madmaskiner-omtalt

Kaffemaskine med kværn – Guide med prissammenligning

Kaffemaskine med kværn

I Danmark er vi glade for kaffe – det behøver vi ikke at ligge skjul på.
Men langt de fleste danskere drikker ganske almindelig pose-kaffe fra en ganske almindelig kaffemaskine. Det er der vitterligt ingen grund til, når man kan få en kaffemaskine med kværn – billigt og nemt.

Herunder har vi skrevet om 3 forskellige maskiner, så du kan sammenligne dem og finde den kaffemaskine med kværn, som du synes passer bedst til dit og din families behov.

 

 

 

Se også:


Simpel & flot kaffemaskine med kværn fra Philips

Simpel & flot kaffemaskine med kværn fra PhilipsEn simpel og anderledes kaffemaskine fra Philips.
Kaffemaskinen er naturligvis udstyret med en kværn, samt en stor beholder til bønnerne.

Dette er en meget populær kaffemaskine, da den både er stor, funktionel og har et flot dansk design. Ofte har moderne kaffemaskiner en lille skærm, men det har denne ikke. Dette er dog ikke en ulempe, men en fordel. Det at der ikke er nogen skærm gør kaffemaskinen mere simpel – den kan blot styres med et par knapper.

Nemt og hurtigt

Kaffemaskinen har nogle små enkle features, som tilsammen gør en stor forskel for kvaliteten. Blandt andet har denne Philips kaffemaskine den populære ’drypstop’ funktion, som gør at den ikke drypper når glaskanden (karaflen) fjernes.

Den store runde knap på frontsiden af kaffemaskinen, kan man bruge til at vælge hvor grov/fin kaffen skal være.

Glaskanden har en kapacitet på 1,5 liter.

Der er desuden en smart lysindikator, der viser hvor høj/lav vandstanden er.

Philips kaffemaskinen har en form, som passer ind i alle danske hjem. Længden er 277 mm, bredden er 212 mm, og højden er 440 mm.

Motoren er på hele 1000W, hvilket sikrer at det ikke tager særlig lang tid at brygge en kande kaffe. Det går tjept – og kaffen er altid i orden, med denne moderne og populære kaffemaskine fra Philips.

Læs hele anmeldelsen af Philips kaffemaskine med kværn her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Designrigtig kaffemaskine med kværn fra Andrew James

HUROM HU-700, 2ND GENERATION, THE BOOS SLOW JUICERDette er en kaffemaskine med et moderne design og et brugervenligt interface
Kaffemaskinen har naturligvis en kværn, så man kan brygge friskmalet kaffe.

Andrew James kaffemaskinen gør alt det hårde arbejde for dig. Der skal blot tilføjes vand og kaffebønner, hvorefter du blot skal vente et par minutter og så er der frisk kaffe. På de få minutter det tager at lave en kop kaffe, gør maskinen en del – den sliber og filtrerer bønnerne, så de lækre aromaer kan bringes frem.

Smart og brugervenligt

Hvis I ikke drikker meget kaffe, så frygt ej. Andrew James kaffemaskinen holder nemlig kaffen varm i op til 2 timer efter den er brygget, da der under glaskanden er en sort varmeplade. Glaskanden (karaflen) har en kapacitet på 1,5 liter.

Kaffemaskinen er udstyret med et lille display (skærm), hvor der vises beholdningen af kaffe, vand, samt andre vigtige informationer. Skærmen kan betjenes med hjælp fra de 7 knapper på fronten af kaffemaskinen.

En designrigtig kaffemaskine med fokus på brugervenlighed.

En af de smarte ting ved denne kaffemaskine med kværn, er at man ikke behøver at brygge en hel kande: man kan sagtens lave en kop af gangen. Simpelt!

