madmaskiner-omtalt

Candyfloss maskine – Børnene vil elske det!

Candyfloss maskine

Alle har nok på et alle andet tidspunkt prøvet at spise en candyfloss – enten i et tivoli, på et marked eller et helt tredje sted.

Nu kan du bringe festlighederne og minderne hjem til dig selv.

En candyfloss maskine er et sjovt indslag til en børnefødselsdag, temafester eller bare en hyggeaften med familien.

 

 

 

 

Se også:


Andrew James Candyfloss Maskine

Andrew James Candy Floss Maskine Perfekt startpakke med candyfloss maskine, pinde og tre bøtte sukker med forskellige smagsvarianter.

Kom godt i gang

Andrew James Candyfloss Maskine er det ultimative startsæt til dig, der bare ikke kan vente med at komme i gang med at lave med at lave diverse typer af candyfloss.

Foruden selve candyfloss maskinen får du nemlig også pinde og tre bøtter sukker med forskellige smagsvarianter; citron, appelsin og kirsebær. Du skal således ikke ud og købe noget ekstra for at komme i gang med at lave candyfloss på denne maskine.

En ekstra bonus er, at denne maskine ikke er synderlig dyr sammenlignet med andre maskiner i samme klasse.

Nem at arbejde med

Den røde candyfloss maskine er nem at have med at gøre. Den kan nemt flyttes fra sted til sted, da den hverken vejer eller fylder særligt meget.

Desuden er den super let at gøre ren, så du ikke skal bruge flere timer på det, når festen er slut.

Det eneste, der evt. kan trække lidt ned ved designet er, at maskinen er udformet i plastik og derfor måske er lidt mere modtagelig for ridser og skader end dem, der er i metal.

Sådan gør du

Det kræver ikke noget særligt talent at lave en god candyfloss. Varm maskinen op og placer derefter ca. 1-2 skefulde sukker i midten af den. Sæt herefter maskinen i gang med at “spinde” de ultrafine sukkertråde. Når du har mod på det stikker du en pind ned i skålen og ruller dig en stor og flot candyfloss. Det er let som en leg.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Barlife 149,00 0,00 899,00 Læs mere

Candyfloss maskine

Candyfloss-maskine-1 Fin lille candyfloss maskine til hyggelige aftener.

Billig form for underholdning

Taget i betragtning af at der ikke skal meget mere end en skefuld sukker til at lave en stor candyfloss til en person, er dette en forholdsvis billig form for slik. Desuden tager det noget længere tid at konsumere en candyfloss end en pose slik, og oplevelsen af at spise den er også lidt sjovere.

Maskinen i sig selv er heller ikke så dyr, og er derfor en udmærket model at starte med, hvis du er helt grøn inden for dette område.

En sjov gave

Vi har efterhånden fastslået at candyfloss er et ret sjovt indslag til diverse fester, men det er da også en sjov gave at give til personen, der har alt – især, når den ikke koster mere end den gør!

Giv den evt. sammen med en lille pose sukker og et par papkræmmerhuse, således at I allerede kan komme i gang med at bruge den samme dag.

Lille og let

Denne maskine er en af de mindste candyfloss maskiner, der findes, men ikke mindre effektiv af den grund. Den er ganske let at gøre ren og pakke sammen, og da den er så lille, fylder den heller ikke meget i skabet. Alt i alt en win-win oplevelse.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Coop.dk 399,00 0,00 399,00 Læs mere

Retro Hard Candy/Cotton Candyfloss Maskine

Retro Hard Candy Lav almindeligt sukker eller bolcher om til lækker candyfloss med denne smarte retro candyfloss maskine fra Nostalgia Electrics.

Good old times

Denne candyfloss maskine har en lidt retro baseret design, der bestemt ikke gør den mindre sjov at komme i gang med. Måske den vækker lidt minder, og du drømmer dig tilbage til dengang du selv var barn og stod og ventede på en candyfloss ved slikboden til den lokale byfest.

Super let at bruge

Maskinen er relativ billig i indkøb og meget enkelt at komme i gang med.

Først skal den varmes op, og herefter kommes der ca. 1-2 skefulde sukker i midten af den. Herefter sættes den i gang med at lave de fine sukkertråde, der siden skal blive til en lækker candyfloss.

Det er også muligt at spinde en candyfloss af sukkerfrie og almindelige bolcher. Du kan lave den med lige den smagsvariant du bedst kan lide.

Nem rengøring

Selve skålen og det medfølgende åbne beskyttelseslåg kan let afmonteres, så du kan komme til at rense maskinen godt inden den pakkes væk igen. Skål og låg er af plastik og kan i princippet vaskes op i opvaskemaskinen – det er dog hurtigt overstået, hvis du vælger at vaske dem op i hånden. Lidt varmt vand kan gøre meget.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Princess Candyfloss Maskine

Princess Candy Floss Maskine Giv ungerne en oplevelse af at være en tur i tivoli med denne sjove candyfloss maskine.

Det rette islæt

Børn elsker at lege at de er i cirkus. De laver sjove og farlige forestillinger med klovne, cirkusprinsesser, løver og elefanter. Kombinér deres cirkusleg med udlevering af ægte candyfloss til alle tilskuerne. Det er den perfekte underholdning til en god børnefødselsdag.

Lidt kedeligt design

Princess Candyfloss Maskine er knap så sjov at se på som de øvrige candyfloss maskiner i denne artikel, men brugen af den er mindst lige så simpel og effektiv som de andre; opvarm maskinen, kom sukkeret i og lav candyflossen. Det er ren magi!

Væk i en ruf

Når festen er slut, kommer som bekendt den kedelige opvaske- og oprydningsfase. heldigvis tager det ikke mange øjeblikke at rengøre denne lille prinsesse. Skål og låg kan pilles af og vaskes op med varmt vand og sæbe, mens resten af maskinen nemt klares med en fugtig klud – det er jo ingen sag.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Candyfloss Maskine med hjul

Candyfloss Maskine-1 Festlig candyfloss maskine designet som en lille salgsvogn. Fungerer med sukker og knuste bolcher.

Tivoli i baghaven

Du behøver ikke at slæbe børnene med i tivoli eller cirkus for at servere dem en ægte candyfloss. Med denne fine maskine kan du nemlig lave din egen candyfloss hurtigt og let – og oplevelsen bliver sikkert lige så spændende og sjov når I står der og fægter rundt i en sky af sukker til alle sider.

Festligt design, men lidt klodset

At lave candyfloss er i forvejen et ret festligt og sjovt indslag, og det bliver bestemt ikke mindre sjovt, når den maskine du laver det på også er designet som en gammeldags salgsvogn fra tivoli.

Dog skal du lige tage i betragtning at denne maskine fylder lidt mere end de øvrige candyfloss maskiner i denne artikel pga. den store kasse, der indeholder selve maskindelen.

Nem og ligetil

Det kræver ikke en særlig uddannelse hos slikmutter i tivoli at betjene denne maskine. Varm maskinen op, fyld sukkeret i og rul dig en candyfloss. Prøv dig frem. De første par stykker bliver måske lidt skæve, men du skal nok lære at lave dem store og flotte. Maskinen fungerer både med almindeligt sukker og knuste bolcher.

Når du er færdig med at dele sukkerpuder ud til højre og til venstre, kan du let afmontere skålen og rengøre hele molevitten på et øjeblik. Der er således ingen ben i at anskaffe sig dette lille vidunder.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Farve og smag

Candyfloss kan være en virkelig underholdende form for slik til alle aldre, og det bliver kun endnu sjovere, hvis du kan lave den i forskellige farver og smagsvarianter.

En mulighed er at købe sukker, der er tilsat farve og smag, men du kan faktisk også lave det selv.

Farvet sukker

Lav candyfloss i alle regnbuens farver.

Ingredienser:

  • 1 knsp. pastafarve*
  • 2 dl sukker
  • Plastikpose

Find en plastikpose – helst en af dem med zip-lukning (kan bl.a. købes i IKEA). Kom sukkeret heri og derefter pastafarven. Luk posen og tvær derefter farven rundt i sukkeret. Bliv ved med at nulre sukkeret indtil farven er jævnt fordelt over det hele. Vær opmærksom på at sukkeret ikke klumper sammen.

*Pastafarve er en speciel tyk farve, der bl.a. bruges til at farve icing til kager med. Det er lettere at arbejde med pastafarve, da det ikke er så flydende som frugtfarve. Risikoen for at sukkeret klistrer sammen i små klumper er mindre. Pastafarve kan købes i specialbutikker og fås i et hav af forskellige farver.

Sukker med smag

Den letteste måde at lave sukker med smag er at knuse nogle bolcher. Ønsker du derimod at lave dit helt eget sukker med smag, bør du læse med nedenfor.

Ingredienser:

  • 1 stang vanilje
  • 2-3 dl sukker
  • 1 glas med tætsluttende låg

Skær vaniljestangen i to halve og grav den ned i sukkeret i glasset. Luk derefter låget og stil glasset et mørkt og køligt sted. Sukkeret bør trække i mindst en uge. Smag dig frem. Når du er tilfreds, fjernes vaniljestangen og sukkeret kan bruges til at lave candyfloss.

Det er også muligt at lave sukker med myntesmag. Her skal vaniljetangen erstattes med et par friske blade mynte. Husk at vaske og tørre bladene godt og grundigt af inden de kommes ned i sukkeret.

Det er selvfølgelig også muligt at købe flydende smagsstoffer. Vær opmærksom på ikke at tilsætte for meget ad gange, samt at sukkeret ikke klumper sammen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.