madmaskiner-omtalt

Waring BB185SE blender

Waring BB185SE blender-1

Lidt anderledes blender med blenderkande af rustfrit stål.

Unikt design

Waring BB185SE ligner ikke nogen anden blender på markedet i og med at kanden er designet i rustfrit stål. Hvis du kan afstå fra at du ikke kan se indholdet imens det bliver mikset, er denne kande faktisk ret smart – ikke blot fordi den helt sikkert kan holde til lidt af hvert, men også fordi den rent designmæssigt er lavet til at knuse alle typer af madvarer.

Det tragtformede design med riller på indersiden driver alle ingredienser ned mod de skarpe knive, der knuser alle råvarer på sin vej. Hurtigt og let. Tilbage bliver en lækker, luftig og cremet masse. Velbekomme!

Kanden kan selvfølgelig også holde til varme væsker, som når der f.eks. skal blendes kogte grøntsager til en lækker suppe.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Stærk og selvsikker

Med en motor på 550 watt er Waring BB185SE ikke mange sekunder om at knuse diverse ingredienser – hårde som bløde. Lav f.eks. en frisk og cremet smoothie med isterninger, frosne bær, bananer, kærnemælk og frisk mynte. Det kan ikke blive mere sundt og lækkert!

Det er muligt at justere hastigheden på to niveauer via det elektroniske touchpanel. Brug også puls funktionen til mindre, lette opgaver, der skal køres med høj intensitet.

Rengøring og vedligeholdelse

Blenderkanden og knivene må ikke komme i opvaskemaskinen, da slibemiddel i opvasketabs kan ridse eller ødelægge dem. Fyld i stedet lidt varmt vand og et par dråber opvaskemiddel i kanden og tænd på højeste hastighed i et par sekunder, så er blenderen klar til brug igen.

Specifikationer

  • Effekt: 550 watt
  • 2 hastigheder
  • Puls funktion
  • Kande i rustfrit stål: 1 liter
  • 1,0 liter rustfri stålkande
  • Touchpanel
  • Mål: H 350 x B 200 x D 250 mm

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Waring BB185SE blender

Billeder

Video

Der findes ingen video af Waring BB185SE blender

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.