madmaskiner-omtalt

Gear Tony 1.0 Smoothie blender

Gear Tony 1.0

Lækker smoothie på et øjeblik – og tilmed to go!

On the go

Gear Tony 1.0 er genial til dig ønsker at opgradere til en lidt sundere livsstil med mere frugt og grønt. Med denne praktiske blender kan du nemlig lave lækre smoothies og milkshakes direkte i en praktisk beholder, som du kan tage med dig, når du skal ud af døren.

Fyld de ønskede ingredienser i beholderen. Skru knivdelen på og placer beholderen i motordelen. Tænd blenderen og miks. Fjern beholderen fra motordelen, fjern knivdelen og skru låget på i stedet. Så er du klar til udflugt.

Der medfølger to beholdere á 500 ml, således at du altid har en ekstra beholder i baghånden, hvis den anden er beskidt eller i brug andetsteds.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Lille men stærk

Motoren er på 250 watt, men nær blenderen ikke er større end den er, er dette rigeligt til at kunne knuse diverse frosne frugter og bær, små isterninger og nødder alligevel.

Høj sikkerhed

Nogle gange går det måske lige hurtigt nok med at få proppet ingredienserne i beholderen og få samlet blenderen, så den er klar til at mikse. Dette udgør en potentiel sikkerhedsrisiko for dig og dine kære.

Gear Tony 1.0 er derfor udstyret med en sikkerhedsfunktion, der gør at blenderen ikke kan startes med mindre at alle dele er sat korrekt sammen.

Rengøring og vedligeholdelse

beholdere og låg kan selvfølgelig tåle at gå direkte i opvaskemaskinen, hvilket stemmer meget godt overens med to-go konceptet, hvor det skal være hurtigt og let.

Knivene må ikke komme i opvaskeren, men kan hurtigt skylles rene under den varme hane.

Motordelen kan tørres over med en fugtig klud ved behov.

Læs vores Smoothie blender test her

Specifikationer

  • Effekt: 250 watt
  • 2 x 500 ml beholdere
  • Sikkerhedsfunktion

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Gear Tony 1.0 Smoothie blender

Billeder

Video

Der findes ingen video af Gear Tony 1.0 Smoothie blender

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.