madmaskiner-omtalt

KitchenAid BEMS4 blender

Stilfuld og effektiv blender fra det verdenskendte mærke KitchenAid.
Lige siden 1919, hvor KitchenAid startede sin produktion i Michigan, USA, har firmaet leveret fantastiske køkkenmaskiner i stilfulde designs til private såvel som professionelle. Således kan du også glæde dig til at komme i gang med denne smarte blender.

KitchenAid klarer alt!

Næsten alt er mulig med denne fantastiske blender. Blend og miks alt lige fra lækre smoothies, milkshakes og kolde drinks med is til kagedej, suppe af kogte grøntsager, puré og babymad. Det er bare at komme i gang.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 1.798,00 0,00 1.798,00 Læs mere

 

Flot design

KitchenAid BECR4 er smart designet med et retro look i metal og sort plastik. Kanden er lavet i kraftigt glas, der kan holde til en del belastning. Via et hul i låget kan du tilsætte flere ingredienser under brug.

På fronten er der en lille betjeningspanel, hvor hver knap har sit eget ikon, der fortæller, hvad den er til.

Stærk motor

Motoren fungerer med 550 watt og er udformet i metal. Den er lydsvag og har installeret intelligent hastighedskontrol, således at motoren ikke bliver overbelastet.

Der er fem hastighedsgrader. Indstil maskinen så hastigheden til arbejdsbyrden og motoren ikke lider overlast. Brug puls knappen, hvis det er noget der skal blendes med høj hastighed i kort tid.

Rengøring og vedligeholdelse

Glaskanden kan vaskes op i opvaskemaskinen, men du kan også nøjes med at give den en hurtig vask ved at dryppe lidt mildt opvaskemiddel ned i kanden sammen med noget varmt vand. Tænd for maskinen og lad den køre i nogle sekunder, så skulle kanden gerne være ren. Selve maskinen og ledningen kan tørres over med en fugtig klud.

Du kan også læse vores test af KitchenAid Blendere her

Specifikationer

  • Effekt: 550 watt
  • 5 hastighedsgrader
  • Puls knap
  • Kande i kraftigt glas (1,5 liter)
  • Patenteret kniv i rustfrit stål
  • Nettovægt: 5,2 kg
  • Kande i kunststof og glas (0,75)

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af KitchenAid BEMS4 blender

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.