madmaskiner-omtalt

Voss indbygningsovn – Ovn med ekstra plads

Voss indbygningsovn

En stor familie, passioneret madkreatør eller praktisk anlagt til optimering i køkkenet?

Der kan være mange gode grunde til at ønske sig en ovn med lidt mere plads i.

Det siger sig selv, at der er flere muligheder, når ovnen kan bruges til flere ting på en gang, ligesom man også altid vil kunne lave mere på én gang.

Skaber mere værdi

Er man eksempelvis i gang med at bage brød, kan opskriften ganges med 1,5 og der vil nu være nok til at smide en ekstra portion i fryseren.

Ligeledes behøver børnene ikke skændes om fyldet til den hjemmebagte pizza, for med en sådan Voss ovn er der plads til flere – på én gang.

Fem forskellige modeller af Voss indbygningsovn

Der er mange muligheder, selv indenfor et enkelt mærke som Voss indbygningsovn, og vi har her samlet fem forskellige modeller, som udover den ekstra plads også kan tilbyde andre funktioner.

Beskrivelsen illustrerer det store udvalg og gør dig forhåbentlig også lidt klogere på, hvad du mere præcist ønsker dig af din næste indbygningsovn.

 

Læs også:


Voss Electrolux IEL6000-RF indbygningsovn

Voss Electrolux IEL6000-RF Den anden Voss indbygningsovn har også et stort ovnrum og sørger for, at varmen fordeles optimalt i ovnen, når du skal lave mad.

ThermiC Air fordeler varmen optimalt

Varmluftsystemet ThermiC Air sørger for at fordele varmen bedst muligt i ovnen, hvilket har to helt klare fordele: for det første går det hurtigt med at varme ovnen op og for det andet giver det en mere energieffektiv tilberedningsproces.

Ovnen ligger i energiklasse A.

God plads i ovnen

Denne Voss indbygningsovn har også ekstra plads og kan rumme hele 74 liter. Der er derfor god plads til både steg og tilbehør og man vil let kunne invitere børnene til pizzaaften med plads til flere favoritter i ovnen.

To bageplader, en bagerist samt en bradepande følger med, så der er rig mulighed for at slå store brød op, mens ovnen bager på noget andet.

Mange muligheder for tilberedning

Der er også mange tilberedningsfunktioner at vælge imellem og skal man lave flere ting på en gang, er det værd at anbefale funktionen varmluft, som sørger for at der er varme alle steder i ovnen, hvilket denne Voss ovn også er særlig kendt for at skabe.

Rengøringsvenlig emalje

Indvendigt i denne Voss indbygningsovn er siderne belagt med en særlig emalje, som gør dem nemme at tørre af. Derved slipper man for at skulle bruge en masse knofedt på rengøring og fastbrændt fedt og snavs.

Se hele anmeldelsen af Voss Electrolux IEL6000-RF indbygningsovn her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Voss Electrolux IEL9301-RF indbygningsovn

Voss Electrolux IEL9301-RF Den første Voss indbygningsovn er en ekstra stor model, som derfor er særlig velegnet til den store familie eller til dig, der søger de bedste forhold, når du skal lave mad.

Med ThermiC Air system sikrer ovnen desuden en høj ydeevne og energieffektivitet.

Ekstra stor Voss ovn

Hele 74 liter kan denne Voss ovn rumme og du får derfor betydelig mere plads end i en almindelig indbygningsovn.

Du vil nemt kunne tilberede både kød og tilbehør, ligesom du også kan drage fordel af ekstra meget bageplads til for eksempel brød eller pizzaer.

Med til ovnen hører i øvrigt en bagerist, en bradepande samt to bageriste, så der er god plads til de mange kreationer.

Pyrolyserens

I forhold til tilberedning af mad kan du vælge mellem flere funktioner, inklusiv varmluft, som er særligt velegnet, hvis du har flere ting i ovnen på én gang.

En anden type funktion er pyrolyserens, som gør det nemt for dig at gøre ovnen ren. Du kan blot køre programmet og derefter vil fedt og snavs være nemt at fjerne med en fugtig klud.

Børnesikret

Denne Voss indbygningsovn har både børnesikring og IsoFront Top, som sørger for at ovnlågen ikke er varm udvendig. Derfor kan du trygt tage børnene med i køkkenet.

Se hele anmeldelsen af Voss Electrolux IEL9301-RF indbygningsovn her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Voss Electrolux IES6900RF indbygningsovn

Voss Electrolux IES6900RF Kombinationen af varmluft og damp er hemmeligheden bag de gode resultater, som kan skabes i denne tredje Voss indbygningsovn.

Damp og varmluft på én gang

Gi kødet en sprød kant og en saftig kerne med tilberedning i denne Voss ovn, der er en semi-kombidampovn med 25% damp og 75% varmluft.

Med ThermiC Air er der endvidere optimal opvarmning af hele ovnen på en hurtig og energieffektiv måde.

Gode tekniske detaljer

Udover muligheden for damp kan denne Voss ovn tilbyde en lang række funktioner, som gør den både nem og smart at betjene.

Disse tæller blandt andet et automatisk temperaturforslag og vægtprogram, indbygget kogebog og stegetermometer, der viser, hvornår maden er færdig.

