madmaskiner-omtalt

SMEG C9GMX1 gaskomfur

SMEG C9GMX1

Et nyt komfur er dejligt, og hvis du går op i at der er meget plads i ovnrummet, samt at det er i et flot design som passer ind i præcis dit køkken, så er dette SMEG C9GMX1 gaskomfur bestemt et kig værd.

En god rengøring

En god og grundig rengøring er nødvendigt for din ovn en gang om måneden eller mere. Dette skyldes at snavs og skidt ellers vil sætte sig rigtig godt fast, og det vil derfor være svært at få af.

Et godt tip vil være at bruge ovnrens, da dette løsner fedtet og snavset, så det er lettere at få af. Lad det sidde i noget tid.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

SMEG gaskomfur – meget mere plads

Med dette fantastiske gaskomfur fra SMEG, får du et komfur i energiklasse B og som har plads til hele 109 liter i ovnrummet. Komfuret har et flot design i rustfri stål, som passer ind i stort set et hvert køkken.

I toppen af komfuret er der 6 brændere, støbejernsriste, elektronisk tænding, sikkerhedsventil på alle brændere også leveres det med naturgasdysser. Dog kan dette skiftes ud med enten flaskegas eller bygas hvis dette ønskes.

Ovnen er en mulitfuntionsovn hvor der er 8 ovnfunktioner, automatisk tænd/slukfunktion, minutur, elektronisk tænd/sluk ur, aftagelig ovnlåge med 2 lag glas, ovn og låge med kølesystem samt ovnbelysning.

Til komfuret medfølger en wokholder i støbejern, en reduktionsrist i rustfrit stål, en grillriste, 2 bageplader og et roterende grillspyd.

Derudover kan komfuret justeres i højden fra 880 mm til ca. 915 mm, så hvis du er enten høj eller lav er denne funktion rigtig god at have.

Specifikationer

  • Energiklasse: B
  • Energiforbrug ved almindelig ovn: 1,19 kWh
  • Energiforbrug ved brug af varmluft ovn: 1,6 kWh
  • Volumen ovnrum: 109 liter
  • Mål: 915 x 898 x 598 mm

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af SMEG C9GMX1 gaskomfur

 

Billeder

Video

Der findes ingen video af SMEG C9GMX1 gaskomfur
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.