madmaskiner-omtalt

Den bedste køkkenmaskine – Se hvilken der er bedst

Den bedste køkkenmaskine_1

En køkkenmaskine er en god hjælp i hverdagen
Som regel vil den både kunne klare tunge ælte-opgaver og store portioner, der skal piskes eller røres. Nogle maskiner har også en blenderfunktion, så du nemt kan lave suppe, smoothies eller andet.

En ordentlig grundkvalitet

Det er i det hele taget lidt forskelligt, hvad du kan med en køkkenmaskine og ofte vil du kunne udbygge funktioner med tilkøb af ekstraudstyr.

En god køkkenmaskine handler derfor om en god grundkvalitet. Det vil sige en kraftfuld motor, en nem betjening og en kapacitet, som passer til dine personlige behov. Nogle vægter også designet meget højt og skal din køkkenmaskine have en fremtrædende plads i køkkenet, er det naturligvis vigtigt, at den passer godt ind.

Test af den bedste køkkenmaskine

Vi er gået på jagt efter det, der kan blive din bedste køkkenmaskine og har udvalgt tre forskellige modeller fra tre forskellige producenter. Vi beskriver dem her kort og sammenligner tilslut, hvor vi også kårer en ’Bedst i test’ og ’Bedst til prisen’

 

Læs også:


Bjørn Teddy Varimixer Køkkenmaskine

Bjørn Teddy Varimixer Køkkenmaskine_8 Det lille danske firma Wodschow A/S har 100 års erfaring med fremstilling af køkkenmaskiner til både industri og privat brug
Du kan derfor være sikker på at få høj kvalitet, hvis du vælger et produkt fra Wodschow A/S.

Solid køkkenhjælp

Bjørn Teddy Varimixer er her det første bud på den bedste køkkenmaskine og dette er bestemt ikke uden grund. Det er en solid maskine, som vejer 15,7 kilo og man kan derfor være helt sikker på, at maskinen står stille, selv når der arbejdes med en sej og tung bolledej.

Lydsvag motor

Motoren har en effekt på 500 watt, hvilket er rigeligt til at klare alle opgaver i et privat køkken. Du skal blot sørge for at indstille hastigheden, så den passer til opgaven – dermed undgår du også unødvendigt slid på motoren. Motoren fungerer i øvrigt også lydsvagt, så maskinen ikke irriterer dig eller andre i samme rum.

Betjening via en enkelt knap

Justeringen af maskinen foregår via den multifunktionelle drejeknap, som sidder på hver side af maskinen. Dermed er det nemt for dig at nå betjeningen, uanset på hvilken side af maskinen du står. Det er også nemt at montere de forskellige dele til maskinen via et enkelt drej og et klik.

Ekstraudstyr

Med til Bjørn Teddy Varimixer hører en skål af rustfrit stål, som kan rumme 5 liter, en dejkrog, et almindeligt piskeris og et fladt piskeris samt en stænkskærm i plastik.

Det anbefales at vaske delene op i hånden, så slibemidlet i opvaskemaskinen ikke ridser genstandene. Plastikskærmen kan dog nemt tåle en tur i opvaskemaskinen.

Læs hele anmeldelsen af Bjørn Teddy Varimixer køkkenmaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 7.453,00 0,00 7.453,00 Læs mere

Kenwood Major Titanium KMM020 Køkkenmaskine

Kenwood Major Titanium KMM020_01 Det andet bud på din nye bedste køkkenmaskine kommer fra mærket Kenwood, som ligeledes har stor erfaring med produktionen af køkkenmaskiner
Siden sidst i 40’erne har Kenwood skabt kvalitetsprodukter til køkkener i hele verden, blandet andet med denne Kenwood Major Titanium KMM020 Køkkenmaskine.

Kraftfuld køkkenmaskine

Der er masser af kraft og kapacitet i denne maskine, som har en motor med en effekt på 1500 watt og en skål, der kan rumme op til 6,7 liter. Derudover medfølger også en varmeresistent blenderkande, som kan tilkobles maskinen.

Med Kenwood Major Titanium KMM020 Køkkenmaskine kan du altså være sikker på at klare selv den tungeste ælteproces og den største portion kartoffelmos. Og med blenderkanden kan du knuse isterninger og blende varm suppe. Køkkenmaskinen giver dig masser af muligheder både nu og fremover.

Mulighed for flere funktioner

Der er i alt installeret 4 kraftudtag på maskinen, så diverse ekstraudstyr kan monteres på denne ene maskine – eksempelvis saftpresser, kødhakker eller ismaskine. Dette giver dig mulighed for at udbygge din maskine og få flere funktioner med blot en enkelt køkkenmaskine.

Rengøring

Blenderkanden tåler opvaskemaskine, da den er fremstillet af glas. De andre dele holder sig bedst, hvis de vaskes op i hånden. Maskinen kan tørres af med en fugtig klud efter behov.