Ekstra plads i ovn

Med denne Voss ovn er der også rigelig plads til både steg og store brød. 74 liter kan ovnen rumme og der medfølger både to bageplader, en bradepande samt en bagerist, som er ekstra store og derfor giver plads til mere.

Sikkerhed i top

Hvad angår sikkerheden er både ovnlåge og betjeningspanelet på fronten børnesikret, hvilket skaber trygge rammer for at tage børnene med i køkkenet.

Derudover bliver ovnlågen ikke varm udvendig, således at man kan risikere at brænde sig.

Se hele anmeldelsen af Voss Electrolux IES6900-RF indbygningsovn her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Voss IEL9800-RF indbygningsovn

Voss IEL9800-RF indbygningsovn Med denne Voss ovn bliver det nemt at gøre rent, for her får man hele tre pyrolyse renseprogrammer, så fedt og snavs nemt kan fjernes ved blot at tørre efter med en fugtig klud.

God plads og funktionalitet

Der er i det hele taget tale om lidt af alle dele i denne Voss indbygningsovn!

Der er masser af plads med hele 74 liter i ovnrummet og der er mange tilberedningsfunktioner at vælge imellem, blandt andet en særlig hurtig opvarmningsfunktion.

Ovnen kan også selv foreslå en passende temperatur til tilberedning af madvarerne.

Automatisk rens

De tre muligheder for pyrolyserens i denne Voss ovn frigiver en masser tid fra at skrubbe fedt og brændt snavs af siderne på ovnen.

Det eneste, du skal gøre, er blot at tænde ét af pyrolyse programmerne. Herefter varmer ovnen op til 500 grader og forkuller al skidt, som derefter nemt kan tørres væk med en klud.

Ovnen har i øvrigt også non-stick tilbehør som standard.

Touch display

Pyrolyse og andre funktioner betjenes alle via det elektroniske touch display, som sidder øverst på ovnens front. Dette giver også et enkelt udtryk på hele ovnen, som er helt klassisk i designet.

Med denne Voss indbygningsovn er der således både noget pænt at kigge på samt en stabil og brugervenlig funktionalitet, hvor man ikke spilder tid på rengøring.

Se hele anmeldelsen af Voss IEL9800-RF indbygningsovn her
find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Voss Electrolux IEL7300-RF indbygningsovn

Voss Electrolux IEL7300-HV indbygningsovn Den sidste Voss indbygningsovn kan ligesom de andre modeller tilbyde et ekstra stort ovn og har samtidig smarte funktioner, som gør det nemt at lave god mad i ovnen.

Plads til den helt store andesteg

Det store ovnrum kan rumme op til 74 liter og gør det dermed let at have flere ting i ovnen på en gang. Også særlig store stege kan der blive plads til og pladsen kan med fordel udnyttes, når der skal bages, så flere boller, brød og kager kan laves af samme ombæring.

Følg med i temperaturen under tilberedning

Denne Voss ovn giver selv et forslag til valg af temperatur og under tilberedningen kan man følge med i temperaturen via det indbyggede stegetermometer.

Dette gør det lettere at få kødet i præcis i den farve, som man bedst kan lide.

Spar kræfter på rengøring

Hvad der også gør det nemt at arbejde med denne ovn, er den katalytiske selvrens. Det betyder, at man slipper for at skrubbe og skrabe på fedt og snavs, der har sat sig fast i ovnen.

Ovnen klarer selv det hårde arbejde og det eneste, man behøver, er at tørre efter med en fugtig klud.

Siderne i ovnen er i øvrigt også belagt med emalje, som er nemt at gøre rent.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Reflektér over egne behov

Efter beskrivelsen af alle fem forskellige modeller af Voss indbygningsovn vil du forhåbentlig være blevet klogere på, hvilke muligheder der er på markedet.

Derfor er det næste skridt at tænke nærmere over, hvad der er vigtigt for dig? Og for andre i huset? Og måske i forhold til dit køkken?

Store og små spørgsmål

Du kan eksempelvis starte med de større ting som funktioner og renseprogrammer

Skal der være selvrens og hvis ja, skal det så være noget særligt? Eller betyder det ikke så meget for dig, at bruge knofedt blot en gang imellem?

Men der er også mindre ting at tage stilling til. Er du for eksempel typen, som ofte sætter en god steg i ovnen, men aldrig rammer rigtig på det resultat, du ønsker, kan det være en rigtig god idé at få en ovn med indbygget stegetermometer.

I så fald vil du ved hurtigt læsning på nettet finde ud af , hvilken temperatur, du skal slutte ved og resten klarer ovnen selv. Et par af de fem Voss ovne, kan endda selv foreslå hvilken temperatur, du skal tilberede stegen ved.

Ser den godt ud?

Designet kan også betyde en del og selvom disse fem modeller alle ligner hinanden en hel del, er der detaljer som trykknapper, display og ovnlåge, som varierer og som også kan have en større betydning for det æstetiske øje end som så.

Ekstra glæde

I det hele taget er det værd at gøre lidt research – som nu – og tænke godt over dine behov. Du kan naturligvis også invitere resten af husstanden til at være med, hvis du tør.

Uanset hvad valget falder på, ønsker vi dig al mulig held og lykke med din nye ovn, som med ekstra plads forhåbentlig også vækker ekstra glæde i mange år frem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.