madmaskiner-omtalt

Siemens kaffemaskine test – Hvilken er bedst?

Siemens kaffemaskine test

Det kan være svært for de fleste at klare sig uden en god kaffemaskine i hjemmet
Selvom der efterhånden er mange forskellige former for kaffe og måder at tilberede dem på, er en klassisk kaffemaskine stadig meget anvendelig, særligt når du har gæster og skal lave kaffe til flere personer på én gang.

Tysk kvalitet

Det tyske mærke Siemens har i mange år produceret og udviklet forskellige elektriske hjælpemidler til blandt andet køkkenet, herunder også kaffemaskiner.

Siemens kaffemaskine er kendt for en god stabil kvalitet og de fleste designs er klassiske og passer således godt ind i mange forskellige køkkener.

Siemens kaffemaskine test

Vi har her udvalgt tre populære modeller, som vi først tester og derefter vurdere i en Siemens kaffemaskine test. På den måde vil du forhåbentlig blive klogere på, hvilke små detaljer ved en Siemens kaffemaskine, som er vigtige for dig.

 

Læs også:


Siemens TC86503 Kaffemaskine

Siemens TC86503 Kaffemaskine_5 Den første model i denne Siemens kaffemaskine test er en særlig model, fordi du her får kaffen brygget direkte ned i en termokande.

Servér straks i termokande

Med Siemens TC86503 Kaffemaskine har du altså mulighed for at tage kanden direkte fra maskinen og sætte på bordet, hvor du er sikker på, at kaffen holder sig varm.

Termokanden har dobbelte vægge, så den holder temperaturen godt og den er skabt i rustfrit stål med sort låg, så den også er pæn at se på.

Vågn op til frisklavet kaffe

Hele maskinen er fremstillet i sort plast og rustfrit stål og du kan med denne Siemens kaffemaskine brygge op til 8-12 kopper kaffe.

Hvis du har lyst til at vågne til duften af frisklavet kaffe, kan du indstille maskinen til at brygge kaffe automatisk på et givent klokkeslæt. Dette sker via den timer med memory funktion og ur, som sidder på kaffemaskinen.

Aftagelig vandtank

Siemens TC86503 er som de andre modeller nem at betjene og du kan eksempelvis tage vandtanken af maskinen, så du slipper for at hælde vand fra hane i beholder og videre og i maskinen. Der er drypstop og mulighed for at rulle ledningen op under maskinen, så den ikke ligger og flyder på køkkenbordet.

Se hele anmeldelsen af Siemens TC86503 kaffemaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Siemens TC602032 Kaffemaskine

Siemens TC602032 Kaffemaskine_5 Den anden model i vores Siemens kaffemaskine test er en klassisk kaffemaskine med stor kapacitet og små gode detaljer i forhold til anvendelsen

Høj brugsværdi i hverdagen

Det er mindre ting, som eksempelvis det ergonomiske soft greb på glaskanden og drypstop, der gør denne Siemens kaffemaskine rigtig rar at bruge i længden.

Bruger du kaffemaskinen stort set hver dag, har det nemlig stor betydning, at den er nem og behagelig at bruge.

Let at betjene

Derudover kan Siemens TC602032 brygge helt op til 10-15 kopper kaffe og det er nemt at aflæse vandmængden, da både kande og vandbeholder har vandindikator. Når du skal brygge kaffe, kan du vælge mellem to typer af aroma, så du får den smag, du bedst kan lide.

Klassisk design

Designet af denne Siemens kaffemaskine er også klassisk og farveskalaen er holdt i sort, så den passer ind i stort set alle køkkener. Alt i alt en god maskine, der er stabil og funktionel og som forhåbentlig kan hjælpe til i hjemmet hver eneste dag i mange år frem.

Se hele anmeldelsen af Siemens TC602032 kaffemaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Siemens TC86303 Kaffemaskine

Siemens TC86303 kaffemaskine Hvis du vil kunne brygge god kaffe til mange gæster og samtidig servere den i en flot kande, er Siemens TC86303 et godt bud på din næste kaffemaskine
Modellen indgår i en særlig serie, som Siemens har kaldt for ’sensor for senses’ og som har vundet flere priser for både kvalitet og design.

