madmaskiner-omtalt

OBH Nordica 6719 Indigo minihakker

Praktisk lille hjælper til køkkenet fra OBH Nordica.

Med denne lille model af en minihakker kan du f.eks, hurtigt og let, bikse en lækker pesto sammen til aftensmaden.

Smart design

OBH Nordica 6719 er flot designet i en dyb blå farve og rustfrit stål, der står godt til den transparente beholder. Beholderen kan let afmonteres og er desuden udstyret med gummifødder, så den står godt fast under brug. Den kan rumme op til 200 ml. Der medfølger et særligt låg til finthakkede råvarer.

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere

 

Sådan gør du

Motoren kan yde en effekt på op til 160 watt, hvilket er rigeligt, når maskinen ikke er større end den er. Og størrelsen er også lige præcis årsagen til at denne maskine er ekstra praktisk, den hurtigt og let kan gemmes væk i et skab eller en skuffe.

Forbered og kom de ønskede ingredienser i beholderen. Monter motordelen og sæt maskinen i gang. Vent få sekunder, så har du hurtigt en lækker pesto eller andet godt.

Brug minihakkeren til at kværne f.eks krydderier, og nyd den friske duft i hele huset. Hak krydderurter til pesto eller dressing, eller lave en lækker og cremet puré af friske grøntsager. Hak ost og nødder, og brug dem som pynt på spændende madretter og desserter.

Rengøring og vedligeholdelse

Beholderen kan tåle at blive rengjort i opvaskemaskinen, mens kniven bør vaskes op i hånden, da slibemidlet i opvasketabs kan sløve bladene. Selve maskindelen og ledningen kan tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 160 watt
  • Beholder (200 ml)
  • Sikkerhedsknap

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af OBH Nordica 6719 Indigo minihakker

Billeder

Video

Der findes ingen video til OBH Nordica 6719 Indigo minihakker

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.