madmaskiner-omtalt

Bjørn Teddy Varimixer køkkenmaskine

Bjørn Teddy Varimixer køkkenmaskine2

Robust og effektiv køkkenmaskine i dansk design og kvalitet.
Det danske firma Wodschow har siden 1915 gjort en dyd i at fremstille effektive miksere til almindelige husstande og virksomheder. Således kan vi også præsentere deres berømte BEAR Varimixer – en lille og kompakt maskine med masser af råstyrke. Ælt, rør og pist alt lige fra en tung bolledej til en let og luftig flødeskum, eller mas kogte rodfrugter til en lækker mos. Mulighederne er mange.

Robust design

Bjørn Teddy er en stærk maskine, der kan holde til lidt af hvert, hvilket designet også bærer præg af. Med en kampvægt på 15,7 kg kan du være ganske sikker på at denne køkkenmaskine ikke løber nogen vegne under brug.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 7.453,00 0,00 7.453,00 Læs mere

 

Nem betjening

Det er let at anvende køkkenmaskinen. Bl.a. er den udstyret med en multifunktionel betjeningsknap på begge sider, så du ikke skal til at række om på den ene side, når du selv står på den anden. Skålen, der er lavet i rustfrit stål monteres let. Skålen kan rumme op til 5 liter, og det er muligt at tilkøbe flere skål, samt låg. De medfølgende røredele monteres også nemt ved at tippe overdelen af maskinen bagover.

Stærk motor

Den lydsvage motor fungerer med 500 watt, hvilket er rigeligt til de fleste opgaver. Juster hastigheden, således at den passer til den valgte arbejdsopgave. Så undgår du at overbelaste motoren.

Rengøring og vedligeholdelse

Skålen og røredelene skal vaskes op i hånden, da slibemidlet i opvasketabs kan ødelægge og ridse dem. Stænkskærmen kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Selve køkkenmaskinen og ledningen kan tørres over med en fugtig klud ved behov.

Du kan også læse mere om Bjørn Teddy røremaskiner her

Her kan du læse om da vi kårede Bjørn Teddy til den bedste køkkenmaskine

Specifikationer

  • Effekt: 500 watt
  • 5 liter
  • Vægt: 15,7 kg
  • Dejkrog
  • Fladt piskeris
  • Piskeris
  • Skål i rustfrit stål (5 liter)
  • Stænkskærm i plastik + påfyldningsbakke i rustfrit stål

Anmeldelser

Anmeldelse af Bjørn Teddy Varimixer køkkenmaskine hos grillklubben.dk og hos experisense.com

Billeder

Video

 

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.