madmaskiner-omtalt

Morphy Richards Smooth Food Fusion blender

Morphy Richards Smooth Food Fusion blender-1

Server sunde og cremede smoothies, milkshakes og andre lækkerier med denne fine blender.

Stilrent design

Det er vist ingen tvivl om at dette er en af de flottere blendere, der findes på markedet. Med den smarte base designet i rustfrit stål og flotte detaljer, kan Smooth Food Fusion fra Morphy Richards sagtens blive stående fremme på køkkenbordet.

Kanden er lavet i krystalklart glas og kan rumme 1,5 liter. Udformningen er tragtformet med riller på indersiden, hvilket sikrer at alle ingredienser bliver knust og blendet til en jævn masse.

Låget er lavet i blød gummi, der slutter godt til. I midten af låget er et praktisk påfyldningshul. Låget til dette hul kan bruges som måleske.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Lad dig inspirere

Når man har købt en ny blender, vil man helt sikker også gerne igang med at bruge den. Men hvad skal man finde på? Tag et kig i det medfølgende opskrifthæfte og lad dig inspirere.

Tager godt fra

800 watt er ganske udmærket, når det kommer til en blender i denne klasse. Den kan i hvert fald sagtens knuse isterninger, nødder, frosne frugter og bær, samt bolcher og andre hårde madvarer.

Husk dog at skrue ned for hastigheden ved denne type opgaver, således at motoren ikke bliver overbelastet. Det er muligt at indstille hastigheden på fire niveauer. Der er desuden både turbo og puls funktion til små, intense opgaver.

Rengøring og vedligeholdelse

Rengør hurtigt blenderen ved at komme lidt varm vand og et par dråber opvaskemiddel ned i kanden og tænde på højeste hastighed i et par sekunder.

Det er også muligt at skille den ad og komme alle aftagelige dele på nær knivene en tur i opvaskemaskinen. Knivene kan blive beskadiget og sløve af slibemidlet i opvasketabs.

Specifikationer

  • Effekt: 800 watt
  • 4 hastigheder
  • Turbo funktion
  • Puls funktion
  • Glaskande: 1,5 liter
  • Mål: H 390 x B 160 x D 150
  • Opskriftshæfte

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Morphy Richards Smooth Food Fusion blender

Billeder

Video

Der findes ingen video af Morphy Richards Smooth Food Fusion blender

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.