madmaskiner-omtalt

Kaffemaskine med kværn – Guide med prissammenligning

Kaffemaskine med kværn

I Danmark er vi glade for kaffe – det behøver vi ikke at ligge skjul på.
Men langt de fleste danskere drikker ganske almindelig pose-kaffe fra en ganske almindelig kaffemaskine. Det er der vitterligt ingen grund til, når man kan få en kaffemaskine med kværn – billigt og nemt.

Herunder har vi skrevet om 3 forskellige maskiner, så du kan sammenligne dem og finde den kaffemaskine med kværn, som du synes passer bedst til dit og din families behov.

 

 

 

Se også:


Simpel & flot kaffemaskine med kværn fra Philips

Simpel & flot kaffemaskine med kværn fra PhilipsEn simpel og anderledes kaffemaskine fra Philips.
Kaffemaskinen er naturligvis udstyret med en kværn, samt en stor beholder til bønnerne.

Dette er en meget populær kaffemaskine, da den både er stor, funktionel og har et flot dansk design. Ofte har moderne kaffemaskiner en lille skærm, men det har denne ikke. Dette er dog ikke en ulempe, men en fordel. Det at der ikke er nogen skærm gør kaffemaskinen mere simpel – den kan blot styres med et par knapper.

Nemt og hurtigt

Kaffemaskinen har nogle små enkle features, som tilsammen gør en stor forskel for kvaliteten. Blandt andet har denne Philips kaffemaskine den populære ’drypstop’ funktion, som gør at den ikke drypper når glaskanden (karaflen) fjernes.

Den store runde knap på frontsiden af kaffemaskinen, kan man bruge til at vælge hvor grov/fin kaffen skal være.

Glaskanden har en kapacitet på 1,5 liter.

Der er desuden en smart lysindikator, der viser hvor høj/lav vandstanden er.

Philips kaffemaskinen har en form, som passer ind i alle danske hjem. Længden er 277 mm, bredden er 212 mm, og højden er 440 mm.

Motoren er på hele 1000W, hvilket sikrer at det ikke tager særlig lang tid at brygge en kande kaffe. Det går tjept – og kaffen er altid i orden, med denne moderne og populære kaffemaskine fra Philips.

Læs hele anmeldelsen af Philips kaffemaskine med kværn her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris
948,00 DKK 0,00 DKK 948,00 DKK

Designrigtig kaffemaskine med kværn fra Andrew James

HUROM HU-700, 2ND GENERATION, THE BOOS SLOW JUICERDette er en kaffemaskine med et moderne design og et brugervenligt interface
Kaffemaskinen har naturligvis en kværn, så man kan brygge friskmalet kaffe.

Andrew James kaffemaskinen gør alt det hårde arbejde for dig. Der skal blot tilføjes vand og kaffebønner, hvorefter du blot skal vente et par minutter og så er der frisk kaffe. På de få minutter det tager at lave en kop kaffe, gør maskinen en del – den sliber og filtrerer bønnerne, så de lækre aromaer kan bringes frem.

Smart og brugervenligt

Hvis I ikke drikker meget kaffe, så frygt ej. Andrew James kaffemaskinen holder nemlig kaffen varm i op til 2 timer efter den er brygget, da der under glaskanden er en sort varmeplade. Glaskanden (karaflen) har en kapacitet på 1,5 liter.

Kaffemaskinen er udstyret med et lille display (skærm), hvor der vises beholdningen af kaffe, vand, samt andre vigtige informationer. Skærmen kan betjenes med hjælp fra de 7 knapper på fronten af kaffemaskinen.

En designrigtig kaffemaskine med fokus på brugervenlighed.

En af de smarte ting ved denne kaffemaskine med kværn, er at man ikke behøver at brygge en hel kande: man kan sagtens lave en kop af gangen. Simpelt!

Læs hele vores anmeldelse af Andrew James kaffemaskine med kværn her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris
1.699,00 DKK 0,00 DKK 1.699,00 DKK

Philips HD7762-00 kaffemaskine med kværn

Philips HD7762-00_1 Philips HD7762-00 Grind & Brew giver dig mulighed for at brygge den perfekte kaffe lige efter din smag.

