madmaskiner-omtalt

Siemens TC86303 Kaffemaskine

Siemens TC86303

Går du efter en maskine af høj kvalitet og en kaffe med ordentlig smag, kan du føle dig helt tryg ved at vælge Siemens TC86303

Det er en model, der har vundet flere priser for både design og funktionalitet.

Flytbar vandtank

Her er vandtanken lige til at tage af og et integreret håndtag gør det nemt at løfte den over til vandhanen. Derved slipper man for at skulle hælde vand frem og tilbage med en beholder. Samtidig er der indgraveret måleenhed på siderne af vandtanken, så man også nemt doserer den rigtige mængde vand.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 841,00 0,00 841,00 Læs mere
Coop.dk 979,00 0,00 979,00 Læs mere

 

Sæt timer til dit behov

Med aromaSensePlus sørger maskinen for at brygge kaffe med optimal aroma og ved en korrekt temperatur. Det er også muligt at benytte maskinens memory funktion og ur, som hjælper med at planlægge, hvornår kaffen skal stå klar.

Det betyder, at du eksempelvis kan sætte maskinen til at have kaffe klar hver morgen eller en eftermiddag, når du venter gæster. Kaffemaskinen sørger også selv for at slukke efter to timer, hvis den ikke har været i brug.

Stor kapacitet

Siemens TC86303 rummer 1,25 liter, hvilket svarer til cirka 10-15 kopper kaffe. Når kaffen er færdig, kan man skifte indstillingen, så pladen sørger for at holde kaffen varm. Motoren har en effekt på 1160W.

Enkelt design med gode detaljer

At maskinen er blevet hædret for et flot design skyldes dels sin enkelthed og dels de gode materialer, som er anvendt. At ledningen kan rulles op er et godt eksempel på de detaljer, som gør, at kaffemaskinen tager sig rigtig godt ud og ikke fylder mere end højest nødvendigt.

Med farverne sort og stål passer maskinen godt ind i de fleste moderne køkkener og den udstråler en høj kvalitet, som kan vare mange år frem.

Eller se vores test af Siemens kaffemaskiner her

Specifikationer

  • Kapacitet: 10-15 kopper (1,5 liter)
  • 1160 watt
  • Flot design i sølv og sort
  • Aftagelig vandtank
  • Svingbart filter
  • Timerfunktion
  • Ledningsoprul

Anmeldelser

Brugeranmeldelser af Siemens TC86303 hos koffiecenter.nl

Billeder

Video

Der findes ingen video af Siemens TC86303

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.