Læs hele vores anmeldelse af Andrew James kaffemaskine med kværn her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Barlife 1.799,00 0,00 1.799,00 Læs mere

MELITTA AromaFresh Kaffemaskine

MELITTA AromaFresh Kaffemaskine

Er der nogen, der kan producere kaffemaskiner af høj kvalitet, så er det Melitta. De har produceret kaffemaskiner i årtier, så fra den kant kan du være sikker på, at få et produkt, der kan det, det skal, nemlig brygge god kaffe. Her er de kommet op med endnu et skud på stammen. Aroma Fresh hedder den.

Fakta om kaffemaskinen

Denne stærke maskine i stål, der har en effekt på hele 1.000 W, kan rumme op til 1,25 liter. Den kan rumme op til 180 gram bønner ad gangen. Den har også en indbygget kaffekværn, så du kan få en helt friskbrygget og meget velduftende kop kaffe – eller en hel kande – i en fart.

Nem at anvende

Denne Melitta Aroma Fresh kaffemaskine er særdeles brugervenlig. Det betyder, at du meget nemt og hurtigt får brygget en kande kaffe, der er perfekt doseret og perfekt tempereret. Følg de medfølgende instrukser, og du bliver snart din egen kaffemester. Er du en passioneret kaffedrikker, så vil du snart blive overbevist om, at du har truffet et godt valg med denne kaffebrygger.

En god kop kaffe kræver selvfølgelig nogle bønner af god kvalitet, men det kræver også, at den bliver brygget på den bedste måde. Her er en kaffemaskine fra Melisse et godt valg – de ved om nogen, hvordan man brygger kaffe. Denne stærke kaffemaskine vil give dig mange kopper veltilberedt kaffe i dens levetid.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

RUSSELL HOBBS Grind&Brew Kaffemaskine

RUSSELL HOBBS Grind&Brew Kaffemaskine

Det er bestemt ikke lige meget, hvordan din kaffe bliver brygget, og hvordan den smager.

Bønnerne, doseringen og brygningen har alt sammen indflydelse på, hvordan den smager. Det kan godt betale sig at investere i en god og stabil kaffemaskine, der kan brygge dig en rigtig dejlig kop kaffe.

Fakta om Russell Hobbs Grind & Brew kaffemaskine

Maskinen med det meget smukke design er udført i rustfrit stål. Den har en effekt på hele 1.000 W, vandbeholderen kan rumme op til 1,3 liter vand og kaffebønnebeholderen rummer nemt de 250 gram bønner.

Den har også en indbygget kaffekværn, hvilket betyder, at du får en mere end almindelig frisk og meget velduftende kop kaffe, efter at bønner og vand i den rette dosering har været igennem maskinen.

En meget brugervenlig kaffemaskine

En kaffemaskine har kun én opgave: at brygge kaffe. Det behøver ikke at være særlig kompliceret, og det er det da heller ikke på denne lækre og meget brugervenlige maskine. Du får nemt og hurtigt styr på, hvordan den fungerer, og hvordan kaffebønner og vand skal doseres. Snart kan du brygge dig en kop eller en kande kaffe af den allerbedste slags.

En kaffemaskine er en kaffemaskine, men der er sandelig forskel på kaffemaskiner. Skal din være både elegant at se på og kunne brygge dig frisk og velsmagende kaffe, der bare dufter himmelsk, så er du godt på vej med denne superbrygger af en kaffemaskine fra Rossell Hobbs. Nyd at være din egen brygmester.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvorfor en kaffemaskine med kværn?

En kaffemaskine med kværn er til dem, som gerne vil bruge lidt ekstra tid på at lave en god kop kaffe. Måske ikke hver gang, men somme tider. Man behøver ikke nødvendigvis at bruge kværnen hver gang man brygger kaffe, men muligheden er der, hvis du vælger en kaffemaskine med kværn.

Du slipper også for at investere i en separat kaffekværn samtidig med at du også sparer plads.

Friskmalet kaffe smager af mere og giver brugeren, af kaffemaskinen med kværn, en bedre smagsoplevelse, end hvis det havde været det tilsvarende i formalet kaffe.

 

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.