madmaskiner-omtalt

Unold 8775 Quirly mælkeskummer

Unold 8775

Handy lille mælkeskummer stav fra Unold, der pisker en lækker og cremet skum til din kaffe, cacao eller som pynt på dessert.

Unold 8775 mælkeskummer er en klassisk flot mælkeskummer stav til piskning af varm og kold mælk. Der medfølger en smart chokoladedispenser til at pynte dine kaffedrinks.

Rengøring og vedligeholdelse

Skyl piskeriset under vandhanen, så er mælkeskummeren klar til at mikse en kop til. Håndtaget kan evt. tørres over med en fugtig klud, hvis der er kommet stænk på den. Chokoladedispenseren kan ligeledes skylles og tørres over med en klud.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Smart design

Unold 8775 mælkeskummer er elegant designet i sort plastik. Håndtaget er ergonomisk udformet, hvilket sikrer et godt greb ved betjening.

Mælkeskummeren kommer med en smart chokoladedispenser, til at lave et flot finish på dine kaffedrinks. Desuden medfølger der et praktisk vægophæng med plads til både mælkeskummeren og chokoladedispenseren.

Unold 8775 mælkeskummer fungerer med 2 stk. AA batterier.

Sådan gør du

Anvend alle former for mælk; skummet-, mini-, let- og sødmælk, samt laktosefri mælk og soyamælk. Brug dog gerne en mælk med et højt indhold af proteiner for et bedre og mere cremet resultat.

Fyld et højt, smalt glas ⅓ op med mælk. Varm den evt. i mikrobølgeovnen, hvis du ønsker varm mælkeskum – dog maksimalt 60 grader. Sænk rørestaven ned i glasset og tænd for mælkeskummeren. For at opnå et jævnt resultat skal du hæve og sænke piskeriset i væsken under piskning.

Med chokoladedispenseren kan du pynte dine kaffedrinks med cacaopulver. Åben låget på dispenseren, fyld cacaopulveret i og klik låget på igen, så er den klar til brug.

Specifikationer

  • Mål: H 240 x L 45 x B 45 mm
  • Vægt: 0,07 kg
  • 2 AA batterier
  • Vægophæng
  • Chokoladedispenser

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Unold 8775 Quirly mælkeskummer

Billeder

Video

Der findes ingen vidoe af Unold 8775 Quirly mælkeskummer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.