madmaskiner-omtalt

OBH 6630 Smoothie Twister blender

OBH 6630 Smoothie Twister blender

Lækre og vitaminrige smoothies eller milkshakes lige til at tage med på farten.

Dette er den oplagte blender til dig, der elsker frisklavede smoothies, milkshakes og andre kolde drikke. Tag dem med på farten, eller nyd dem hjemme.

Sådan gør du

Kom de ønskede ingredienser i flasken – maks. 600 ml (markeret på flasken). Skru blenderkniven på flasken og sæt den ned i motordelen. Når de to dele er sat rigtigt sammen, startes blenderen automatisk ved at presse flasken ned i motordelen. Drej flasken til siden, for at sætte den fast under blendning.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Flot design

OBH 6630 har et tidløs design i behagelig nuancer. Der er placeret en buet håndtag øverst på den ene side, så det er let at holde fast under brug, eller at flytte blenderen fra en position til en anden.

Praktisk drikkedunk

Alt bliver mikset direkte i en praktisk og ergonomisk udformede flaske. Skruelåget er udstyret med drikketud og hank. Der medfølger to flasker, således at du kan lave op til to drikke ad gangen – eller evt. bruge den ene imens den anden er til vask.

Kraftig motor

Motoren har en effekt på 300 watt, og kan knuse nærmest alt – selv isterninger og frosne bær. Brug turbo funktionen ved at trykke flasken ned i motordelen, eller lad den køre kontinuerligt ved at skrue flasken fast, og blend dig hurtigt en lækker og forfriskende drik.

Rengøring og vedligeholdelse

Alle aftagelige dele kan vaskes op i opvaskemaskinen, men det anbefales dog at knivene vaskes op i hånden, da slibemidlet i opvasketabs kan gøre den sløve. Blenderen og ledningen kan tørres over med en fugtig klud.

Blenderen må højest køre i 3 minutter ad gangen. Herefter skal den hvile i 15 minutter.

Du kan også læse vores smoothie blender test ved at klikke her

Specifikationer

  • Effekt: 300 watt
  • Momentfunktion
  • 2 flasker med drikketud (600 ml)
  • Mål med embl.: H 245 x L 155 x B 230 mm
  • Vægt: 1,13 kg

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af OBH 6630 Smoothie Twister blender

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.