madmaskiner-omtalt

Køleskab tilbud – Billige priser på gode køleskabe

Køleskab tilbud_1

Er man blandt de mange tilbudsjægere, når der skal købes nye ting, så er der nogle simple tricks, som man bør vide, når man handler online.

Disse tricks kan hjælpe med at spare en for masser af penge og komme afsted med den bedste kvalitet for pengene.

Det gælder i allerhøjeste grad også for køleskabe.

Her ser man nemlig en ret stor forskel i pris og kvalitet, og selvom de to ofte hænger sammen, som man kender det fra andre produkter, så er det ikke altid tilfældet; og slet ikke når der er snak om køleskabe på tilbud, hvor prisen ofte giver et forskruet billede af kvaliteten, og de billigere modeller måske nogle gange er bedre.

Se også:Gram KS 3135-90

Gram KS 3135-90 køleskab

Søger du et godt tilbud på et lidt mindre køleskab, bør du overveje denne model fra den lidt ukendte producent Gram.

Køleskabet er perfekt til studielejligheden eller andre steder, hvor behovet ikke er så stort.

Fordelen ved dette køleskab er nemlig at det er utroligt billigt i drift med energiklasse A+, skal man ikke tænke for meget på elregningen, når køleskabet er købt.

Lågen er naturligvis vendbar og køleskabet har også Table-top, hvilket betyder, at man kan bruge den øvre del som et bor, hvilket kan være nødvendigt i mindre køkkener.

Læs hele anmeldelsen af Gram KS 3135-90 køleskab her

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Gorenje R4121AW

Gorenje R4121AW køleskab

Gorenje producerer kvalitet til billige penge og er et af de mest kendte mærker indenfor køleskabe og gode køleskab tilbud.

Designet er som man kender det i en klassisk hvid farve, med masser af plads imellem hylderne, og to grøntsags-skuffer.

Køleskabet er også af energimærket A+ og klarer selv afrimning, så du blot skal sørge for at holde fødevarerne friske og evt. fjerne kondensvand.

Alt i alt et gennemført køleskab til folk med et almindeligt forbrug og behov.

Læs hele anmeldelsen af Gorenje R4121AW køleskab her

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Scandomestic SKS 128A+ køleskab

Scandomestic SKS 128A+ køleskab

Mini køleskab med lavt energiforbrug

Det lille hvide Scandomestic SKS 128A+, er ikke så lille endda. Det kan godt være, at det kan passe ind alle steder i en bolig, et sommerhus eller fastlæggervogn, men selve rumindholdet vil imponere de fleste. Så meget kan der vel ikke være i så lille et køleskab, kan man spørge sig selv. Men jo, der kan.

Masser af plads

Det lille mini køleskab rummer hele 116 liter, som er fordelt på tre hylder, lavet af sikkerhedsglas, og med tre hylder i den vendbare køleskabsdør. I køleskabsdøren kan der sågar stå store sodavandsflasker. Den vendbare dør betyder, at du selv kan vælge, hvilken vej den skal åbne, og det kan være vigtigt i forhold til din indretning.

Nemt at betjene

Scandomestic SKS 128A+ er lig med lavt energiforbrug, kun 113 kW om året, og så er det ret lydsvagt, som er perfekt, hvis din bolig er lille og køleskabet er placeret tæt på opholdsrummet. Det er for eksempel på et værelse eller i en campingvogn med mere.

Lydsvagt og nemt at rengøre

Køleskabet er meget let at betjene og rengøre. Når du skal starte det op, afvasker du det lige inden du tilslutter det til strømmen. Derefter indstiller du temperaturregulatoren i skabet til det ønskede niveau, og så kan du lukke døren. Efter kort tid kan du tjekke, at det allerede er blevet køligere. Et køleskab skal rengøres hyppigt, så du sikrer en høj madhygiejne.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Electrolux ERF2004AOW_1

Electrolux ERF2004AOW køleskab

Electrolux ERF2004AOW Køleskab i hvidt design

196 liter køleskab fra Electrolux og 100 dages fuld returret, det bliver da ikke bedre. At prøve et køleskab af i 100 dage, og hvis det ikke lever op til dine forventninger, kan du ombytte det til en anden model. Så sikre er Electrolux på at du bliver fuldt tilfreds med dit nye køleskab. En service som ikke præger prisen.  

SpacePlus

Electrolux ERF2004AOW har det de kalder for SpacePlus, og giver den største indvendige kapacitet, samtidig med at den holder målene for standardkøkkenelementer. Så får du nemt plads til alle dine indkøb.

Masser af plads til de længste agurker og porrer

Den gennemsigtige grøntsagsskuffe med fuld bredde er fantastisk til at opbevare frugt og grønt i. Du kan se alt med ét blik – og nemt få plads til bladselleri, agurker og andre lange grøntsager.

Køleskabet leveres med fire hylder i både skab og dør, og det har mekanisk temperaturregulator og lys.

Selvafrimende og nem rengøring

Electrolux ERF2004AOW er også selvafrimende, og det hjælper dig med at holde køleskabet kørende konstant med så lavt et energiforbrug som muligt. Skabet ligger i klasse A+, og bruger kun 125 kW om året. Selvafrimning betyder ikke at køleskabet rengør sig selv. Det skal du selv sørge for. Og madhygiejne er vigtigt at have stor fokus på.

Rengør skabet, hylder og grøntsagsboks hyppigt, og undgå kort holdbarhed på dine kølevarer.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
WhiteAway 1.894,00 0,00 1.894,00 Læs mere

Bosch KIR24V21FF

Bosch KIR24V21FF køleskab

Bosch er kendt for kvalitetsmaskiner og de skuffer bestemt ikke med dette ¾ køleskab tilbud, som er bygget til at blive integreret som en naturlig del af køkkenet, hvor det lækre, men simple hvide design på ingen måde står ud fra resten.

Det betyder altså at køleskabet kan placeres, så der bliver plads til mere i køkkenet. I selve køleskabet er der naturligvis alle de ting, man skulle have brug for i form af hylder og grøntsags-skuffe, men køleskabet har også en mekanisk temperaturregulator, og det kan afrime sig selv, hvilket naturligvis sparer dig for en masse besvær.

Den eneste vedligeholdelse er let rengøring og evt. opsamling af kondensvand. Køleskabet er desuden prissat i midten, blandt modellerne her.

Læs hele anmeldelsen af Bosch KIR24V21FF køleskab her

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Gorenje R4101AW køleskab

Gorenje R4101AW køleskab

Gorenje R4101AW køleskab med fuldautomatisk afrimning

Dette Gorenje R4101AW køleskab er i hvid klassisk design og energiklasse A+. Gorenje er kendt for at producere hvidevarer som er enkle, men af meget høj kvalitet og med en lang levetid.

Dette Gorenje R4101AW er udstyret med fuldautomatisk afrimning, som betyder at det er nemt at renholde, det sikrer en konstant ydelse og temperatur, når du først har indstillet den på regulatoren inde i skabet.

Flot rumindhold

Køleskabet rummer 150 liter, og giver dermed masser af plads til dine kølevarer. Skabet har indvendigt lys og vendbar dør, og kan derfor åbne til begge sider efter dit eget ønske, og det som din indretning tillader.

Energiklasse A+ giver lavt strømforbrug

Gorenje R4101AW køleskab har fire glashylder, en grøntsagsskuffe, og fire hylder i døren, som gør at du sagtens kan opbevare høje flasker på køl.

Der medfølger også to æggebakker (12 æg) til køleskabet. Køleskabet er i energiklasse A+, som betyder at det kun forbruger 124 kW i strøm om året. Med dets lige og rene linjer i designet er det meget nemt at holde rent, og dermed holde en høj madhygiejne i skabet.

Madhygiejne og rengøring

Hyppig rengøring er nødvendigt for at holde bakterier væk fra dine madvarer, og så forlænger det køleskabets levetid betydeligt. Tag hylder og boks ud, og vask det af i varmt opvaskevand, mens æggeholderen bør skoldes af i ny og næ.

Sørg for at holde dine kødvarer og grøntsager adskilt – og brug gerne plastbeholdere til opbevaring. Det forlænger holdbarheden for dine kølevarer.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Siemens KS36VAI41

Siemens KS36VAI41 køleskab

Den sidste model i denne omgang er også den dyreste.

Siemens har med dette køleskab forsøgt at skabe noget, som man ikke ser så ofte: Et A+++ køleskab, hvilket er den absolut mest energi-rigtige model af køleskabe, der findes.

Med det sagt, så har det ikke været på bekostning af kvaliteten i køleskabet, som i høj grad er ligeså høj, hvis ikke højere, end flere af de andre modeller på listen.

Lågen er lavet i rustfrit stål, der skiller sig en anelse ud fra de andre køleskabe, som er den mere klassiske hvide farve. Det rustfrie stål passer perfekt ind i de fleste køkkener, og køleskabet ser godt ud, lige meget om det står frit eller passes ind i mellem resten af køkkenelementerne, som man også sagtens kan gøre.

Det store køleskab holder en jævn temperatur takket være en ventilator, som sørger for at luften holdes frisk. Derudover har køleskabet en Superkøl-funktion, der kan hjælpe når der er stor udskiftning i køleskabet, og der er brug for lidt mere power.

Funktionen slår naturligvis selv fra, når man har opnået den passende temperatur. Grundet prisen, vil der her også være flere penge at hente, når man søger tilbud på køleskabe, og det kan godt betale sig at vente lidt med at skifte, hvis det er muligt.

Uanset, hvilken model af de overstående, der passer til lige netop dine behov, så bliver det en udfordring at finde det bedste tilbud, så du kan spare endnu flere penge. Kvaliteten er høj i produkterne, men prisen er som nævnt også derefter, så det kan klart anbefales at følge de tre tips, så du kan finde det bedste tilbud på dit næste køleskab.

