madmaskiner-omtalt

SMEG SCB91MFN5 gaskomfur

SMEG SCB91MFN5

Tænker du på at købe et nyt komfur, som passer lige ind i dit køkken? Vil du gerne prøve et godt og solidt gaskomfur, som lever op til dine forventninger?

Tænker du meget over, om du har nok plads til at lave mad i din ovn, og at du på samme tid ikke bruger en helt masse energi?

Så er dette SMEG SCB91MFN5 komfur lige noget for dig.

SMEG gaskomfur – et godt komfur

Dette komfur fra SMEG har plads til hele 109 liter i ovnrummet, hvilket vil sige, at du ikke kommer til at mangle plads.

Derudover er det energiklasse B, hvilket vil sige, at dit energiforbrug ikke bliver alt for højt, selvom der er så meget plads.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

I toppen af komfuret er der 5 brændere, støbejernsriste, elektronisk tænding, sikkerhedsventil til alle brændere og så er det hele monteret med naturgas. Dette kan dog laves om til enten flaskegas eller bygas hvis det ønskes.

Ovnen har 6 funktioner, det er med digitalt ur med elektronisk programmvalg og automatisk tænd/slukfunktion.

Der er minutur, variabel grill, aftagelig ovnlåge med 2 lag hærdet glas, ”Ever Clean” emlaje, ovnlåge med kølesystem samt ovnbelysning.

Til komfuret medfølger der 1 bradepande, 2 grillriste, 1 bageplade, 1 roterende grillspyd også er komfuret justerbart og kan justeres fra 885 mm til ca. 915 mm.

Kort og godt er dette komfur et godt komfur for alle der er lidt ekstra plads i køkkenet, også er det godt for enten den person der er lav eller høj, da det kan justeres.

Specifikationer

  • Energiklasse: B
  • Energiforbrug ved almindelig ovn: 1,19 kWh
  • Energiforbrug ved brug af varmluft ovn: 1,25 kWh
  • Volumen ovnrum: 109
  • Mål: 915 x 900 x 600 mm

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af SMEG SCB91MFN5 gaskomfur

 

Billeder

Video

Der findes ingen video af SMEG SCB91MFN5 gaskomfur
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.