madmaskiner-omtalt

Severin MW9709 mikroovn

Severin MW9709 mikroovne

Smart og budgetvenlig mikroovn i tysk kvalitet fra Severin i et brugervenligt design.
Severin MW9709 er en simpel og budgetvenlig mikroovn med de nødvendige basiseffekter. Designet er meget neutralt i sølvgrå nuancer, og passer fint ind i de fleste køkkener. Desuden lægger designet også op til at denne model er yderst let at administrere. Severin MW9709 er derfor det oplagte valg til dig, der står og skal købe mikroovn for allerførste gang.

Ovnrummet er på 20 liter, hvilket er meget passende til både singler og mindre børnefamilier. Drejetallerkenen inde i mikroovnen sørger for at alt mad og drikke bliver jævnt tilberedt fra alle sider.


Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Let og ligetil

Optø kød og andre frostvarer, tilbered diverse færdigretter eller varm lasagnen fra i går. Det hele på den halve tid. Tilberedningstiden indstilles vha. den ene drejeknap, og effekten justeres på drejeknappen lige under – lettere bliver det ikke.

Med defrostprogrammet kan mikroovnen selv finde ud af tilberedningstiden for optøning, hvis du blot oplyser vægten på den valgte madvare eller ret.

Rengøring og vedligeholdelse

Brug ikke ovnrens og andre skrappe rengøringsmidler i forbindelse med rengøring af din Severin MW9709, da disse kan gøre mere skade end gavn. Vrid i stedet en klud op i noget helt almindeligt sæbevand og tør mikroovnen over med denne – både ind- og udvendigt.

Specifikationer

  • Mikrobølgeeffekt: 700 Watt
  • Effekttrin: 5 niveauer (120, 230, 385, 540 og 700 Watt)
  • Mål: H 250 x B 438 x D 348 mm
  • Timer med lydsignal
  • Ovnrum: 20 liter
  • Drejetallerken: Glas, Ø 255 mm

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Severin MW9709 mikroovn

Billeder

Video

Der findes ingen video af Severin MW9709 mikroovn

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.