madmaskiner-omtalt

RAW pro X1500 blender

Robust og kraftfuld blender, der kan mikse nærmest alt, hvad du kommer i den.
RAW Pro X1500 er en af de mest kraftfulde blendere på markedet – velegnet både til private og til virksomheder. Det er en højhastighedsblender, der bl.a. kan knuse isterninger og frosne bær, samt kerner og fiberrige frugter og grøntsager.

Rummelig og stærk kande

Kanden er lavet i kraftigt polycarbonat. Den samme type plast som f.eks. også bruges i flyvinduer. Den er nærmest umulig at ødelægge, og netop fremstillet i plast, da det er for usikkert at bruge glas i forbindelse med en højhastighedsblender, da det kan splintre.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Kraftfuld motor

Låget er ligeledes meget kraftigt og har et praktisk hul i midten til at fylde flere ingredienser i kanden under brug. Kanden kan rumme op til 2 liter.

RAW Pro X1500 har en ualmindelig kraftig motor med en effekt på 1500 watt og en ydelse på 2 hestekræfter. Da det er en højhastighedsblender, er den stort set uopslidelig. Denne type blendere kører sjældent på fuld styrke, og når de gør, er det kun i ganske kort tid. Det gør at motoren ikke bliver slidt.

Høj sikkerhed

Med det automatisk switch off sikkerhedssystem stopper motoren automatisk ved for høj belastning. Desuden er motoren sikret mod overophedning, som ellers ofte kan være et problem ved denne type køkkenredskab.

Rengøring og vedligeholdelse

Fyld et par dråber mildt opvaskemiddel og noget varmt vand i kanden og lad maskinen køre i nogle sekunder – så let er det at gøre kanden ren. Selve maskinen og ledningen kan tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 1500 watt/2 HK
  • Sikkerhedssystem
  • 6 knive i karbon stål 420SS
  • 15 hastighedsgrader (30.000 omdr./min.)
  • Puls knap
  • Mål: 460 x 190 x 230 mm
  • Vægt: 4,5 kg
  • BPA fri kande i polycarbonat (2 liter)

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af RAW pro X1500 blender

Billeder

Video

Der findes ingen video til RAW pro X1500 blender

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.