madmaskiner-omtalt

Wilfa BLB 1400S blender

Wilfa BLB 1400S blender

Med Wilfa blender BLB 1400S er der kommet en efterfølger til den meget populære ’lillebror’, Wilfa BL1200.

Denne model er kraftigere og kan rumme lidt mere end den tidligere model. Den er let at bruge og har du ikke allerede en blender, vil du med Wilfa BLB1400S have svært ved at forstå, hvordan du kunne klare dig uden.

Solid køkkenmaskine

Blenderen står fast på gummifødder, så man ikke skal være bekymret selv ved de opgaver, som kræver megen kraft og styrke.

Med Wilfa blender BLB1400S får du i det hele taget en solid køkkenmaskine, som klarer mange opgaver til topkarakter i forhold til både resultat og brugeroplevelser.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Slidstærk kande

Kanden er skabt i borosilicateglas, som er et yderst stærkt materiale og som samtidig tåler opvask ved helt op til 90 grader.

Kanden kan rumme hele 1,8 liter, så der er god plads til at lave flere smoothies på en gang, en stor portion suppe eller andet.

I låget på glaskanden sidder en lille prop, som kan fjernes, så det bliver muligt at fylde flere ingredienser i blenderen, mens den er i brug.

Særligt program til smoothies og is

Wilfa blender BLB1400S har en motor med en effekt på 1400 W, hvilket er en kraftig udgave. Derfor kan denne blender klare alle opgaver lige fra at knuse is til at blende store rodfrugter og hakke nødder.

Der er forskellige forudindstillede programmer at vælge imellem som eksempelvis at knuse is, hvor det er specielle knive, der gør arbejdet. Blenderen har også et særligt smoothie program og der følger et hæfte med, hvori der er opskrifter og inspiration til mange forskellige smoothies.

Der er syv års motorgaranti på denne blender.

Eller se vores test af Wilfa blendere her

Specifikationer

  • Kapacitet: 1,8 liter
  • 1400 watt
  • Isknuser
  • Smoothieprogram
  • Materiale (kande): Borosilicateglas – kan tåle 90 grader i opvaskemaskine
  • Farve: Stål og sort

Anmeldelser

Brugeranmeldelser af Wilfa BLB 1400S blender hos arvostelut.verkkokauppa.com

Billeder

Video

Der findes ingen video af Wilfa BLB 1400S blender
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.