madmaskiner-omtalt

Stelton EM Press højglans stempelkande

Lækker aromatisk kaffe serveret i en stilfuld kande, der holder godt på varmen.
Smuk stempelkande i det velkendte design fra Stelton, der kan brygge op til 8 kopper. Kanden er dobbelt isoleret, og er derfor ekstra god til at holde på varmen. Drej tappen på låget ved servering.

Rengøring og vedligeholdelse

Det er vigtigt at rengøre og vedligeholde din Stelton stempelkande efter hver gang den har været i brug, således at den gode friske smag sikres bedst muligt. Ved rengøring fjernes gamle kafferester, som potentielt kan gøre den næste kande kaffe bitter, hvis de bliver siddende. Kanden skal vaskes op i hånden, men stemplet kan komme i opvaskemaskinen.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
WhiteAway 389,00 0,00 389,00 Læs mere

 

Sådan gør du

Læs brugsvejledningen. Brug måleskeen og dosser kaffen i kanden til det ønskede antal kopper – husk at bruge groft malet kaffe.

Kog en tilsvarende mængde vand og lad det efterfølgende hvile i 1-2 minutter, så temperaturen kommer ned på de optimale 94-96 grader. Hæld det hen over kaffen og rør rundt, således at alt kaffen med sikkerhed gennemvædes.

Monter stemplet over vandniveau og vent ca. 4 minutter inden du trykker det langsomt ned. Vent yderligere 1 minut inden den første kop skænkes op.

Selve kanden kan klikkes fra hinanden og rengøres mere grundigt ved behov. Gerne efter hver 4-5 gang at den har været i brug.

Specifikationer

  • Kande i ASB plastik (8 kopper)
  • Dobbelt isoleret
  • Brugsvejledning
  • Måleske
  • Mål: H 21 cm, Ø 10,5 cm

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Stelton EM Press højglans stempelkande

Billeder

Video

Der findes ingen video af Stelton EM Press højglans stempelkande

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.