madmaskiner-omtalt

Nemox Duo-Mio Plus ismaskine

NemoxDuo-MioPlusismaskine_1

Smart ismaskine fra Nemox der kan lave to forskellige slags is på én gang.

Hvis du er på udkig efter en ismaskine i god kvalitet som skiller sig ud fra mængden, men som ikke ligger i den dyre ende af skalaen, er denne Nemox Duo-Mio plus ismaskine et rigtig godt valg.

Maskinen kommer fra den anerkendte producent Nemox, som er kendt for at producere kvalitetsismaskiner, og den overholder alle EU’s regulativer om maskiner til fødevare. Nemox producere både ismaskiner til private og til erhvervslivet, så de ved hvad kvalitet er. Det er noget de går rigtig meget op i, og derfor er du sikker på at få en god ismaskine.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Smart og effektiv

Når du køber denne ismaskine, får du hele to skåle med, så du kan lave to portioner. Det er praktisk hvis du enten ønsker at lave to forskellige slags, eller hvis du bare skal lave en stor portion på én gang.

Skålene har en køletid på ca. 12 timer, så hvis du skal lave is tit, er det en god ide at have dem liggende i fryseren hele tiden. På den måde vil du altid bare kunne tage en skål frem, når du får lyst til at lave is.

Udover bare at kunne bruge skålene til at lave is, kan de også bruges til andre ting. De er bl.a. ret effektive til at opbevare isterninger i, hvis man skal have sådan nogle på bordet. En kold skål er med til at holde isterningerne kolde i længere tid, og du slipper derfor for konstant at hente flere i fryseren fordi de smelter.

Specifikationer

  • Leveres med 2 skåle
  • Kapacitet per skål: 1 L.
  • Is klar på 40 min.
  • Skålen holder -10 grader i 2 timer
  • 15W
  • Aftagelig skål

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Nemox Duo-Mio Plus ismaskine

Billeder

Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.