madmaskiner-omtalt

KitchenAid Artisan blender

Smart blender fra KitchenAid, der er en effektiv hjælper i køkkenet.
KitchenAid er et velrenommeret amerikansk mærke, der lægger stor vægt på kvalitet, effektivitet og bæredygtige designs.

Flot design

Som alle andre maskiner fra KitchenAid, er denne blender også flot designet i et smart retro look, samt fås i flere forskellige farver. Den smarte kande, der er udformet i kraftigt plast, kan rumme op til 1,5 liter og kan modstå stød og slag fra isterninger og andre hårde ingredienser. Låget, har et gummikant, der sikrer at det slutter ekstra tæt. Hullet i midten gør det muligt at tilsætte ingredienser under brug. Anvend gerne proppen til hullet som målebæger.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 1.798,00 0,00 1.798,00 Læs mere

 

Der kan være ca. 1,5 l i blenderen. De robuste knive i rustfrit stål, hakker sig igennem det meste uden besvær – selv isterninger og frosne bær.

Kraftig motor

Med sine 550 watt motor, er der nærmest ikke den ting KitchenAid 5KSB5553 blender ikke kan hakke i småstykker. Isterninger, frosne bær og andre hårde madvarer blendes med lethed. Dog er det stadig vigtig at du regulerer hastigheden, således at den passer til den valgte opgave. Herved undgår du at overbelaste motoren, og din maskine vil holde i mange år.

Blenderen kan indstilles på fem niveauer – lave hastigheder til tunge opgaver og høje hastigheder til lette projekter. Brug også gerne puls funktionen, hvis det skal gå virkelig stærkt.

Rengøring og vedligeholdelse

Rengør let kanden ved at hælde noget varmt vand og lidt mildt opvaskemiddel ned i den. Lad blenderen køre på højeste niveau i få sekunder, så er kanden ren og fin igen. Maskindelen og ledningen kan tørres over med en fugtig klud ved behov.

Du kan også læse vores test af KitchenAid Blendere her

Specifikationer

  • Effekt: 550 watt
  • 5 hastighedsniveauer (4.000-11.500 omdr./min.)
  • Pulsfunktion
  • Kande i kraftigt plastik (1,5 liter)
  • Mål: H 386 x L 229 x B 185 mm
  • Vægt: 5,9 kg

 

Anmeldelser

Anmeldelse af KitchenAid Artisan 5KSB5553 blender hos lakeland.co.uk

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.