Kaffe lige som du kan lide den

Du er helt sikkert en passioneret kaffeelsker, hvis du vælger denne maskine. Med denne model kan nu nemlig tilpasse kaffen så den passer lige til din smag.

Maskinen kommer med en kværn og to bønnebeholdere til opbevaring af kaffebønner. Det er således muligt at lave kaffe med to forskellige blandinger – enten ved kun at bruge en slags, eller ved at mikse dem.

Maskinen maler kun den mængde bønner, der skal bruges til det ønskede antal kopper. Bønnerne males lige før brygning. Indstil kværnen lige som du ønsker det.

Har du fundet den perfekte formalet kaffeblanding, er det selvfølgelig også muligt at bruge den ved at slå kværnen fra.

Indstil også styrke

…og så lige til tiden

Ikke nok med at du kan tilpasse smagen, lige som du ønsker den, men du kan også sætte maskinen til at brygge lige når du ønsker det – sæt den til f.eks. til at brygge kaffe om morgenen lige inden du står op.

Alle indstillinger kan let foretages og følges via det smarte LCD display. Maskinen er med autosluk og drypstop, har en vandbeholder på 1,2 liter. Det tager under 10 min. at brygget en hel kande. Både filter og kande tåler opvaskemaskine for en nem rengøring.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris
1.127,00 DKK 0,00 DKK 1.127,00 DKK
1.169,00 DKK 0,00 DKK 1.169,00 DKK

Electrolux EKAM300 Family Fresh Aroma kaffemaskine

Electrolux EKAM300 Flot kaffemaskine med indbygget kaffekværn og andre smarte detaljer.

Electrolux EKAM300 ligger meget i stil med de øvrige maskiner i dette indlæg, og er derfor en udmærket kaffemaskine til prisen. Der, hvor den udskiller sig er på designet.

Maskinen er primært designet i rustfrit stål og sort plastik, hvilket giver et stilfuldt look, der vil passe ind i de fleste køkkener.

Det er muligt at aflæse på begge sider af maskinen, hvor meget vand, der er tilbage i vandbeholderen.

Betjeningspanelet er ganske overskueligt med få, LED-oplyste knapper – det kan næsten ikke gå galt. Bryg en kop eller en kande på ganske kort tid, eller sæt timer, så har maskinen kaffen klar til når du ønsker det.

Smart detalje for lettere betjening

Det er ikke bare det overskuelige betjeningspanel, der gør det nemt at anvende denne kaffemaskine. Electrolux har tilføjet en ekstra lille detalje til designet ved at placere hele maskinen på en roterbar base, der gør det muligt at rotere maskinen 360 grader, således at den kan betjenes fra nærmest alle vinkler.

Sæt trumf på smagen

Det, der selvfølgelig er grunden til at man vil købe denne type kaffemaskine, er selvfølgelig den indbyggede kaffekværn, der sikrer dig en frisk og aromatisk kop kaffe hver gang.

Inden bønnerne kværnes, fugtes de, hvilket bringer ekstra meget smag frem i dem.

Vælg mellem en mild, normal eller stærk kaffe via en knap på betjeningspanelet, og juster yderligere, hvordan kaffen skal males via en drejeknap ovenpå maskinen.

Læs hele anmeldelsen af Electrolux EKAM300 Family Fresh Aroma kaffemaskine

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris

 

Hvorfor en kaffemaskine med kværn?

En kaffemaskine med kværn er til dem, som gerne vil bruge lidt ekstra tid på at lave en god kop kaffe. Måske ikke hver gang, men somme tider. Man behøver ikke nødvendigvis at bruge kværnen hver gang man brygger kaffe, men muligheden er der, hvis du vælger en kaffemaskine med kværn.

Du slipper også for at investere i en separat kaffekværn samtidig med at du også sparer plads.

Friskmalet kaffe smager af mere og giver brugeren, af kaffemaskinen med kværn, en bedre smagsoplevelse, end hvis det havde været det tilsvarende i formalet kaffe.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *