madmaskiner-omtalt

Billige køleskabe – Kvalitet til rimelige priser!

Billige køleskabe_1 300x225

Når man går på jagt efter et nyt køleskab, bliver man mødt med en uoverskuelig opgave, for markedet har et utal af mærker, og købet skal gerne kunne følge en de næste mange år.

Samtidig har internettet gjort det muligt at finde og bestille stort set alle varianter lige fra luksuskøleskabe til 50.000 kroner til de billige køleskabe, til under de 1000 kroner.

Køber man de dyre modeller kan man forvente at kvalitet, teknologi og design spiller sammen i et køleskab uden sammenligning, men flere tests har vist, at billige køleskabe i høj grad også har noget at tilbyde i forhold til at de er væsentligt billigere.

En af de ting man næsten altid kan være sikker på er, at billige køleskabe er simple og praktiske. De fleste af denne type forsøger ikke at genopfinde den dybe tallerken, men bruger i stedet blot små variationer til at give dig et billigt køleskab, som passer dine behov.

Se også:


Gram KS 3135-90

Gram KS 3135-90 køleskab

Søger du et endnu mindre køleskab, kan du overveje denne model fra Gram, der har fokuseret på at lave et køleskab til studielejligheder, sommerhuse og andre steder, hvor man sagtens kan klare sig med en kapacitet på 130 liter.

Køleskabet er samtidig bygget til at få det meste ud af pladsen, da toppen af køleskabet er en såkaldt ”Table-top”, hvilket betyder, at man sagtens kan anvende den som en forlængelse af bordet, og dermed får man mere plads til tilberedning.

Køleskabet er naturligvis også Energiklasse A+, så det kan stå i grupperummet eller på arbejdspladsen uden de store omkostninger i strøm, men selve køleskabet er i den lidt høje ende af billige køleskabe, med en pris på næsten 2.000 kr.

Det skal naturligvis også med, at man også her kan tilpasse køleskabet, og døren er naturligvis vendbar, så man selv kan finde den perfekte plads til køleskabet, uden at skulle bekymre sig om, hvad døren lukker op imod.

Læs hele anmeldelsen af Gram KS 3135-90 køleskab her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere


Gorenje R4121AW

Gorenje R4121AW køleskab

Gorenje har længe været en af de største europæiske spillere på markedet, og har anvendt deres erfaring på at producere blandt andet dette flotte køleskab, der på trods af at være ¾, har formået at give en masse plads, til alt det, man skulle få brug for på hylderne.

Blandt andet er der en æggehylde med plads til 12 æg. Derudover er der 214 liter køleskabsplads, men med blandt andet en flaskeholder, får man meget ud af pladsen, og den er naturligvis også energimærket A+

Køleskabet har implementeret Fresh’n’Cool, som sørger for, at hele køleskabet holdes køligt, og der er en ensartet temperatur igennem det hele. Det er ret vigtigt for fødevarerne, da det giver en længere levetid, hvilket naturligvis er et af de vigtigste formål med et køleskab.

Køleskabet anvender desuden også belysning i begge sider, hvilket betyder, at selvom man har noget stort til at stå i toppen, kan man stadig nemt danne sig et overblik over resten af køleskabet, så der ikke ligger noget bagerst, som bliver glemt og muggent.

Læs hele anmeldelsen af Gorenje R4121AW køleskab her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Electrolux ERF2504AOW

Electrolux ERF2504AOW køleskab

Electrolux har med dette billige køleskab skabt en ny standart for andre billige køleskabe.

Alene designet er friskt på trods af den klassiske hvide farve, har små detaljer som håndtagets udformning og placering givet et friskt pust, der gør at køleskabet både kan stå frit eller mellem andre køkkenelementer.

Køleskabet er indrettet med Electrolux’ SpacePlus, hvilket betyder at der er en helt optimal udnyttelse af pladsen, og de 240 liter betyder lige pludselig noget mere på grund af udnyttelsen.

Køleskabet er naturligvis ¾ og af energimærket A, men har bestemt sine forcer i designet, både indvendigt og udvendigt, da resten af køleskabet ellers fungerer som man kan forvente for et køleskab i en halv-billig prisklasse.

Læs hele anmeldelsen af Electrolux ERF2504AOW køleskab her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Scandomestic SKS 261A++_6

Scandomestic SKS 261A++ køleskab

Scandomestic er specielt kendt for at levere kvalitet, men i den billige ende af prisspektret.

Derfor kan man også forvente sig meget af det ¾ store køleskab, der med den klassiske hvide farve, passer perfekt ind i enhver indretning. Køleskabet har desuden blå hylder i lågen og en blå, men gennemsigtig hylde til grøntsager, der passer fint ind i resten af køleskabet.

Du kan naturligvis flytte rundt på glashylderne efter behov, så der kan skabes bedre plads til høje ting. Derudover er der også en afdækket hylde i toppen af lågen, der gør det muligt at lagre mejeriprodukter som ost eller æg og lignende ting, hvor man gerne ser at det bliver isoleret lidt fra resten.

Køleskabet har en kapacitet på 239 liter, hvilket er rigeligt for de fleste familier, og til en pris under 1.800 kroner, ser man ikke mange lignende køleskabe, da SKS 261A++ modellen både er af energiklasse A++ og har automatisk afrimning og et støjniveau på kun 40 dB.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Bosch KIR24V21FF

Bosch KIR24V21FF køleskab

Søger du i stedet et af de mere klassiske mærker, kan du kigge i retning af Bosch.

Køleskabet er klassisk opbygget, med små ekstra detaljer og et design, som Bosch har givet et lille twist. Køleskabet er nemlig bygget til at blive integreret ind i køkkenet, og kommer derfor uden frontplade, som du selv skal vælge.

På den måde kan du være sikker på, at den passer ind i farven på resten af køkkenet, og så længe der er plads til ventilation over køleskabet, kan man sagtens stille den ind over en hylde eller lignende.

Køleskabet er på de klassiske 224 liter, som mange andre ¾ køleskabe og ligger også meget lignende på mange af de andre parametre som fx energiklassen i A+, men med et støjniveau på kun 36 dB er den klart, det billige køleskab med den laveste støj.

Læs hele anmeldelsen af Bosch KIR24V21FF køleskab her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Whirlpool WMES3740W_3

Whirlpool WMES 3740 W køleskab

Whirlpool-modellen er uden tvivl det største køleskab nævnt her med en samlet kapacitet på 374 liter.

Det betyder altså, at man sagtens kan finde plads til hele familiens behov, eller hvis man bare er flere der bor sammen, kan man sagtens tage en hylde hver, og stadig have rigeligt med plads.

Derudover er der anti-bakterie filtre og et elegant design, der betyder at Whirlpool-køleskabet er relativt billigt, trods en pris på lidt over 5.000 kroner.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Siemens KS36VAI41 køleskab

Siemens KS36VAI41 køleskab

Søger man et energivenligt køleskab i fuld størrelse til billige penge, så er dette modellen.

Siemen har nemlig formået at producere en billig model der har opnået A+++, hvilket kun meget få køleskabe kan klare. Det betyder at energiforbruget pr. år er helt nede på 75 kWh, hvilket er det laveste blandt alle køleskabene nævnt i dette indslag.

Selv køleskabt med 1/3 kapacitet kan ikke helt følge med. Man skulle tro at dette har betydning for selve kølingen, men denne er også meget god på grund af sensorerne, der styrer temperaturen rundt omkring i køleskabet, så man ikke bruger en masse energi på at opvarme noget tilfældigt.

Køleskabet kan på trods af prisen på næsten 6.000 betegnes som en af de, relativt set, billigste modeller på listen.

Læs hele anmeldelsen af Siemens KS36VAI41 køleskab her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Whirlpool ARC 103 AP

Whirlpool ARC 103 AP køleskab

Søger man kvalitet i et mindre køleskab, så kan man overveje denne model fra Whirlpool, der passer perfekt ind i små lejligheder eller andre steder, hvor forbruget ikke er så stort.

Køleskabet har 128 liter kapacitet, hvilket er blandt de mindre modeller, men det betyder nu også, at den kan passes ind overalt.

Samtidig har den et af de mindste støjniveauer på blot 39 dB, så man ikke ligger mærke til, at den kører, hvilket kan være godt, hvis køleskabet står på værelset eller et andet sted, hvor man gerne vil have stilhed.

Lågen er vendbar, så du selv kan bestemme, hvor du skal åbne den fra, og med et integreret håndtag er der ikke noget, der stikker ud fra køleskabet, hvis der er trangt.

Lågen har 3 hylder, hvoraf den øverste er med låg i tilfælde af, at man har produkter der lugter mere end normalt, og i så fald kan man beskytte ens andre madvarer.

Læs hele anmeldelsen af Whirlpool ARC 103 AP køleskab her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Gorenje R6181TW

Gorenje R6181TW køleskab

Nu bevæger vi os lidt op i prisniveauet, så det ikke kun er billige køleskabe.

Det gør vi blandt andet fordi der er en pæn middelklasse, som stadig er relativt billige, men som samtidig har lidt ekstra funktioner, og de fleste er samtidig i fuld størrelse.

Denne model fra Gorenje er et stort og fint køleskab for omkring 5.000 kroner. Man får et køleskab med en kapacitet på 346 liter, hvilket er noget over de andre modeller, som vi tidligere har nævnt, men det tager naturligvis også lidt mere plads i køkkenet.

Den store størrelse har dog givet plads til ZeroZone nederst i køleskabet, som er en teknologi, som mange nye køleskabe har implementeret. Her kommer temperaturen ned omkring 0 grader, men luftfugtigheden stiger, så varer stadig holder sig sprøde og ikke mister mikro-ernæringsstofferne, som de ville i fryseren.

Læs hele anmeldelsen af Gorenje R6181TW køleskab her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Frigor FHK142-55

Frigor FHK142-55 køleskab

Køleskabet her af mærket Frigor har produceret et lækkert køleskab, der skiller sig ud fra de andre billige køleskabe på nogle få parametre, men ellers er et ganske normalt køleskab fra den danske producent.

Lige netop det faktum at Frigor er dansk er helt unikt i en branche, der primært styres af giganterne fra udlandet. Så har vi her en dansk spiller på banen, der ved hjælp af solidt ingeniørarbejde har formået at holde sig på banen.

Køleskabet er kun af energimærket A, selvom den er meget tæt på kvalifikationen A+, men dette skyldes blandt andet den kraftige blæser, der sørger for en ensartet temperatur i hele køleskabet, samtidig med at den lynhurtigt køler ned, hvis temperaturen skulle stige, når man putter nye varer ind.

Køleskabet har plads til 221 liter, hvilket er mere end nok til de fleste mindre husstande.

Læs hele anmeldelsen af Frigor FHK142-55 køleskab her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Hvilket mærke skal man vælge?

Dette spørgsmål er faktisk ikke så relevant. De fleste køleskabsfabrikanter har nemlig indset at en stor del af markedet blot søger køleskabe, der fungerer godt med få funktioner.

Selvom køleskabet kan have en stor betydning, som en slags centrum i køkkenet, så er det nemlig for de fleste blot stedet, hvor maden er. Derfor har næsten alle producenterne lavet en eller flere billige modeller.

For at give nogle eksempler, har vi her samlet nogle af de bedste versioner af billige køleskabe på tværs af mærkerne. Man vil derfor nemt kunne finde en, der passer i design, pris og hvad man ellers skulle ønske.

Miljøet for øje

Et af de største fokuspunkter for moderne køleskabe, om de er billige eller ej, er netop, hvor vidt de er energiøkonomiske. Denne del har nemlig betydning for, hvor meget man betaler i elregningen, og når køleskabet koster lidt, bliver den relative pris for el højere.

Samtidig er der begyndt at komme restriktioner på, hvor energieffektivt køleskabet må være, før det må opsættes bestemte steder. Det er blandt andet gældende på offentlige institutioner, universiteter og videre, hvor mange har køleskabe i grupperum eller lignende.

De fleste steder kræver altså energimærke A, før man må installere køleskabet. Derfor bør man gøre op med sig selv, hvor længe man kommer til at anvende køleskabet i forhold til prisen; både nu og på den lange bane.