madmaskiner-omtalt

OBH Nordica Chili 6639 blender

OBH Nordica Chili 6639 blender-1

Populær og yderst kraftfuld blender i et moderne design fra OBH Nordica.

Hot, hot, hot!

OBH Nordica Chili 6639 i længere tid været en de mest populære blendere på markedet – ikke blot fordi den er yderst stærk, men også fordi den er ret flot at se på. Basen er designet i en hot rød chili-farve, der gør den skiller sig lidt ud i dit køkken.

Kanden er designet i krystalklart glas og kan rumme 1,5 liter. Det tragtformede design med riller på indersiden sikrer at alle ingredienser bliver slået i stykker og drevet nedad mod de skarpe knive, der er udformet i rustfrit stål.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Stærk som chili

Når det kommer til styrke, ligger OBH Nordica Chili 6639 bestemt i den høje ende med en motor på 1250 watt. Til sammenligning yder en almindelig blender i samme klasse på ca. 500 watt.

Denne model har derfor ingen problemer med at knuse isterninger, frosne frugter og bær, nødder og bolcher. Dog er det stadig en godt idé at sænke farten mhp. at skåne motoren.

Når det kommer til det med hastighed, så skal det da lige nævnes at denne justeres trinløst, hvilket gør det hele mere lettere.

Du kan også med fordel gøre brug af de forudindstillede programmer til smoothie og knusning af isterninger. Desuden er der også puls funktion.

Rengøring og vedligeholdelse

Har du brug for at rengøre blenderen hurtigt kan de nøjes med at fylde lidt varm vand og et par dråber opvaskemiddel i kanden og tænde på højeste hastighed i et par sekunder.

For en mere grundlæggende rengøring kan du komme kanden og låget i opvaskemaskinen, men knivene bør vaskes op i hånden. Slibemidlet i opvasketabs kan nemlig ridse og sløve dem.

Specifikationer

  • Effekt: 1250 watt
  • Trinløs hastighedsregulering
  • Programmer: smoothie og knusning af is
  • Puls funktion
  • Glaskande: 1,5 liter
  • Knive i rustfrit stål

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af OBH Nordica Chili 6639 blender

Billeder

Video

Der findes ingen video af OBH Nordica Chili 6639 blender

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.