madmaskiner-omtalt

Siemens HB63A1620S indbygningsovn

Siemens HB63A1620S indbygningsovne

Indbygningsovnen fra Siemens går (stil)rent hjem
Når du står og skal udpege den nye ovn til dit køkken, skal du både tænke på ovnens funktioner, holdbarhed og ikke mindst design. Hvis du peger på Siemens HB63A1620S, får du det hele.

Komfort og sikkerhed

Køkkenet er et af de mest brugte rum i de danske hjem, hvilket kræver en ovn med høj sikkerhed. Med denne ovn skal du ikke være nervøs for at lade børnene være i køkkenet. Ovnen har nemlig mekanisk børnesikring i lågen og sikkerhedsafbryder for bageovn.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Moderne ovn med moderne selvrens

Nok har indbygningsovnen mange funktioner. Men når du skal kigge på din ovn hver dag, vil du også gerne have, at ovnen er pæn at kigge på og tager sig godt ud i dit køkken. Ovnen fra Siemens er i sort elegant design med metallakeret betjeningspanel.

Ovnen er ligeså smart inden i som uden på. Den har en indbygget funktion, der gør den særdeles nem at holde ren. Det selvrensende program pyrolyse får med høj temperatur fjernet snavs og fedt væk fra ovnrummet. Når programmet er færdigt, kan du med en fugtig klud tørre resterne væk fra bunden. Nemt, hurtigt og effektiv – og ovnen er igen klar til brug.

Funktionsdygtig ovn

Du kan roligt invitere hele familien på middag med denne indbygningsovn installeret i køkkenet. Ovnens volumen er på 65 liter, og den kan derfor rumme mange retter på en gang. Du kan med ovnens betjeningsknapper vælge mellem forskellige ovnfunktioner. Deriblandt økonomisk varmluft, varmluft, stor VARIO grill, over-/undervarme og undervarme, varmluft/impulsgrill.

Med denne indbygningsovn kan du regulere temperaturen fra 50-300 grader. Ovnen har en indbygget stegetermometer, der gør det lettere for dig at holde øje med, at maden har den rette temperatur i ovnrummet.

Se her hvilken Siemens indbygningsovn vi har givet titlen “Bedst til prisen”.

Specifikationer

  • Energiklasse: A-30%
  • Ovnrum netto: 65 liter
  • Selvrens: pyrolyse
  • Stegetermometer: ja
  • Temperaturregulering: 50 – 300° C

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Siemens HB63A1620S indbygningsovn

Billeder

Video

Der findes ingen anmeldelser af Siemens HB63A1620S indbygningsovn

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.