Læs hele anmeldelsen af Kenwood KMM020 køkkenmaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Kitchenaid Artisan 7580ECA Køkkenmaskine

KitchenAid Artisan 7580ECA køkkenmaskine Det amerikanske mærke KichenAid har også mange år på bagen og det nyder i øjeblikket en vældig popularitet grundet den gennemførte retro-stil i designet
Med dette tredje bud på den bedste køkkenmaskine introduceres en opdatering af KitchenAid’s tidligere model, som nu har fået mere kraft og kapacitet.

Stærk motor

Den lydsvage motor i maskinen har en effekt på 500 watt, hvilket er rigeligt til at klare de fleste opgaver. Som med de andre køkkenmaskiner er det vigtigt, at man tilpasser hastigheden, så motoren ikke slides unødvendigt.

Større skål

Skålen af rustfrit stål har også fået en opdatering til det bedre og rummer nu helt op til 6, 9 liter. Derfor kan man både lave store portioner og omvendt vil både dejkrog og piskeris kunne nå helt ned i bunden af skålen, når der ikke er så meget indhold at arbejde med.

Unikt design

Som nævnt indledningsvis er denne model unik i sit design og passer virkelig godt ind i mange moderne hjem. Dette er en maskine, som man rent faktisk har lyst til at have stående fremme og den fås i øvrigt også i flere forskellige farver.

Ekstraudstyr til andre behov

Til Kitchenaid Artisan 7580ECA kan du også tilkøbe forskelligt ekstraudstyr, så du får endnu flere funktioner samlet i én maskine. Du kan også bruge udstyret fra den forrige model.

Det anbefales at vaske alle dele op i hånden for at undgå slid fra opvasketabs. Selve maskinen bør tørres over med en fugtig klud.

Læs hele anmeldelsen af KitchenAid Artisan 7580ECA køkkenmaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Den bedste køkkenmaskine

Efter at have præsenteret tre forskellige køkkenmaskiner, som alle er værdige kandidater til titlen som den bedste køkkenmaskine, er det tid til at udpege en vinder. Det er små detaljer, som gør forskellen, og du skal derfor være særlig opmærksom på dine egne behov, når du skal vælge hvilken model, der er bedst for dig.

’Bedst i test’

I denne test af den bedste køkkenmaskine er det Bjørn Teddy Varimixer køkkenmaskine, som vinder for at være ’Bedst i test’. Med denne maskine får du en sikker og solid køkkenmaskine, som du vil kunne bruge i mange år frem.

’Bedst til prisen’

Den andel model, Kenwood Major Titanium KMM020 Køkkenmaskine, har også fordele at byde på og til en yderst rimelig pris. Derfor har vi valgt at tildele den model titlen som værende ’Bedst til prisen’.

Husk på egne behov

Som nævnt tidligere kan dine egne behov få stor betydning for, hvilken maskine der er bedst til dig. Laver du altid kæmpe portioner, er en stor skål vigtig for dit valg af maskine. Går du meget op i design og indretning er det naturligvis stilen, du skal prioritere, når du vælger blandt de bedste køkkenmaskiner.

Hvad kan du bruge den til?

Vi har været inde på nogle af de ting, som du kan bruge en god køkkenmaskine til. Her er listet nogle af de opgaver, som mange vælger at uddelegere til deres køkkenmaskine:

  • Ælte dej
  • Røre kagedej
  • Piske flødeskum
  • Røre fars

Bag selv

Det der med at bage selv, er ingen kunst så snart du har den bedste køkkenmaskine. De første gange har du måske brug for at følge en opskrift, så du ved præcist hvor meget af hver ting, du skal tilsætte. Efter et par gange vil du helt sikkert kunne gøre det uden.

Når alle ting er samlet i skålen, sætter du din køkkenmaskine til at røre. Ofte er æltningen ekstrem vigtig for at få et godt brød og en sprød skorpe. Med den bedste køkkenmaskine kan du uden problem lade dejen ælte i helt op til ti minutter. Du får hverken klistrede fingre eller ondt i armene. Til gengæld vil du opleve et brød, der er luftigt indeni og sprødt udenpå.

Bliv inspireret

På nettet kan du få mange idéer til, hvad du kan bruge din køkkenmaskine til og du kan også finde opskrifter og inspiration til eksempelvis gode kager og lækre brød. I mange forums diskuterer medlemmerne hærdigt små og store hemmeligheder bag det perfekte resultat og du kan også prøve at følge nogle bloggere, som jævnligt giver tips og tricks, der kan hjælpe dig i dit eget køkken.

Uanset hvad du vælger, ønsker vi dig held og lykke og vi håber, at du på denne baggrund nu har mulighed for at finde det, der er din bedste køkkenmaskine og få glæde af den i mange år frem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.