Korrekt temperatur og aroma

’Sensor for senses’ dækker også over de ekstra funktioner, som gør denne kaffemaskine ekstra god. Dette gælder eksempelvis den sensor, som sørger for, at kaffen altid brygges ved den rigtige temperatur og at den efterfølgende holdes varm.

En såkaldt aromaSensePlus sikrer endvidere, at selv helt små mængder kaffe brygges med en god aroma.

Automatisk start

Blandt andre ekstrafunktioner kan også nævnes den indbyggede timer med memory funktion, som gør, at du kan indstille kaffemaskinen til at starte, når det passer dig. Derved kan du stå op hver morgen til duften af frisklavet kaffe og ikke mindst nyde en kop uden at skulle vente først.

Stor kapacitet

Siemens TC86303 kan rumme 1,25 liter, hvilket er nok til 10-15 kopper og motoren har en effekt på 1160W. Der er autostandby, som gør, at maskinen automatisk slukker automatisk efter to timer, og du undgår at bekymre dig i løbet af en arbejdsdag, om du nu også huskede at slukke kaffemaskinen selv.

Se hele anmeldelsen af Siemens TC86303 kaffemaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 841,00 0,00 841,00 Læs mere
Coop.dk 979,00 0,00 979,00 Læs mere

 

 

Den bedste Siemens kaffemaskine

Alle tre maskiner, som her er beskrevet, er gode eksempler på, hvad det er, en Siemens kaffemaskine kan. Det er stor kapacitet og godt design.

Derudover har de tre modeller en eller flere små detaljer, som gør dem nemme at betjene og særligt gode til at give en god kaffeoplevelse.

Bedst i test

Som en del af ’sensor for senses’ kollektionen er det Siemens TC86503 kaffemaskine, som løber med titlen for at være ’Bedst i test’.

Her er der garanti for både den rigtige temperatur og rette aroma. Samtidig har denne Siemens kaffemaskine et flot og stilfuldt udtryk og med flere priser i bagagen,  og kan nu Siemens TC86503 lægge endnu en titel til samlingen.

Bedst til prisen

Går du efter en mere klassisk kaffemaskine, får du meget for pengene med Siemens TC602032. Der er ikke helt så mange funktioner, men kapaciteten er den samme og der er tænkt over brugervenligheden.

Prisen er rigtig fornuftig og ligger en hel del under de andre priser. Af denne grund får denne Siemens kaffemaskine titlen som værende ’Bedst til prisen´.

Bryg selv den bedste kaffe

Det er efterhånden blevet en kunst at lave kaffe, hvis du vil have andre typer med mælk eller hvis du er seriøs kaffe-kender og vil brygge på den helt eksakte temperatur. Med en klassisk Siemens kaffemaskine er der taget hånd om de fleste elementer, men hvis du selv vil gøre noget for at tilføre ekstra kvalitet til kaffen, kan du overveje hvilken type af kaffebønne, du vil tilsætte.

Få bønnerne fint malet

Hvis du selv maler de hele kaffebønner, skal du gøre det ekstra fint, når det er til brug i en kaffemaskine. Da vandet løber hurtigt igennem kaffebønnerne, er det vigtigt, at de er malet fint for at kunne optages bedre.

Omvendt vil du ved brug af stempelkande med fordel kunne bruge groft malet kaffebønner, fordi de i denne proces trækker i længere tid. Om bønnerne er groft eller fint malet er naturligvis også noget du kan tage højde for, når du køber kaffen færdigmalet. Det vil som regel stå på produktet.

Find din favoritproducent

Smagen af kaffen kan også afhænge af, hvilket land kaffebønnerne stammer fra. Afrika, Mellemamerika og Indien er kendte for at producere kaffebønner, men hvert sit land har sit særpræg og derudover vil metoden af produktionen også spille en rolle.

Der er skrevet tykke bøger om emnet og på nettet vil du også kunne finde meget viden om kaffeproduktion og bønnetype.

Der er også flere forums og bloggere på nettet, som kan være interessante at følge og deltage i, så du både får mere viden og samtidig også kan sparre med andre om dine kaffeoplevelser.

Siemens kaffemaskine først og sidst

Med en posefuld af gode bønner og en ny Siemens kaffemaskine vil du således få en god start på dagen eller en behagelig afslutning på en lækker middag, hvad end du er alene eller har huset fyldt med gæster. Og uanset hvilken model, du vælger, håber vi at du vil få stor glæde af din nye maskine – det er svært at være foruden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.