madmaskiner-omtalt

OBH Nordica 6654 Piano Black blender

Flot blender i et elegant design fra OBH Nordica.

Er du til finere madlavning med stil, så skulle du prøve denne fantastiske blender fra OBH Nordica. Den klarer stort set alle blender- og mikseropgaver på den  halve tid – og helt uden at svine.

Klarer det hele for dig

Denne lille hjælper er svær at undvære, når først den er kommet inden for dørene i dit hjem. OBH Nordica 6654 klarer alle blender- og mikseropgaver på et øjeblik – selv knusning af bolcher, isterninger og frosne bær. Blend smoothies, milkshakes, supper, salsa, babymad, mos osv. Det hele er klar på et øjeblik.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Elegant design

Motordelen er smukt designet i en sort højglans, der harmonere godt sammen med den flotte glaskande.

Kanden er modstandsdygtig overfor stød og slag fra diverse hårde ingredienser, og er designet således at den hjælper til med blendningsprocessen vha. de små kanter i siderne. Via en hul i låget kan du tilsætte flere ingredienser under brug.

Stærk motor

En motor på 500 watt er alt rigeligt til de fleste opgaver i private hjem.

OBH Nordica 6654 blender alle hårde ingredienser såsom bolcher, isterninger og frosne bær. Husk dog at komme lidt væske ved, så knivbladene kan få fat i råvarerne, og juster mellem de to hastigheder, så hastigheden passer til arbejdsopgaven. Brug puls knappen til de hurtige opgaver.

Rengøring og vedligeholdelse

For at rengøre kanden kan du dryppe et par dråber mildt opvaskemiddel i den sammen med noget varmt vand fra hanen. Start blenderen og lad den køre et øjeblik, så skulle kanden gerne være ren og pæn igen. Motorenheden og ledningen kan tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 500 watt
  • 2 hastighedsgrader
  • Puls knap
  • Kande i tykt glas (1,5 liter)
  • Knive i rustfrit stål

Anmeldelser

Brugeranmeldelse af OBH Nordica 6654 Piano Black blender hos kundrecensioner.netonnet.se

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.