Læs hele anmeldelsen af Siemens KS36VAI41 køleskab her

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Whirlpool WMES 3742 W

Whirlpool WMES 3742 W køleskab

Dette køleskab tilbud fra Whirlpool er blandt de største på listen.

Med 7 glashylder i fuld størrelse og 5 i lågen, vil man aldrig kunne mangle plads, selv i en større familie.

Køleskabet er i en lækkert og nemt, hvidt design, som man også ser i mange af de billigere modeller, men med nogle små detaljer, der giver det et look, der viser kvaliteten.

Blandt andet har køleskabet et aluminiumshåndtag, der gør det nemt at åbne og lukke køleskabet og i toppen har man et digitalt display, der viser temperaturen, som nemt kan indstilles samme sted.

Sidst, men ikke mindst, har køleskabet en antibakterie filter, der er monteret på blæseren, hvilket betyder at når luften skal fordeles rundt i køleskabet, bliver bakterierne ikke blæst med og blandet, og det er en ret vigtig detalje i et større køleskab.

Læs hele anmeldelsen af Whirlpool WMES 3742 W køleskab her

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Zanussi køleskab ZRG16605WA_1

Zanussi køleskab ZRG16605WA

Selvafrimende køleskab fra Zanussi

Når et køleskab er selvafrimende, betyder det at køleskabet selv står for afrimning af eventuelle frostdannelser. Det gør det også ekstra let at holde rent, og at køleskabet kan holde den samme konstante temperatur, som du har indstillet den til.

Det gør du ved at indstille på regulatoren inde i skabet. Normalt vil den skulle stå midt i for at få en køleskabstemperatur på omkring fem grader. Jo højere du indstiller den, des køligere og des mere strøm forbruger skabet.

Mini, men meget mere

Køleskabet er et mini køleskab, men rummer alligevel 153 liter, som nok skal give plads til alle dine kølevarer. Jo bedre du er til at organisere dit køleskab, des mere vil der være plads til. Brug gerne plasticbeholdere til opbevaring af madvarer – det giver plads til mere, og også langt højere madhygiejne, som igen giver længere holdbarhed.

Passer ind de fleste steder

Zanussi køleskab ZRG16605WA kan passe ind rigtig mange steder på grund af dets størrelse. Det har et flot og tidsvarende hvidt design, og har tre hylder og en grøntsagsskuffe i skabet og tre hylder i køleskabsdøren, som også er vendbar. Så kan du selv vælge, hvilken vej du vil åbne skabet.

Zanussi i energiklasse A+

Zanussi ZRG16605WA er kendt som et af markedets mest holdbare køleskabe, og som har høj kvalitet, lavt strømforbrug, lang levetid, og lavt lydniveau.

Selvom køleskabet er selvafrimende, skal du hyppigt sørge for at rengøre og vedligeholde dit skab. Det sikrer en høj madhygiejne og forlænger holdbarheden for madvarer i køleskabet. Tag hylder og skuffer ud af skabet, afvask det med vand og sæbe, og gør det samme med hylder og skuffe.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

3 tips

Der groft sagt 3 forskellige tips til at finde de bedste tilbud på køleskab, og dem bør man naturligvis kende, så man kan få mest ud af pengene:

  • Find dine hjemmesider.

Hvor handler du normalt fra?

Søger du specialvarer fra butikker, der har valgt at fokusere på maskiner til køkkenet som Madmaskiner.dk, eller er du blot efter den bedste pris på mærkevarer, som du stoler på, så kan du vælge en side som Wupti.com.

Til sidst er der også muligheden, at du jagter de allerbedste tilbud som man nogle gange finder i butikker som Bilka og andre supermarkeder. Lige meget hvad du er efter, så bør du tilmelde dig nyhedsbrevet. Selvom man kan blive irriteret over at der kommer lidt ekstra spam, kan det være en nem måde at få opdateringer på, og man vil altid vide, hvornår der er udsalg.

  • Find tilbud/Pricerunner.

Der findes masser af hjemmesider der tilbyder et nemt overblik over, hvilke butikker der har tilbud kørende netop nu, og det kan være en ide at slå et smut forbi her. Ellers kan man naturligvis også benytte sig af Pricerunner, hvis man har et specifikt produkt for øje. Her kan man nemt og overskueligt finde den bedste pris, og den medregner naturligvis også ting som fragt.

  • Prisalarm hos Pricerunner.

Pricerunner har en nem service, for de der har udset sig deres næste køleskab. Her kan man sætte en prisalarm, som man derefter får en mail eller sms om, når den går af. Det betyder at når prisen ryger under en hvis grænse i en af de utallige butikker, som Pricerunner har på siden, så vil man lynhurtigt få besked, så man kan købe køleskabet på det bedste tilbud.

For at finde det bedste køleskab tilbud, skal man naturligvis også gøre op med sig selv, hvilken model man ønsker. Derfor kommer der her en lille liste med gode forslag på kvalitetskøleskabe, der findes på tilbud: