madmaskiner-omtalt

Wilfa BL1200 blender

Wilfa BL1200 Blender

Smart blender til de hurtige. En uundværlige hjælp i køkkenet.
Wilfa BL1200 er en smart blender, der er super let at bruge. Den kan knuse og blende stort set alt, som den bliver budt. Det er nemt og hurtigt.

Flot design

Blenderen er smukt designet i stål, hvilket giver et meget stilrent look sammen med den flotte kande lavet i kraftigt glas. Kanden kan rumme op til 1,8 liter og er modstandsdygtig overfor stød og slag fra diverse hårde ingredienser såsom isterninger. Fyld flere ingredienser i kanden undervejs via hullet i midten af låget. Der er påsat gummifødder således at blenderen ikke hopper og danser under brug.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Guider dig på vej

Det er meget let at anvende Wilfa BL1200 vha. det smarte kontrolpanel der er installeret på fronten. Op- eller nedjuster hastigheden, således at den passer til arbejdsopgaven.

Brug gerne de påtrykte ikoner som guideline, eller klik på knapperne med de forudindstillede programmer til knusning af isterninger, smoothie og rengøring af maskinen, eller puls knappen, hvis det virkelig skal gå stærkt.

Kraftig motor

Med 1200 watt har Wilfa BL1200 fået sig en yderst stærk motor, der kan klar nærmest alt på meget kort tid – selv bolcher, isterninger og frosne bær.

Sikker i brug

En sikkerhedsfunktion sikrer at maskinen før en alle dele er korrekt og forsvarligt samlet.

Rengøring og vedligeholdelse

Alle aftagelige dele kan rengøres i opvaskemaskinen, men det er også muligt at gøre kanden ren på anden vis. Kom noget mildt opvaskemiddel ned i den sammen med noget varmt vand fra hanen. Tryk på knappen til rengøring, så kører maskinen og slukker automatisk efter 1 minut. Herefter skulle kanden gerne være ren og klar til brug igen.

Eller se vores test af Wilfa blendere her

Specifikationer

  • Effekt: 1200 watt
  • Trinløs hastighed
  • Puls knap
  • Programmer til isknusning, smoothie og rengøring
  • Sikkerhedsfunktion

Anmeldelser

Se anmeldelse af Wilfa BL 1200 blender hos kjokkenutstyr.net

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.