madmaskiner-omtalt

OBH Nordica 6720 minihakker

Stærk lille minihakker fra OBH Nordica.

Med OBH Nordica 6720 kan du lette arbejdsbyrden og tidsforbruget betydeligt i køkkenet, samtidig med at du kan opgradere din madlavning.

Brugbart design

OBH Nordica 6720 er meget simpelt designet, men yderst brugbar til utallige formål. Kombinationen mellem den hvide plastik og den transparente beholder passer ind i de fleste køkkener.

Når du er færdig med at bruge maskinen, kan den let stilles tilbage i skabet.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Sådan gør du

Forbered de valgte ingredienser og kom dem ned i beholderen. Luk den tæt med låget og sæt den fast på motordelen ved at dreje den mod uret. Start maskinen, så er retten klar efter få sekunder. Det er muligt at tilsætte væske gennem låget under brug.

Hak krydderurter, kød, chokolade, gulerødder, løg og andre friske frugter og grøntsager til diverse smagfulde madretter, supper, desserter, dressing, puré, salsa osv. Miks en hurtig og luftig topping til dine friskbagte muffins og pynt dem med hakkede nødder. Kværn kaffebønner og krydderier til pulver, og nyd den friske smag og duft, der spreder sig i hjemmet.

Sikker i brug

OBH Nordica 6720 er udstyret med en særlig sikkerhedslås, der sikrer at maskinen ikke kan startes, hvis delene ikke er sat korrekt sammen. Desuden er den udstyret med gummi-fødder, således at den står ekstra godt fast under brug.

Rengøring og vedligeholdelse

Beholder og låg kan tåle at blive rengjort i opvaskemaskinen, mens knivdelen bør vaskes op i hånden, da slibemiddel i opvasketabs kan ridse og sløve bladene. Maskindelen og ledningen kan tørres over med en fugtig klud.

Specifikationer

  • Effekt: 150 watt
  • Variabel hastighed (4.500 – 5.000 omdr./min.)
  • Sikkerhedsfunktion
  • Mål (embl.): H 235 x L 155 x B 155 mm
  • Vægt: 1 kg
  • Ledningsoprul

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af OBH Nordica 6720 minihakker

Billeder

Video

Der findes ingen video til OBH Nordica 6720 minihakker

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.