madmaskiner-omtalt

Nemox Gelatissimo Exclusive ismaskine med kompressor

NemoxGelatissimoExclusiveismaskine_1

Nemox som producere høj kvalitetsismaskiner, både med og uden kompressor, har lavet denne lækre Nemox Gelatissimo Exclusive ismaskine.

Denne model er en af de mest brugervenlige ismaskiner på markedet, og kan bruges af stort set alle mennesker. Det eneste du skal gøre er at, tilføje de ingredienser som du ønsker skal være med i din is, og så trykke på start knappen. Kan det blive nemmere?

I løbet af 20-40 minutter har du is, som er i fantastisk kvalitet og er klar til at spise.

Nemox Gelatissimo Exclusive ismaskine er i en så høj kvalitet, at den kan holde til kontinuerlig brug i mange år, og du kan derfor producere rigtig mange liter is.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Kapacitet og effektivitet på højeste niveau

Denne ismaskine er det tættest du kommer på en professionel ismaskine uden at, skulle betale hvad en professionel ismaskine normalt koster. Den har et professionelt køleanlæg som fungere rigtig godt og det er med til at øge effektiviteten på denne ismaskine.

Den har en kapacitet på hele 1,7 liter, og kan derfor producere store mængder is af gangen.  Den kan tage op til 1,1 kg ingredienser af gangen. Den har en kraftigt motor på 165 Watt, som er med til at give den masser af kraft. Udover den kraftige motor på 165 Watt, har den også en kompressor på hele 4,10 cc, og en reduktion gearkasse. Alle disse forskellige dele er med til at, gøre hele ismaskinen utrolig kraftig og effektiv.

Kvalitetsismaskine fra Nemox

Nemox er kendt for at producere ismaskiner i højeste kvalitet. Det italienske firma producerer kvalitetsismaskiner til både privatbrug, og til forskellige virksomheder, hvilket viser hvor høj kvaliteten på deres produkter er. Så hvis du er på udkig efter den perfekte ismaskine, skal du vælge en Nemox Gelatissimo Exclusive ismaskine. Du vil ikke blive skuffet, og du vil kunne lave en masse forskellige slags is, som du bedst kan lide dem.

Specifikationer

  • Indbygget kompressor
  • 165W
  • Aftagelig skål
  • 1,7L kapacitet
  • Induktionsmotor
  • Is klar på 20-40 min.
  • Vejer 12 kg
  • Aftagelig skål

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Nemox Gelatissimo Exclusive ismaskine med kompressor

Billeder

Video

6 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.