madmaskiner-omtalt

WMF Lineo minihakker

Smart og simpel minihakker i brudsikkert plast fra WMF

Hvis du elsker at gøre noget særligt ud af din madlavning med små finurlige detaljer og smagsoplevelser, så er en minihakker lige det, du står og mangler.

Elegant design

WMF Lineo minihakker er smukt designet i Cromargan børstet rustfrit stål og sort plastik, samt en flot beholder af brudsikker transparent plast. Beholderen, der har et matchende transparent låg, er aftagelig og kan rumme op til 0,5 liter.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Sådan gør du

Med en effekt på op til 500 watt, er der nærmest ikke den råvare, som denne minihakker ikke kan hakke eller knuse. WMF Lineo minihakker kommer med to hastigheder (< 5.000 omdr./min. eller < 100 km/t), som kan justeres via drejeknappen på fronten af maskinen.

Sæt beholderen fast på motordelen. Find dine bedste råvarer frem og forberede dem, hvis de skal skrælle eller andet. Kom dem i beholderen og sæt låget på. Tænd for maskinen via drejeknappen på fronten.

Lav alt lige fra en kraftfuld salsa til en frisk pesto. Kværn kaffebønner eller krydderier til pulver. Hak eller kværn mandler og andre nødder til at komme i kagen, eller til at pynte den med. Hak kød og forbered en lækker fars med friske krydderurter og andre krydderier direkte i maskinen.

Rengøring og vedligeholdelse

Beholderen og låget kan tåle at blive rengjort i opvaskemaskinen, mens kniven bør vaskes op i hånden, da slibemidlet i opvasketabs kan sløve bladene. Selve maskindelen og ledningen kan tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 500 watt
  • 2 hastighedsniveauer (< 5.000 omdr./min.)
  • Beholder (0,5 liter)

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af WMF Lineo minihakker

Billeder

Video

Der findes ingen video til WMF Lineo minihakker

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.