madmaskiner-omtalt

Severin mælkeskummer

Severin SM3580 mælkeskummer

Elegant og effektiv mælkeskummer fra Severin.

Nu er det muligt at lave en lækker caffe latte, latte macchiato eller en forfriskende frappé hjemme i privaten. Med Severin mælkeskummer kan du hurtigt og let varme og skumme mælk til kaffen. Det er også muligt at bruge skummet til cacao eller som pynt på kager.

Elegant design

Severin mælkeskummer er smukt designet som en karaffel i rustfrit stål og stærk plastik.

Kanden er belagt med en særlig non-stick belægning indvendig, så mælken ikke brænder på. Ved opvarmning af mælk, må du maksimalt fylde 700 ml i den, og 350 ml ved skumning af mælk.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Sådan gør du

Det er muligt at rotere kanden 360 grader, når den står i basen, hvilket gør at den kan betjenes fra alle vinkler.

Hvis du ikke ynder at have mælkeskummeren stående fremme på køkkenbordet hele tiden, er den let at pakke væk i et skab eller i en dyb skuffe.

Skummetmælk eller sødmælk. Soyamælk eller laktosefri mælk. Det er lige meget hvilken type mælk du vælger – Severin mælkeskummer klarer det hele. Dog anbefales det at vælge en mælk, der er rig på proteiner, da det giver det bedste og mest cremede resultat.

Hæld mælken i kanden og monter låget. Tryk på knappen og vent, så har du straks varm eller skummet mælk til kaffen, cacaoen eller desserten. Lettere bliver det ikke! Severin mælkeskummer holder endda selv øje med temperaturen, og slukker selv, når den er færdig med at varme eller skumme mælken.

Rengøring og vedligeholdelse

Det er let at rengøre kanden indvendigt, da den er belagt med en non-stick belægning. Den skal blot skylles med vand, så er den ren. Ydersiden kan tørres over med en fugtig klud. Piskeriset kan afmonteres og skylles under vandhanen.

Specifikationer

  • Effekt: 500 watt
  • Kande (maks. 700 ml)
  • Autosluk

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Severin mælkeskummer

Billeder

Video

Der findes ingen vidoe af Severin mælkeskummer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.