madmaskiner-omtalt

Princess kaffemaskine med kværn

princess-kaffe

Hvis du er typen, som sætter pris på en god og friskbrygget kop kaffe, er Princess Coffee Maker Grinder det rette valg for dig.
Kvalitet, teknologi og design er i fokus, og skaber tilsammen en maskine, som vil kunne tilfredsstille de flestes behov.

Enkelt og elegant

Princess Coffee Maker Grinder har digital styring og elektronisk filter med indbygget kaffekværn, som kan indeholde 250 g. bønner. Har man et ønske om at benytte færdigmalet kaffe, kan dette også lade sig gøre, da kværnen kan slukkes. Bryggeren har en kapacitet på 1,25 l., som udgør ca. 10-12 kopper (ca. 8 krus) kaffe.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Stilrent design & nem rengøring

Denne stilrene kaffemaskine er essentiel, hvis du ønsker et moderne og stilrent design samtidigt med resultatet af en god og nybrygget kop kaffe på hele bønner.

Princess Coffee Maker Griner er designet i sort og sølv, og er af materialet rustfrit stål, som gør at kalk ikke kan sætte sig fast derpå. Dette er væsentligt i forholds til den del af proceduren at rengøre maskinen, hvilket er hurtigt og nemt. Grundet det stilrene og enkle design, vil den kunne indgå i de flestes hjem.

Smart teknologi

Denne udsøgte kaffemaskine er udstyret med et LCD-display, som gør den moderne at benytte og trendy af udseende. Der er dryp stop funktion, automatisk slukning og timer, hvilke alle er praktiske funktioner for forbrugeren samt af sikkerhedsmæssige årsager. Sidst, men ikke mindst, har Princess Coffee Maker Grinder en funktion, der gør den i stand til at holde på varmen, hvilket må være det essentielle for at, en god kop kaffe er og forbliver en god kop kaffe.

Læs vores Kaffemaskine med kværn guide ved at klikke her

Specifikationer

  •  1000 W
  • Rustfrit stål
  • Udstyret med timer
  • Dryp stop
  • Automatisk sluk
  • Display
  • Glaskande
  • Kapacitet i vandbeholder 1,25 l

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Princess kaffemaskine med kværn

Billeder

Video

Der findes ingen video af Princess kaffemaskine med kværn

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.