madmaskiner-omtalt

KitchenAid BECR4 blender

Flot retro-blender fra det verdenskendte mærke KitchenAid.
KitchenAid står for køkkenprodukter af høj kvalitet og stilfulde designs. Firmaet har eksisteret siden 1919, hvor de startede deres første fabrik i Michigan, USA. Igennem alle disse år har de lavet maskiner til private og professionelle.

Smart design

KitchenAid BECR4 er smart designet med et retro look i metal og sort plastik, samt en elegant kande i kraftigt glas. Der er et praktisk hul i midten af låget, hvor du kan tilsætte flere ingredienser under brug.
Knapperne på fronten har hver især et lille ikon nedenfor, der fortæller hvad de kan bruges til. Således er blenderen yderst let at anvende.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

KitchenAid klarer alt!

Med KitchenAid BECR4 kan du mikse flere forskellige retter, drikke og andet; smoothies, milkshakes, drinks med is, kagedej, suppe af kogte grøntsager, puré, babymad ect.

Stærk motor

Den lydsvage motoren er udformet i metal og har installeret intelligent hastighedskontrol, så den ikke bliver overbelastet. Med 550 watt kan den med fuld tilfredshed knuse stort set alt – selv isterninger og frosne bær.

Naviger mellem de fem niveauer af hastigheder for at tilpasse maskinen bedre til de forskellige arbejdsopgaver. Herved undgår du også at motoren ikke bliver slidt. Det er også muligt at bruge puls knappen, hvis det er noget, der skal blendes med høj hastighed i kort tid.

Rengøring og vedligeholdelse

Glaskanden kan tåle at blive rengjort i opvaskemaskinen, men du kan også rengøre den ved at komme et par dråber mild sæbe i kanden sammen med noget varmt vand. Lad maskinen køre et par sekunder, så har du en ren kande.

Du kan også læse vores test af KitchenAid Blendere her

Specifikationer

  • Effekt: 550 watt
  • 5 hastighedsgrader
  • Puls knap
  • Kande i kraftigt glas (1,5 liter)
  • Patenteret kniv i rustfrit stål
  • Vægt: 5,2 kg
  • Kande i kunststof og glad (0,75 liter)

Anmeldelser

Anmeldelse af KitchenAid BECR4 hos LillaGumman.se

Billeder

Video

Der findes ingen video til KitchenAid BECR4 blender

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.