibesparende minifrysere på markedet. Fryseren bruger ikke mere end 132 kWh om året, så du skal ikke være nervøs for, at din nye fryser vil sætte et eftertrykkeligt spor på din elregning.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Gram FS 3105-90 minifryser

Gram FS 3105-90_1 Stor og rummelig minifryser fra producenten Gram i energiklasse A+

Stor minifryser for små penge

Hvis du er på jagt efter en minifryser, som skal kunne rumme en mindre husholdnings frysevarer er denne fryser fra Gram et godt bud.

Fryseren har en frysekapacitet på 85 liter og er derfor en af de større minifrysere på markedet.

Den indeholder tre fryseskuffer, så du kan dele dine frysevarer op og på den måde lettere holde styr på hvad du har i fryseren.

Produktet passer perfekt til en husstand på 2-3 personer og så er det oveni købet til en rigtig god pris.

SuperFrys funktion

Fryseren har SuperFrys funktion, så når du har købt frostvarer, skal du ikke bekymre dig om, at de når at tø helt op inden fryseren får dem frosset. SuperFrys funktionen sørger nemlig for, at temperaturen i fryseren falder, så varerne hurtigt bliver kølet ned og derefter slår fryseren automatisk tilbage til den valgte temperatur. Lettere kan det vist ikke blive.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Scandomestic SFS 56A+ minifryser

Scandomestic SFS 56A+_1 God minifryser fra Scandomestic til den lille husholdning

Rigtig god minifryser til fornuftig pris

Er du på udkig efter en minifryser er denne model fra Scandomestic helt sikkert værd at overveje.

Fryseren har en kapacitet på 35 liter og måler kun 515 mm i højden og 475 mm i bredden. Den er derfor ideel til en husstand på 1-2 personer.

Du får et rigtig godt produkt for en fornuftig pris.

Vendbar dør

Scandomestic minifryser passer ind i ethvert hjem, da den har en vendbar dør. Så ingen grund til grubleri over, hvor fryseren skal placeres, for uanset hvor du vælger at placere den, vil den passe ind.

Lavt lydniveau og energibesparende

Du skal hverken bekymre dig om en dyr elregning eller en fryser der holder dig vågen om natten med sin brummen.

Fryseren er i energiklasse A+ og har et lydniveau på 39 decibel. Et rigtig godt produkt til en god pris.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Gorenje F4061AW minifryser

Gorenje F4061AW_1 Kvalitetsminifryser fra Gorenje

Ideel til den lille husholdning

Denne minifryser fra mærket Gorenje passer perfekt ind i det lille hjem, hvor pladsen er lidt trængt.

Fryseren har en kapacitet på 64 liter og måler 60,5 cm i højden og 54 cm i bredden.

Fryseren indeholder en fryseskuffe og en indfrysningsskuffe, så du nemt kan holde orden i dine frysevarer.

SuperFrys funktion

Når du har købt is til festen, skal du ikke bekymre dig om, at det når at smelte, inden fryseren får det frosset ned. Fryseren har nemlig SuperFrys funktion og kan derfor sænke temperaturen yderligere, så dine nye varer bliver frosset ned hurtigere. Efter et vis tidsrum vil fryseren automatisk skifte til den indstillede temperatur igen.

Fryseren har derudover advarselslys, som vil advare dig, hvis temperaturen i fryseren bliver for høj, så du kan trygt stole på, at dine varer forbliver frosne, mens de er i fryseren.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

7 gode fryseråd

Når du har anskaffet dig en ny minifryser, er det også vigtigt at du ved hvad, hvordan, hvor meget og hvor længe du må nedfryse dine frysevarer for at få det optimale ud af dem og din nyindkøbte fryser.

Vi har derfor samlet syv gode fryseråd til dig.

  • Ikke alle fødevarer kan fryses. Nogle mennesker påstår, at alt kan fryses ned, men vi påstår noget andet. Nogle varer vil tage skade af at blive nedfrosset og kan ikke få den rigtige konsistens igen ved optøning. Tjek derfor altid om dine fødevarer egner sig til at blive nedfrosset.
  • Kun friske fødevarer kan nedfryses. Har du en pakke brød som er ved at være lige op over udløbsdatoen, nytter det ikke noget at smide den i fryseren. Når brødet tages op igen vil det stadig være lige op over udløbsdatoen og holdbarheden forlænges altså ikke, fordi du nedfryser det.
  • Indpakning er alfa omega. Sørg for at dine frysevarer er pakket ind i tæt emballage, da enhver utæthed vil forringe kvaliteten af madvaren. Derudover er det en god ide at pakke fødevarerne ned i pakkestørrelser der passer til dine behov.
  • Mærk pakkerne. Det er en god ide at mærke dine frysevarer med indhold, mængde og nedfrysningsdato, så du kan danne dig et overblik over, hvor længe dine varer har lagt i fryseren. Så dukker der ikke lige pludselig noget underligt op i gemmerne.
  • Tjek fryserens indfrysningskapacitet. Det er en god ide at tjekke hvor stor en indfrysningskapacitet din fryser har. Hvis du lægger for mange frysevarer i fryseren på samme tid, forringes fryseevnen og beskadiger dine frostvarer.
  • Nedfrys aldrig optøede eller delvist optøede fødevarer igen. Du kan ikke nedfryse fødevarer mere end én gang. Når fødevarerne er optøet, vil de aktive mikroorganismer som lever i fødevarerne ikke blive dræbt af at blive nedfrosset igen. De aktive mikroorganismer er med til at fordærve varen og derfor skal du sørge for at bruge fødevaren så hurtigt som muligt efter optøning.
  • Afrim fryseren jævnligt. Selvom det kan være et surt arbejde, er det altså en god ide at afrime din fryser. Gerne når islaget er på 3-5 mm. Jo oftere du får din fryser afrimet, des lettere er det, at få fjernet islaget.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.